Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Family Park Balotești
în Pitești

Prețul / m2
de la ‍679 €
Adresa
str.Balotești, zona Găvana, Pitești

Schițe și prețuri în Family Park Balotești

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 ianuarie
Case137–140 m2de la ‍679 € / m2de la ‍95 000 €

Family Park Balotești pe hartă Pitești

str.Balotești, zona Găvana, Pitești

Etape dezvoltare

Family Park
case individuale, case duplex
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Family Park Balotești

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri40
Parcaresupraterană proprie
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile individuale și duplex
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentecomplet finisate
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente137–140 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare privilegiată

Ansamblul rezidențial „Family Park Balotești” se află dezvoltat pe strada Balotești, în zona Găvana a orașului Pitești. Locuințele noi sunt avantajos amplasate într-o zonă foarte liniștită și plină de natură și totodată apropiată de toate punctele importante din Pitești. În proximitatea imobilelor noi funcționează cabinet medical, sunt sucursale bancare și la o mică distanță de complexul rezidențial se află centrul comercial Jumbo, unde este hipermarketul Auchan, sunt diferite buticuri și este magazinul de mobilă JYSK. De la case sunt de parcurs circa 2 km până la Magazinul Dedeman și 2,5 km – 3 km până la supermarketurile Penny și LIDL, iar până la Piața agroalimentară Găvana este o distanță de 3,5 km.

De la ansamblul rezidențial „Family Park Balotești” este acces către punctele de interes cu mijloace de transport în comun, cu autobuz și până în centrul orașului Pitești este de parcurs o distanță de aproximativ 6 km, iar până la Gara Feroviară din Pitești sunt circa 8 km.

Prezentarea proiectului rezidențial cu detalii constructive

Proiectul rezidențial „Family Park Balotești” reprezintă o comunitate locativă compusă din case unifamiliale „Single” și locuințe de tip „Duplex”. În total în complexul locativ sunt concepute 40 de corpuri de imobil, ce sunt construite cu un regim mic de înălțime, cu Parter plus un Etaj și cu Pod. Imobilele sunt construite responsabil cu o mare atenție la toate detaliile și structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat și pereții exteriori ai imobilelor sunt realizați din cărămidă termic eficientă Porotherm, inclusiv și compartimentările interioare sunt zidite din cărămidă fonic eficientă. Sistemul de izolație termică exterioară a imobilelor este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă exterioară, ce suplimentar optimizează izolarea termică a caselor. Ferestrele instalate la locuințe sunt alese de calitate înaltă, acestea au profil PVC cu 5 camere termice și geam termopan Gealan, inclusiv și sunt instalate toate glafurile interioare și exterioare.

Locurile de parcare din incinta ansamblului rezidențial „Family Park Balotești” sunt organizate supraterane proprii pentru fiecare unitate locativă.

Finisajele caselor

Toate casele complexului rezidențial „Family Park Balotești” sunt perfect proiectate, au scheme inteligente cu 4 camere, sunt foarte confortabile și primitoare. La Parterul casei se află proiectat un living generos, este bucătăria (de tip închis) și se află camera de baie, iar la Etaj sunt funcțional proiectate 3 dormitoare spațioase, este ieșire la balcon și se află o cameră de baie, toate aceste încăperi sunt proiectate pe o suprafață totală cuprinsă între 137 mp – 140 mp. Vilele sunt amplasate pe terenuri proprii, suprafața cărora începe de la 300 mp. Se livrează imobilele complet finisate și au toți pereții prelucrați, tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă. În case sunt placaje cu gresie, faianță, parchet, ușile interioare sunt instalate și ușile exterioare (de acces) sunt din PVC. Fiecare beneficiar profită de posibilitatea de personalizare a locuinței și este oferită posibilitatea de alegere a modelelor și culorilor finisajelor interioare. La realizarea sistemelor inginerești sunt folosite materiale calitative, de ultimă generație, instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi din PPR, instalațiile electrice sunt din cupru și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele. Este dotată câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații, în camere sunt instalate calorifere și casele beneficiază de sistem de aer condiționat. Complexul rezidențial are racordare la toate utilitățile orășenești (gaze naturale, curent electric (trifazic), apă curentă și sistem de canalizare), fiecare cu contorizare individuală, sunt instalate apometre și contoare de gaz și electricitate.

Disponibile pentru achiziționare locuințele sunt prin mai multe metode de plată inclusiv și prin creditare bancare. Vă invităm să treceți pe site-ul Dezvoltatorului, pentru mai multe informații.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Family Park Balotești?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Family Park Balotești în Pitești?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Family Park Balotești?

Metru pătrat în acest complex costă de la 679 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Family Park Balotești în Pitești?

Modalități de plata în Family Park Balotești: Credit bancar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Family Park Balotești?

Family Park – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC