Previzualizare foto – fotografie originală aici

Family Park Balotești
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Balotești, zona Găvana, Pitești

Family Park Balotești pe hartă Pitești

str. Balotești, zona Găvana, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri40
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilvile individuale și duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe137–140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare privilegiată

Ansamblul rezidențial „Family Park Balotești” se află dezvoltat pe strada Balotești, în zona Găvana a orașului Pitești. Locuințele noi sunt avantajos amplasate într-o zonă foarte liniștită și plină de natură și totodată apropiată de toate punctele importante din Pitești. În proximitatea imobilelor noi funcționează cabinet medical, sunt sucursale bancare și la o mică distanță de complexul rezidențial se află centrul comercial Jumbo, unde este hipermarketul Auchan, sunt diferite buticuri și este magazinul de mobilă JYSK. De la case sunt de parcurs circa 2 km până la Magazinul Dedeman și 2,5 km – 3 km până la supermarketurile Penny și LIDL, iar până la Piața agroalimentară Găvana este o distanță de 3,5 km.

De la ansamblul rezidențial „Family Park Balotești” este acces către punctele de interes cu mijloace de transport în comun, cu autobuz și până în centrul orașului Pitești este de parcurs o distanță de aproximativ 6 km, iar până la Gara Feroviară din Pitești sunt circa 8 km.

Prezentarea proiectului rezidențial cu detalii constructive

Proiectul rezidențial „Family Park Balotești” reprezintă o comunitate locativă compusă din case unifamiliale „Single” și locuințe de tip „Duplex”. În total în complexul locativ sunt concepute 40 de corpuri de imobil, ce sunt construite cu un regim mic de înălțime, cu Parter plus un Etaj și cu Pod. Imobilele sunt construite responsabil cu o mare atenție la toate detaliile și structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat și pereții exteriori ai imobilelor sunt realizați din cărămidă termic eficientă Porotherm, inclusiv și compartimentările interioare sunt zidite din cărămidă fonic eficientă. Sistemul de izolație termică exterioară a imobilelor este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă exterioară, ce suplimentar optimizează izolarea termică a caselor. Ferestrele instalate la locuințe sunt alese de calitate înaltă, acestea au profil PVC cu 5 camere termice și geam termopan Gealan, inclusiv și sunt instalate toate glafurile interioare și exterioare.

Locurile de parcare din incinta ansamblului rezidențial „Family Park Balotești” sunt organizate supraterane proprii pentru fiecare unitate locativă.

Finisajele caselor

Toate casele complexului rezidențial „Family Park Balotești” sunt perfect proiectate, au scheme inteligente cu 4 camere, sunt foarte confortabile și primitoare. La Parterul casei se află proiectat un living generos, este bucătăria (de tip închis) și se află camera de baie, iar la Etaj sunt funcțional proiectate 3 dormitoare spațioase, este ieșire la balcon și se află o cameră de baie, toate aceste încăperi sunt proiectate pe o suprafață totală cuprinsă între 137 mp – 140 mp. Vilele sunt amplasate pe terenuri proprii, suprafața cărora începe de la 300 mp. Se livrează imobilele complet finisate și au toți pereții prelucrați, tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă. În case sunt placaje cu gresie, faianță, parchet, ușile interioare sunt instalate și ușile exterioare (de acces) sunt din PVC. Fiecare beneficiar profită de posibilitatea de personalizare a locuinței și este oferită posibilitatea de alegere a modelelor și culorilor finisajelor interioare. La realizarea sistemelor inginerești sunt folosite materiale calitative, de ultimă generație, instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi din PPR, instalațiile electrice sunt din cupru și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele. Este dotată câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații, în camere sunt instalate calorifere și casele beneficiază de sistem de aer condiționat. Complexul rezidențial are racordare la toate utilitățile orășenești (gaze naturale, curent electric (trifazic), apă curentă și sistem de canalizare), fiecare cu contorizare individuală, sunt instalate apometre și contoare de gaz și electricitate.

Disponibile pentru achiziționare locuințele sunt prin mai multe metode de plată inclusiv și prin creditare bancare. Vă invităm să treceți pe site-ul Dezvoltatorului, pentru mai multe informații.

Acest proiect mai este numit și Family Park.

Unde se află Family Park Balotești?

str. Balotești, zona Găvana, Pitești.

Termen de finalizare Family Park Balotești?

case individuale, case duplex – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Family Park Balotești în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Family Park Balotești din Pitești?

Dezvoltătorul Family Park Balotești este – Balotesti Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC