Previzualizare foto – fotografie originală aici

Exela Ion Ratiu
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Rațiu, zona Șelimbăr, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Ion Rațiu, zona Șelimbăr, Sibiu (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Exela Ion Ratiu pe hartă Sibiu

str. Ion Rațiu, zona Șelimbăr, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Bosh
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente72
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu finisaje finale la alegerea
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de amplasare

Ansamblul locativ „Exela Concept – Ion Ratiu Sibiu” se află localizat în apropierea cartierului Vasile Aaron și se găsește pe strada Ion Rațiu, în zona comunei Șelimbăr, județul Sibiu. La doar 800 de metri față de locuințele noi se află centrul comercial „Shopping City Sibiu”, sunt magazinele Leroy Merlin, JYSK și Decathlon, funcționează hipermarketurile Carrefour și Auchan, sunt supermarketurile LIDL, Kaufland și se află diverse magazine, bănci, farmacii, cafenele și restaurante.

În proximitatea blocurilor locative circulă autobuze și este de parcurs o distanță de numai 3,5 km până în centrul orașului Sibiu, sunt 4 km până la Gara din Sibiu și aproximativ 8 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Exela Concept – Ion Ratiu Sibiu” se compune din 4 clădiri de apartamente, ce sunt proiectate cu câte un Parter și 3 Etaje. Toate imobilele sunt responsabil construite din cadre din beton armat și au toți pereții zidiți din cărămidă și imobilele sunt termic izolate pe partea exterioară și finisate cu tencuială decorativă de exterior. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative dispune de profil PVC cu 5 camere termice și are două rânduri de geam termopan Qfort. Toate spațiile comune interioare din blocurile locative sunt finisate și sunt placate cu gresie, scările au instalate balustrade din inox și pereții sunt zugrăviți în culoarea albă. La intrare în fiecare bloc rezidențial sunt instalate interfoane și accesul este controlat.

În curtea ansamblului locativ sunt plantate spații verzi, există amenajate trotuare și alei pietonale. Inclus în prețul apartamentului achiziționat este și câte un loc de parcare. Toate parcările din complexul rezidențial „Exela Concept – Ion Ratiu Sibiu” sunt organizate supraterane, sunt delimitate și se află amenajate pe spațiile pavate din curte. Drumul de acces către compleul locativ este asfaltat și nocturn iluminat.

Despre apartamente

În blocul rezidențial locativ „Exela Concept – Ion Ratiu Sibiu” sunt concepute 72 de unități locative, toate au scheme ergonomice cu 2 și 3 camere, ce sunt decomandat compartimentate. Locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 40 mp până la 55 mp, iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este de 67 mp. Apartamentele au băi natural ventilate și dispun de ferestre în camerele de baie. Se vând apartamentele finisate la cheie cu materiale calitative și modelele finisajelor sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor sunt alese plăcile de gresie și faianță, ce sunt oferite la alegere dintr-o gamă largă de modele moderne și plăcile de parchet laminat sunt de calitate înaltă. Toate tavanele și toți pereții pe partea interioară sunt prelucrați, nivelați, tencuiți cu tencuieli de la Ceresit și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. Ușile interioare instalate în apartamente sunt alese de la firma Naturen. iar la intrare în fiecare apartament sunt instalate uși de acces din metal. Sistemul de încălzire este autonom cu centrale termice proprii de marca Bosh (cu funcționare în condensații) pentru fiecare unitate locativă și instalațiile sistemului de încălzire sunt cu distribuitoare, iar caloriferele instalate sunt din oțel. Camerele de baie și toate bucătăriile au complet realizat sistemul sanitar cu racordări la obiectele sanitare. Instalațiile de gaz sunt conduse până la bucătării și conectate. Sistemul de electricitate este realizat (trifazic) și conține tablou electric general plus sunt montate toate prizele și întrerupătoarele de la firma Legrand. Sunt prize, instalații și cablaj pentru TV, telefon și internet. Blocurile de apartamente sunt racordate la utilități, la țeava de gaz, sunt asigurate cu electricitate, alimentate cu apă curentă și branșate la sistemul de canalizare. Și este contorizare individuală pentru fiecare locuință, cu apometre, contoare de gaz și de electricitate dotate.

Pentru achiziționarea locuințelor sunt acceptate și creditele bancare și pentru mai multe informații utile și contactele Dezvoltatorului vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe site-ul complexului rezidențial „Exela Concept – Ion Ratiu Sibiu”.

Acest proiect mai este numit și Exela Concept, Ansamblul Ion Ratiu, Exela Concept Ion Ratiu.

Unde se află Exela Ion Ratiu?

str. Ion Rațiu, zona Șelimbăr, Sibiu.

Termen de finalizare Exela Ion Ratiu?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Exela Ion Ratiu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Exela Ion Ratiu din Sibiu?

Dezvoltătorul Exela Ion Ratiu este – Exela Concept.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC