Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Eden Lake
în Voluntari

Preț
la cerere
Adresă
str. Emil Racoviță, Voluntari, Ilfov

Eden Lake pe hartă Voluntari

str. Emil Racoviță, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscina interioara si exterioara, pista de alergare, restaurant, loc de joaca copii, hobby room, stații electrice de încărcare auto, parcare biciclete
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, aeroport
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente387
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime1S+P+6E
🟧 Securitatepază
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe67–172.2 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat liniștit la aer curat

În cartierul Pipera, pe malul Lacului Șaulei se găsește localizat Ansamblul rezidențial „EDEN LAKE”. Adresa poștală a complexului locativ este: Strada Emil Racoviță, numărul 48, orașul Voluntari, județul Ilfov. Imobilele din „Eden Like” au o amplasare ferită de aglomerația străzilor gălăgioase din capitală și printre vecinii importanți ai locatarilor sunt: Pădurea Boldu – Crețuleasca, Pădurea Andronache și Biserica Ortodoxă „Sf. Ier. Nicolae și Sf. Cuv. Teodora de la Sihla”.

Nu departe de casele locative funcționează market-ul Mega Image, este Penny Market, sunt pizzerii și cafenele este o sală de sport cu piscină „Planet Swim & GYM” și se află Școala Gimnazială nr. 3 din Voluntari. Imediat din incinta complexului de apartamente circulă un shuttle bus către zonele Pipera și Aviației, cu curse regulare.

Descrierea generală a complexului imobiliar

Ansamblul locativ „EDEN LIKE” este o oază de liniște, confort, relaxare și este construită pentru a oferi rezidenților o viață fericită.

În mod special și principial toate locurile de parcare din complexul locativ sunt prevăzute doar subterane, pentru a lăsa cât mai mult spațiu liber pentru plimbări și locuri de odihnă înverzite sau dedicate altor servicii pentru locatari. Până la 70 % din teritoriul complexului rezidențial (peste 15 000 mp) sunt acoperite cu spații verzii, plantate cu iarbă/arbuști și plante decorative. În incinta ansamblului rezidențial este proiectată o piscină interioară și o piscină exterioară, este un restaurant și cafenea, funcționează un serviciu de curățătorie, sunt stații de încărcare a automobilelor electrice, este parcare pentru biciclete și alte servicii, pentru care sunt aleși cei mai buni furnizori pentru oferirea a celor mai calitative servicii.

Pentru liniștea părinților, copiii locatarilor au posibilitatea de a frecventa Kids Club-ul din incintă, de asemenea pentru confortul acestora sunt proiectate două locuri de joasă atât în interior cât și la aer liber, acestea sunt delimitate pe zone în dependență de vârsta micuților. De asemenea în curtea generoasă a complexului sunt gândite și amenajate o mulțime de spații de relaxare cu un ambient primitor și foarte plăcut, unde sunteți așteptat cu mult drag și unde vă grăbiți să veniți mai repede, deoarece aceasta este sentimentul fericit de a fi – ACASĂ.

Apartamente formidabile, rămâne doar să le alegi

Proiectul imobiliar „EDEN LAKE” cuprinde 387 de unități locative perfecte. În complex sunt prezentate apartamente luxoase cu un număr de camere de la 2 până la 4, cu scheme moderne, unde bucătăriile sunt legate direct de camera de zi. Locuințele cu 2 camere au suprafața de la 67 mp până la 99,7 mp, proprietățile cu 3 camere sunt proiectate cu suprafața cuprinsă între 72,7 mp și 134,7 mp. Apartamentele cu 4 camere au mărimea de la 128,1 mp până la 172,2 mp și dispun de scheme unde sunt proiectate câte 2 camere de baie și cele mai mari apartamente cu 4 camere beneficiază de terase extrem de generoase.

Locuințele sunt bine gândite unde fiecare metru locativ a fost proiectat în așa fel ca lumina naturală să pătrundă la maxim și să fie minimizat iluminatul artificial, astfel și cheltuielile pentru electricitate să fie scăzute la minim. Aici fiecare detaliu este important și echipa de ingineri, proiectanți și designeri au muncit sârguincios asupra aspectelor locuințelor și au utilizat cele mai inovative soluții și tehnologii moderne de finisare cu cele mai calitative materiale și echipamente, luând în vedere tendințele actuale. Cumpărătorii care vor achiziționa apartamente la parterul clădirilor vor beneficia de grădini personale, iar pentru apartamentele de la etaje sunt gândite balcoane spațioase. Finisajele apartamentelor sunt alese la cele mai înalte standarde și dispun de o durabilitate sporiră.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „EDEN LIKE” este un grup de companii „HSHGROUP Real Estate Development”, care activează în 30 de țări și are o experiență în construcția imobiliarelor de mai mult de 58 de ani, sediul principal al companiei este la Hong Kong. Dacă vă doriți o viață nouă într-un apartament nou la aer curat și liniște, sunteți invitați să vizitați showroom-ul Dezvoltatorului, de unde veți afla toate informațiile detaliate despre construcția și dezvoltarea ansamblului rezidențial „EDEN LIKE”, contactele și adresa showroom-ului le găsiți pe pagina web a Dezvoltatorului - „HSHGROUP Real Estate Development”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Eden Lake?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Eden Lake Residence.

Unde se află Eden Lake?

str. Emil Racoviță, Voluntari, Ilfov.

Cât costă m² în Eden Lake?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Eden Lake din Voluntari?

Dezvoltătorul Eden Lake este – Nantong Sanjian Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC