Previzualizare foto – fotografie originală aici

E3 Plus
în Constanța

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Barajului, zona Cartier E3, Tulcea

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Barajului, zona Cartier E3, Tulcea (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

E3 Plus pe hartă Constanța

str. Barajului, zona Cartier E3, Tulcea

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, locuri de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente252
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E /8E
🟧 Securitatemonitorizare video, bariera la intrare
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajeposibiliatatea alegerii finisării finale – la alb sau la cheie
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–119 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „E3 Plus” se află localizat pe strada Barajului, în zona cartier E3 din orașul Tulcea. Locuințele noi se amplasează vis-a-vis de Dacia Cervice și au în apropiere supermarketul Kaufland, magazinul Pepco, saloane de înfrumusețare, farmacii, bănci, cafenele și restaurante. La o distanță de circa 2 km până sunt sălile de fitness „Elite Fitness Club” și „Green Gym”. Sunt 850 de metri de mers pe jos până la Școala Generală Nr. 8 „Constantin Găvenea”, la 1,6 km se află Liceul Teoretic „Grigore Moisil” și la 1,7 km este Colegiul „Brad Segal”.

De la complexul rezidențial „E3 Plus” sunt de parcurs circa 3 km până în centrul orașului Tulcea, este o distanță de 2,8 km de la locuințele noi până la Gara Feroviară și sunt 16 km până la Aeroportul „Delta Dunării Tulcea”.

Caracteristica ansamblului rezidențial cu date constructive și detalii de amenajare

Complexul de locuințe „E3 Plus” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 7500 mp și se compune din blocuri locative proiectate cu diferite regimuri de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje / Subsol plus Parter și plus 8 Etaje. Toate imobilele sunt realizate cu o structură de rezistență formată dintr-un sistem mixt de cadre din beton armat, cu stâlpi, grinzi, planșee și diafragme. Pereții exteriori au grosimea de 25 cm și sunt zidiți din cărămidă, iar pereții interiori între apartamente și compartimentările sunt realizate din blocuri BCA. Pe partea exterioară blocurile de apartamente sunt calitativ izolate termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. La imobile este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și geam termopan de la firma Salamander sau Shuko. Blocurile locative au instalate ascensoare moderne și confortabile și la parterul clădirilor sunt prevăzute spații comerciale.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate alei pietonale și plantate spații verzi și chiar în mijlocul terenului interior al complexului locativ se află modern echipate locuri de joacă pentru copii în siguranță, ce pot fi ușor supravegheate, iar întreg teritoriul ansamblului rezidențial este video monitorizat.

Locurile de parcare din complex sunt organizare subterane la subsolul imobilelor și sunt parcări supraterane în curtea ansamblului, iar la intrare în incinta complexului de locuință este instalată barieră de acces.

Locuințe

Ansamblul rezidențial „E3 Plus” dispune de 252 apartamente funcțional compartimentate. Disponibile în vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere decomandat proiectate, cu suprafețele de la 42 mp până la 119 mp. Locuințele se livrează în versiune de finisare „la alb” sau în variantă de finisare completă „la cheie” cu posibilitatea de alegere a finisajelor interioare. Toți pereții interiori sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă, pardoselile sunt placate cu parchet laminat cu grosimea plăcilor de 10 cm, ce este oferit la alegerea beneficiarilor în trei nuanțe. Plăcile ceramice de gresie și faianță utilizate la finisarea apartamentelor sunt de import. Camerele de baie au instalate obiecte sanitare moderne și baterii de la firma Romstal. Câte o centrală termică murală în condensații de marca Immergas este proprie instalată pentru fiecare unitate locativă inclusiv și radiatoare din oțel, iar instalațiile termice sunt din PPR . De asemenea fiecare apartament beneficiază de sistem de aer condiționat instalat cu aparate de la NordSatr cu Inverter. Complet realizat este sistemul electric din apartamente cu instalații din cupru montate. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocurile rezidențiale și apartamentele se oferă în exploatare cu branșament la gaze naturale, curent electric, la apă și la sistemul de canalizare cu contorizare individuală pentru fiecare proprietate locativă.

Pentru achiziționarea locuințelor noi este disponibilă metoda de plată prin rate de la Dezvoltator, sunt acceptate creditele ipotecare și plata cash.

Sunteți invitați în ospeție la locuințele noi pentru a vă convinge de toate facilitățile imobilelor. Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru programări la vizionări, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „E3 Plus”.

Acest proiect mai este numit și E3 Plus Residence.

Unde se află E3 Plus?

str. Barajului, zona Cartier E3, Tulcea.

Termen de finalizare E3 Plus?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în E3 Plus în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul E3 Plus din Constanța?

Dezvoltătorul E3 Plus este – Dobrogea Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC