Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex E3 Plus
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍892 € +TVA
Adresa
str. Barajului, zona Cartier E3, Tulcea

Schițe și prețuri în E3 Plus

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 ianuarie
Garsoniere42.5–48 m2de la ‍929 € +TVA / m2de la ‍39 500 € +TVA
2 camere69.5–73 m2de la ‍892 € +TVA / m2de la ‍54 000 € +TVA
3 camere82–119 m2de la ‍945 € +TVA / m2de la ‍77 500 € +TVA

E3 Plus pe hartă Constanța

str. Barajului, zona Cartier E3, Tulcea

Etape dezvoltare

E3 Plus
bloc 1, bloc 2, bloc 3
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în E3 Plus

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale, locuri de joacă
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente252
Număr clădiri3
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+5E /8E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisămonitorizare video, bariera la intrare

Despre apartamente

Finisare apartamenteposibiliatatea alegerii finisării finale – la alb sau la cheie
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente42–119 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „E3 Plus” se află localizat pe strada Barajului, în zona cartier E3 din orașul Tulcea. Locuințele noi se amplasează vis-a-vis de Dacia Cervice și au în apropiere supermarketul Kaufland, magazinul Pepco, saloane de înfrumusețare, farmacii, bănci, cafenele și restaurante. La o distanță de circa 2 km până sunt sălile de fitness „Elite Fitness Club” și „Green Gym”. Sunt 850 de metri de mers pe jos până la Școala Generală Nr. 8 „Constantin Găvenea”, la 1,6 km se află Liceul Teoretic „Grigore Moisil” și la 1,7 km este Colegiul „Brad Segal”.

De la complexul rezidențial „E3 Plus” sunt de parcurs circa 3 km până în centrul orașului Tulcea, este o distanță de 2,8 km de la locuințele noi până la Gara Feroviară și sunt 16 km până la Aeroportul „Delta Dunării Tulcea”.

Caracteristica ansamblului rezidențial cu date constructive și detalii de amenajare

Complexul de locuințe „E3 Plus” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 7500 mp și se compune din blocuri locative proiectate cu diferite regimuri de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje / Subsol plus Parter și plus 8 Etaje. Toate imobilele sunt realizate cu o structură de rezistență formată dintr-un sistem mixt de cadre din beton armat, cu stâlpi, grinzi, planșee și diafragme. Pereții exteriori au grosimea de 25 cm și sunt zidiți din cărămidă, iar pereții interiori între apartamente și compartimentările sunt realizate din blocuri BCA. Pe partea exterioară blocurile de apartamente sunt calitativ izolate termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. La imobile este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și geam termopan de la firma Salamander sau Shuko. Blocurile locative au instalate ascensoare moderne și confortabile și la parterul clădirilor sunt prevăzute spații comerciale.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate alei pietonale și plantate spații verzi și chiar în mijlocul terenului interior al complexului locativ se află modern echipate locuri de joacă pentru copii în siguranță, ce pot fi ușor supravegheate, iar întreg teritoriul ansamblului rezidențial este video monitorizat.

Locurile de parcare din complex sunt organizare subterane la subsolul imobilelor și sunt parcări supraterane în curtea ansamblului, iar la intrare în incinta complexului de locuință este instalată barieră de acces.

Locuințe

Ansamblul rezidențial „E3 Plus” dispune de 252 apartamente funcțional compartimentate. Disponibile în vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere decomandat proiectate, cu suprafețele de la 42 mp până la 119 mp. Locuințele se livrează în versiune de finisare „la alb” sau în variantă de finisare completă „la cheie” cu posibilitatea de alegere a finisajelor interioare. Toți pereții interiori sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă, pardoselile sunt placate cu parchet laminat cu grosimea plăcilor de 10 cm, ce este oferit la alegerea beneficiarilor în trei nuanțe. Plăcile ceramice de gresie și faianță utilizate la finisarea apartamentelor sunt de import. Camerele de baie au instalate obiecte sanitare moderne și baterii de la firma Romstal. Câte o centrală termică murală în condensații de marca Immergas este proprie instalată pentru fiecare unitate locativă inclusiv și radiatoare din oțel, iar instalațiile termice sunt din PPR . De asemenea fiecare apartament beneficiază de sistem de aer condiționat instalat cu aparate de la NordSatr cu Inverter. Complet realizat este sistemul electric din apartamente cu instalații din cupru montate. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocurile rezidențiale și apartamentele se oferă în exploatare cu branșament la gaze naturale, curent electric, la apă și la sistemul de canalizare cu contorizare individuală pentru fiecare proprietate locativă.

Pentru achiziționarea locuințelor noi este disponibilă metoda de plată prin rate de la Dezvoltator, sunt acceptate creditele ipotecare și plata cash.

Sunteți invitați în ospeție la locuințele noi pentru a vă convinge de toate facilitățile imobilelor. Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru programări la vizionări, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „E3 Plus”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial E3 Plus?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în E3 Plus în Constanța?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în E3 Plus?

Metru pătrat în acest complex costă de la 892 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în E3 Plus în Constanța?

Modalități de plata în E3 Plus: Credit ipotecar, Noua Casă (Prima casă), Plata integrală.

Termen de finalizare E3 Plus?

E3 Plus – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC