Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Cuza Residence
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alexandru Ioan Cuza, 39, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Alexandru Ioan Cuza, 39, Voluntari (Cuza Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Cuza Residence pe hartă Voluntari

str. Alexandru Ioan Cuza, 39, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de parcare gratuit in parcarea exterioara,
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftlift pentru 4 pasageri
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente7
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe94 – 106 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat la liniște, confort și intimitate

Ansamblul rezidențial „Cuza Residence” este amplasat foarte confortabil în zona de Nord a Bucureștiului, aici este o zonă cu multe vile și case private unifamiliale din Pipera. Complexul locativ „Cuza Residence” este localizat pe strada Alexandru Ioan Cuza, la numărul 39, orașul Voluntari, județul Ilfov.

Rezidenții complexului sunt asigurați cu multă liniște, intimitate și se bucură se foarte multă verdeață. În apropiere de casă funcționează oficiu poștal, sucursale bancare, este farmacie, sala sportivă „Futura GYM Pipera” și se află câteva restaurante, cafenele, diverse cofetării și market-urile Carrefour și Mega Image. De asemenea nu departe de bloc este Școala muzicală „Muzic Academy” și Școala Germană „Hermann Oberth”. De la apartamentele complexului rezidențial este acces facil către o mulțime de puncte de interes din Pipera și este acces rapid și ușor către zona Herăstrău din capitală de la stațiile RATB din apropierea casei. Până la Galleria Jolie Ville sunt 3,5 km și până la centrul comercial Promenada Mall sunt aproximativ 4 km, iar Pipera Plaza se află la numai 1,8 km de la locuințele noi. Centrul capitalei se află la o distanță de 11,6 km, Gara de Nord este la 9,9 km, Aeroportul din Otopeni este la 12,9 km și Aeroportul din Băneasa – 4,3 km.

Prezentarea blocului și caracteristici tehnice

Complexul locativ „Cuza Residence” este prezentat cu o singură clădire care are un Parter plus Două Etaje și o Mansardă.

Pereții imobilului sunt zidiți din beton și cărămidă de tip Porotherm (atât cei exteriori cât și cei interiori dintre apartamente), iar plafoanele imobilului sunt realizate din plăci din beton armat. Sistemul termic de exterior este realizat din placare din polistiren cu grosimea de 100 mm. Fațada blocului rezidențial este finisată cu tencuială decorativă special destinată pentru finisarea pereților exterioari, aceasta este de culoare albă combinată cu culoarea gri, de asemenea pe fațadă sunt placate plăci decorative de tip „HPL Trespa” și sunt furniruri de stejar. Cu 5 camere de rupere termică și cu profil PVC Salamander „Strteamline 76 plus” sunt toate ferestrele instalate la bloc, culoarea profilului este antracit și acestea dispun de geam termopan float de 24 mm de tip „four season”. Regimul de înălțime al clădirii rezidențiale este mic, dar în bloc este instalat un lift de ultimă generație, care are capacitatea de a transporta 4 pasageri. Toate spațiile comune și casa scării din bloc sunt frumos și modern finisate cu granit Rock Star Grey polisat. Lobby-ul complexului rezidențial este luxos amenajat și are utilizate materiale de finisare de calitate superioară, cu oglinzi, granit și ceramică. Fiecare apartament are montat și conectat câte un video interfon. Pentru fiecare unitate locativă din complexul locativ „Cuza Residence” este gratuit oferit câte un loc de parcare, amplasat la exterior. La exteriorul blocului locativ este special amenajat un spațiu pentru gunoi.

Apartamente luminoase și spațioase

Proiectul imobiliar „Cuza Residence” dispune de 7 unități locative foarte bine compartimentate și modern finisate. La parterul blocului rezidențial sunt poziționate două apartamente, care beneficiază de câte o grădină spațioasă privată.

Primul apartament are două dormitoare și living room-ul este legat de bucătărie și include loc pentru sufragerie, acest apartament are suprafața de 106,16 mp și beneficiază de o terasă mare acoperită de 10,80 mp și o grădină privată cu suprafața de 21,50 mp. Al doilea apartament de la parterul casei are suprafața construită de 94,20 mp, este prezentat cu două dormitoare și camera de living de tip „Open Space”, apartamentul beneficiază de o terasă acoperită cu mărimea de 10,80 mp și grădina privată este de 36,90 mp. La etajul unu și doi la fel se află amplasate câte două unități rezidențiale, fiecare cu câte două dormitoare și o bucătărie deschisă și unită de camere da zi și zona de sufragerie, suprafețele apartamentelor de la etajele unu și doi sunt de: 105,55 mp și 127,67 mp, acestea dispun de balcoane simpatice și destul de spațioase, care au instalate balustrade din sticlă securizată „Stand Free”.

Iar mansarda găzduiește un apartament cu suprafața generoasă de 106,16 mp, care beneficiază de terase mari și oferă locatarilor panorame asupra liniștei și calmului din împrejmuire. Toate terasele exterioare ale apartamentelor sunt placate cu granit Rock Star Grey fiamat. Pereții interiori din apartamente (compartimentarea interioară) sunt efectuați din două straturi de plăci din gips-carton cu grosimea de 100 mm și cu umplutura din vată minerală, care are un grad sporit de eficiență fonică.

Pe pardoselile apartamentelor este placat parchet dublu stratificat confecționat din lemn masiv de la firma „Berti Esential Derullato”. În camerele de baie și blocurile sanitare toți pereții și pardoselile sunt placați cu plăci din piatră artificială de culoare caldă (bej), plus sunt decorați și finisați cu oglinzi și Travertin polisat (de mărimea 60 x 60 x 1,5 cm) la fel de culoare bej sau cu Limestone Vratza polisată cu dimensiunile 30 x 30 x 2 cm.

Ușile de acces din apartamente sunt specificate cu sisteme de antiefracție și sunt oferite de firma Porta Doors în model Agat Opal Plus. Ușile interioare instalate sunt de marca Pinum Masiva New Line Laccato Naturale. Obiectele sanitare pentru camerele de baie și blocurile sanitare sunt importate din Germania de la firmele Kludi sau Grohe. Autonom pentru fiecare apartament este gândit sistemul de încălzire și fiecare locuință are dotată centrală termică de la Viessmann. Instalațiile electrice montate (prizele și întrerupătoarele) sunt de la firmele Gewiss și Legrand. Locuințele sunt proiectate cu sistem de ventilare a blocurilor sanitare și de evacuare a gazelor printr-o conductă specială, ce are ieșire direct pe acoperișul clădirii. La locuințe sunt racordate toate utilitățile și sunt instalate contoarele.

Vă propunem să treceți direct pe site-ul oficial al Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate schemele și proiectele apartamentelor cu toate dimensiunile încăperilor, la fel pe site găsiți contactele directe pentru a achiziționa cât mai repede și ușor un apartament excelent din complexul locativ „Cuza Residence”.

Acest proiect mai este numit și Cuza Residence Voluntari, Cuza Residence Pipera.

Unde se află Cuza Residence?

str. Alexandru Ioan Cuza, 39, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Cuza Residence?

Cuza Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cuza Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cuza Residence din Voluntari?

Dezvoltătorul Cuza Residence este – Cuza Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC