Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cosmopolit Traian Grozavescu
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 341 €
Dezvoltator
Adresa
str. Traian Grozăvescu, 7, Brașov

Mai detaliat despre bloc

S+D+P+6E (Cosmopolit)
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Cosmopolit Traian Grozavescu

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 28 octombrie 2022
4 camerede la 449.61 m2de la ‍1 342 € / m2de la ‍603 285 €

Cosmopolit Traian Grozavescu pe hartă Brașov

str. Traian Grozăvescu, 7, Brașov

Modalități de achiziție a unui apartament în Cosmopolit Traian Grozavescu

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat, cărămidă
🟧 Facilităţispațiu de joacă, universitate
🟧 Încălzirecentrală termică Viessmann, sistem de încălzire prin pardoseală – Purmo
🟧 Liftlift – Kone
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente93
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+6E
🟧 Securitatevideo-interfon Elektra
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere,3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente46–455 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare perfectă cu localizare ultracentrală

Pe strada Traian Grozăvescu, la numărul, 7, în centrul orașului Brașov se află localizat complexul rezidențial „Cosmopolit Traian Grozăvescu”, ca orientare (fosta platformă a trust – ului de presă Tipotex și RTT) Fiind amplasat ultracentral, complexul rezidențial totalmente este înconjurat de o mulțime de puncte de interes social, cultural și comercial, din acest punct locatarii complexului beneficiază de acces rapid către toate punctele importante din oraș. În imediata apropiere de apartamente se află: Secția 1 de Poliție, sunt foarte multe bănci și farmacii, funcționează Ambulatoriul Spitalului Sfântul Constantin, Spitalul General Căi Ferate, Centrul Medical Hipocrat, sunt câteva săli de fitness, un salon de înfrumusețare și clădirea locativă se învecinează cu Biblioteca Universității Transilvania.În proximitate se găsește: Școala Gimnazială Nr. 5, Colegiu Tehnic Transilvania, Facultatea de Matematică și Informatică, Grădinița Nr. 8, Creșa și Grădinița Heidi și Grădinița cu program prelungit Nr. 13. Clădirea locativă se amplasează în apropierea centrului istoric, care se află la o distanță de doar 2,1 km.Până la hipermarket-ul Carrefour sunt de parcurs doar 1500 de metri și în apropiere funcționează market-urile LIDL și Mega Image. Gara din Brașov este la o distanță de 2,7 km de la clădirea cu apartamente. Și până la Aeroportul Internațional „Brașov-Ghimbav” sunt de parcurs 9,6 km.

Complex cu arhitectură, design și stil unic

Ansamblul locativ „Cosmopolit Traian Grozăvescu” se caracterizează cu un design modern și este proiectat într-un stil unic, regimul de înălțime al imobilului este caracterizat cu Două Subsoluri plus Parter și plus Șase Etaje locative. Garanția calității clădirii rezidențiale este asigurată de către materiale Premium utilizate la construcție: oțel betonul de tip BST 500 C, iar blocurile ceramice de tip Porotherm PTH Light Plus. Sistemul de izolare termică placat pe exteriorul clădirii dispune de un nivel înalt de siguranță termică și este realizat din vată bazaltică cu grosimea de 100 mm și cu densitatea de 120 kg/mcl, placată cu ardezie flexibilă. Pentru finisarea fațadei blocului rezidențial este folosită tencuiala decorativă cu calități de autocurățare. Tâmplăria instalată la casă este din profil PVC de la Veka Softline de 76 mm și are geam termopan.În interiorul casei, spațiile comune sunt perfect finisate și au instalate toate detaliile, inclusiv până la cutiile poștale stilate. Spațiile comerciale și birourile amplasate la parterul clădirii rezidențiale la fel sunt bine finisate și ideal se încadrează în incinta complexului.În blocul rezidențial este instalat un lift cu un nivel înalt de siguranță de marca Kone, care este silențios și foarte confortabil, proiectat special pentru clădirile rezidențiale și plus, acesta este ieftin din punct de vedere al întreținerii. Imobilul oferă locatarilor și vizitatorilor confort la maxim și are un nivel înalt de siguranță, plus are instalate videointerfoane de la firma Elektra, cu sistem digital de afișare.

Apartamente rafinate cu atmosferă senzuală

În ansamblul rezidențial „Cosmopolit Traian Grozăvescu” este prezentată o gamă largă de locuințe ce corespund tuturor, chiar celor mai exigente cerințe ale Dumneavoastră. Apartamentele sunt prevăzute cu dimensiuni diferite, de la cele mai mici garsoniere cu o odaie până la apartamente spațioase cu patru dormitoare și până la Penthouse-uri de Lux cu spații generoase.

  • Suprafața apartamentelor cu o cameră începe de la 46,15 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 64,38 mp și 91,92 mp;
  • Locuințele cu trei camere sunt prezentate cu spațiul de la 95,99 mp până la 119,7 mp;
  • Penthouse-urile și apartamentele cu patru camere dispun de suprafețe generoase de la 120,04 mp până la 149,08 mp.

Unitățile locative sunt proiectate cu atenție către fiecare detaliu și se predau cumpărătorilor finisate complet. Ușile instalate în interiorul apartamentelor sunt de producere germană de la firma Lebo-exclusive și au mânere elegante. Placajele pardoselilor din holuri, dormitoare și living-uri sunt din lemn natural cu parchet triplu stratificat „Terhune”.Placările ceramice pentru camerele de baie și bucătării sunt efectuate cu plăci italiene de la Mutina/Marrazi.Pereții dispun de structură netedă a suprafeței și de o reglare perfectă a nivelului de umiditate deoarece sunt prelucrați cu tencuială interioară pe bază de ciment Baumit MPI 25. Pentru finisarea decorativă a tavanelor și a pereților interiori este folosită vopseaua lavabilă Alba și materiale de interior de la San Marco. Aparatajele electrice Asfora instalate în apartamente sunt prezentate de la compania Schneider Electric.Toate camerele de baie beneficiază de instalații de duș cu rigolă în pardoseală și au vas wc cu rezervor încastrat Alca.

Sistemul de încălzire este automatizat, montat prin pardoseală și are toate instalațiile de la Purmo cu control digital al temperaturii pentru fiecare cameră aparte, iar centrală termică este de marca Viessmann cu clasă de eficiență energetică „A” și cu putere de 24 kw. Apartamentele se predau cumpărătorilor cu toate utilitățile branșate și separat contorizate.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Cosmopolit Traian Grozăvescu” este Compania de construcții „CEO Cosmopolit Group”, care are o experiență de peste 5 ani de activitate pe piața de real estate, prezentând doar proiecte unice și excepționale nu numai din punct de vedere al stilului și frumuseții, dar și din punct de vedere al calității superioare și durabilității. Pentru restul detaliilor și pentru alte informații și amănunte despre apartamentele complexului rezidențial „Cosmopolit Traian Grozăvescu” sunteți așteptați să vizitați web pagina oficială a Dezvoltatorului „CEO Cosmopolit Group”, unde la fel sunt afișate contactele directe, evoluția complexului și disponibilitatea imobiliarelor.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Cosmopolit Traian Grozavescu?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cosmopolit Traian Grozavescu în Brașov?

Se oferă spre vânzare 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Cosmopolit Traian Grozavescu?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 341 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Cosmopolit Traian Grozavescu în Brașov?

Modalități de plata în Cosmopolit Traian Grozavescu: Plata integrală.

Termen de finalizare Cosmopolit Traian Grozavescu?

Cosmopolit – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC