Previzualizare foto – fotografie originală aici

Victoria
în Suceava

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Victoriei, 183, zona Obcini, Suceava

Mai detaliat despre blocuri

str. Victoriei, 183, zona Obcini (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
str. Victoriei, 183, zona Obcini (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Victoria pe hartă Suceava

str. Victoriei, 183, zona Obcini, Suceava

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre si structura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de joacă pentru copii, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Securitatecamere de supraveghere
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33.72–99.60 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului și vecinătăți

Ansamblul rezidențial „Victoria” este localizat într-o zonă centrală a orașului Suceava, pe strada Victoriei, zona Obcini. În apropiere de casele locative se află Parcul Viitorul, se găsesc sucursale bancare și nu departe se află Inspectoratul de Poliție. Supermarket-urile Profi City, Femarom se află imediat lângă complex, precum și supermarket-ul Lidl nu este departe, sunt doar 999 de metri până la magazinul Metro Cash & Carry și 2,1 km până la hipermarket-ul Kaufland, precum și aici se află diverse cafenele și restaurante.

În această zonă funcționează farmacii și se află Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”. Pentru copii și elevi aici se găsesc: Grădinița „La Piticul Vesel”, Grădinița „Little Paradise”, Grădinița „Sofia”, Grădinița „Micul Prinț”, Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Liceul cu Program Sportiv, Școala Postliceală Sanitară din Suceava și Colegiu Național de Informatică „Spiru Haret”, iar până la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava sunt de parcurs doar 1900 de metri pietonal.

  • Până la Patinoar-ul din Suceava sunt numai 2,1 km.
  • Până în centrul orașului Suceava sunt de parcurs doar 2,8 km.
  • Gara din Suceava se află la o distanță de 7,2 km.
  • Aeroportul Internațional din Suceava „Ștefan cel Mare” se află poziționat la o distanță de 16,2 km de la clădirile complexului rezidențial „Victoria”.

Prezentarea și descrierea generală a complexului

Ansamblul imobiliar „Victoria” este format din două clădiri rezidențiale. Blocurile locative sun construite cu regimuri de înălțime egale cu un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje locative.

Pe cadru din beton armat este realizată structura de rezistență a clădirii și cu pereții zidiți din cărămidă eficientă energetic sunt proiectate toate închiderile. Pe exterior imobilele sunt fiabil placate cu un strat de sistem pentru izolarea termică, acesta este format din polistiren și are grosimea de 100 mm. Pentru finisarea fațadei blocurilor rezidențiale este aleasă tencuiala decorativă de două culori: gri și maro deschis și ambele blocuri au un aspect asemănător și foarte atractiv. Pentru a păstra căldura în interior și pentru a proteja încăperile de pătrunderea prafului și a zgomotului din exterior, geamurile instalate la blocurile locative sunt de tip –termopane și au tâmplărie din profil PVC cu 5 camere termice. La parterul clădirilor toate spațiile sunt destinate comerțului sau sunt de menire pentru acordarea serviciilor. Pentru un confort sporit și pentru circulația interioară ambele blocuri sunt echipate cu ascensoare moderne de un nivel înalt de siguranță, lifturile circulă foarte liniștit, fără ca să deranjeze locatarii din apartamente.

Complexul rezidențial oferă suficiente locuri de parcare subterane localizate la demisolul clădirilor (câte 24 de parcări subterane), precum și există și locuri supraterane de parcare pentru a asigura fiecare locuință cu parcare individuală. Curtea ansamblului de locuințe este privată și este amenajată cu insule verzi și cu locuri de relaxare pentru locatari. Pentru un nivel înalt de securitate, teritoriul complexului rezidențial este supravegheat video. Deci copiii rezidenților vor petrece timpul plăcut și în siguranță la locurile de joacă amenajate special pentru ei în incinta complexului locativ „Victoria”.

Finisaje, echipaje și suprafața apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Victoria” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Suceava apartamente confortabile cu scheme decomandate, care se predau cumpărătorilor complet finisate – la cheie.

Unitățile locative sunt prezentate cu suprafețele utile de la 33 mp și până la 99,60 mp. La fiecare nivel locativ ale blocurilor arhitecții au proiectat să fie poziționate câte 7 unități locative: un apartament cu o cameră și câte trei apartamente cu 2 și 3 camere.

Aveți la dispoziție de a alege dintre următoarele apartamente:

  • micro-apartamente cu suprafața de 33,72 mp;
  • apartamentele cu o cameră puțin mai mari dispun de suprafața de la 37,57 mp;
  • apartamente cu două camere cu suprafața de 52,3 mp și 55,56 mp;
  • apartamente cu trei camere cu spațiul de la 69,19 mp și până la 83,03 mp;
  • Locuințele de tip Penthouse cu un număr de doar 4 unități sunt proiectate cu suprafața utilă de 99,60 mp .

Penthouse-urile se află poziționate la etajul 5 al clădirilor rezidențiale și facilită de câte două terase spațioase, dintre acestea una este acoperită și una este de tip – deschisă. Precum și anume în locuințele de tip – Penthouse sunt instalate jacuzzi. Cumpărătorilor li se transmit apartamente racordate la utilități, în locuințe sunt sapele turnate și tavanele și pereții sunt prelucrați cu tencuieli mecanizate. În funcție de preferințele personale ale cumpărătorilor, fiecare apartament poate fi personalizat. Și gresia, faianța, placajele pentru pardoselile din dormitoare pot fi alese. Toate instalațiile electrice, sanitare și termice sunt dotate în locuințe și există instalate distribuitoare ale sistemului termic din metal, precum și centralele termice la fel sunt prezente în apartamente. Pentru camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare și există conectate apometrele și pentru fiecare utilitate separat sunt instalate contoare.

Dezvoltatorul și investitorul general al ansamblului rezidențial din Suceava este compania „Trutzi Imobiliare”. Nu ezitați să contactați Dezvoltatorul pentru a vă programa la o vizionare a locuințelor din complexul rezidențial „Victoria”, contactele Dezvoltatorului le găsiți pe pagina web a companiei „Trutzi Imobiliare”, unde puteți trece repede doar cu un singur click de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Victoria Residence, Victoria Residence Obcini.

Unde se află Victoria?

str. Victoriei, 183, zona Obcini, Suceava.

Termen de finalizare Victoria?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Victoria în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Victoria din Suceava?

Dezvoltătorul Victoria este – Trutzi Real estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC