Previzualizare foto – fotografie originală aici

Imperium Residence 4
în Suceava

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dealul Crucii, zona Sfântul Ilie, Suceava

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Dealul Crucii, zona Sfântul Ilie, Suceava (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Dealul Crucii, zona Sfântul Ilie, Suceava (Bloc 5)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Imperium Residence 4 pe hartă Suceava

str. Dealul Crucii, zona Sfântul Ilie, Suceava

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă pentru copii, loc de parcare inclus în preț
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente127
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțime5
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe30.53 – 70.9 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ansamblu bine amplasat la liniște și confort

Proiectul rezidențial „Imperium Residence IV” are o amplasare confortabilă într-o zonă liniștită și foarte întrebată din cartierul Sfântu Ilie, pe strada Dealul Crucii, în orașul Suceava. Blocurile rezidențiale se află localizate la doar 10 minute față de centrul orașului și la doar 60 de secunde până la stațiile cu mijloace de transport în comun (50 de metri de mers pe jos). Lângă complexul de locuințe se află supermarket-ul Profi (Castelul de Apă), iar până la magazinul MATRO sunt de parcurs doar 2,3 km, unde se ajunge cu mașina în nu mai mult de 5 minute. Centrul orașului Suceava se află la doar 4,1 km de la intrarea în compleul rezidențial „Imperium Residence IV” și până la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava este de parcurs o distanță de 17,4 km.

Specificații, detalii tehnice și amenajare complex

Proiectul imobiliar „Imperium Residence IV” apare pe piața imobiliară din Suceava cu locuințe moderne ce sunt construite doar din materiale calitative și durabile. Complexul imobiliar este compus din șase imobile, regimul de înălțime al cărora este proiectat cu un Demisol plus un Parter plus 2 Etaje locative și cu o Mansardă. În baza construcțiilor stau fundațiile cu grinzi și cofrare, structura este cu cadru din beton armat plus placă din beton peste parter și etaje și pereți cu zidărie din cărămidă eficientă din punct de vedere energetic Porotherm și compartimentarea la fel din astfel de cărămidă cu grosimea pereților de 11,5 cm pentru interior și 25 cm pentru închiderile exterioare.

Ferestre instalate sunt oferite cu sticle termopane de 24 mm - Float 4 (cu acoperire low-e), cu feronerie Roto și profil PVC de marca REHAU de 70 mm, care are culoarea albă din interiorul încăperilor și pe exterior ideal apare de culoare gri - antracit, ce perfect se combină cu nuanțele tencuielii decorative a fațadei de culoarea albă, puțin gri la balcoane și extraordinar de luminos se privește culoarea verde deschisă. La parterul blocurilor rezidențiale sunt prevăzuți peste 600 de metri pătrați de spații comerciale sau pentru servicii. În curtea ansamblului locativ sunt prevăzute spații verzi și există proiectate terenuri cu locuri de joacă modern amenajate pentru copiii locatarilor și pentru prietenii acestora. De asemenea în curtea blocurilor rezidențiale sunt organizate toate locurile de parcare, acestea sunt oferite rezidenților – supraterane și sunt incluse în prețul apartamentului ales și achiziționat. Ansamblul rezidențial dispune de pază și are instalată poartă de acces pentru pietoni și poartă pentru autoturisme. Întreg complexul locativ „Imperium Residence IV” beneficiază de sistem de supraveghere video.

Finisaje calitative în apartamente spațioase

Ansamblul locativ „Imperium Residence IV” vine cu oferte de apartamente luminoase cu un număr aproximativ de peste 100 de unități rezidențiale proiectate cu bun gust și cu un nivel înalt de funcționalitate.

  • Apartamentele cu 1 cameră dispun de spații de 30,53 mp;
  • Unitățile locative cu 2 camere sunt prezentate cu spațiile de la 49,78 mp până la 60,61 mp;
  • Locuințele cu 3 camere au suprafețele, care încep de la 70,9 mp și ajung până la 71 mp.

Majoritatea apartamentelor complexului locativ dispun de balcoane simpatice, care au instalate balustrade din sticlă securizată. Suprafețele balcoanelor sunt cuprinse între 3,47 mp și 5,85 mp. Varianta de finisare a locuințelor și balcoanelor la momentul predării locatarilor este de completare completă și amenajare plină – la cheie. Instalațiile sanitare și instalațiile electrice sunt montate cu o atenție mare și toate sunt instalate sub pardoseală. Sistemul de canalizare a tuturor blocurilor rezidențial este compus din fose individuale.

Ansamblul rezidențial „Imperium Residence IV” este construit cu un nivel înalt de profesionalism și siguranță de către profesioniști – experți în domeniul construcțiilor de case și blocuri rezidențiale. Vă invităm cu o vizită la fața locului sau cu o vizită pe pagina web a ansamblului rezidențial „Imperium Residence IV”, de unde o să vă convingeți despre calitatea lucrărilor efectuate și calitatea materialelor folosite. La fel de unde veți afla mai multe informații despre finisajele locuințelor și despre toate metodele de plată direct de la Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Imperium Residence.

Unde se află Imperium Residence 4?

str. Dealul Crucii, zona Sfântul Ilie, Suceava.

Termen de finalizare Imperium Residence 4?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Imperium Residence 4 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Imperium Residence 4 din Suceava?

Dezvoltătorul Imperium Residence 4 este – Imperium Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC