1/13
Imperium Residence 4 în Suceava
Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Imperium Residence 4
în Suceava

Prețul / m2
de la ‍789 € +TVA
Adresa
str. Dealul Crucii, zona Sfântul Ilie, Suceava

Schițe și prețuri în Imperium Residence 4

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 31 octombrie a. 2021
Garsoniere
29.77–31 m2
de la ‍790 € +TVA / m2
de la ‍24 500 € +TVA
Studiouri
42.18 m2
prețul se clarifică
2 camere
49.78–62 m2
de la ‍800 € +TVA / m2
de la ‍40 000 € +TVA
3 camere
68.77–71 m2
de la ‍788 € +TVA / m2
de la ‍56 000 € +TVA

Imperium Residence 4 pe hartă Suceava

str. Dealul Crucii, zona Sfântul Ilie, Suceava

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Etape dezvoltare

Faza 2
bloc 5, bloc 6
în stadiu de construcţie
finalizare – 4 trimestrul 2021
Faza 1
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat –  2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Imperium Residence 4

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă pentru copii, loc de parcare inclus în preț
Mijloace de transportmicrobuz
Număr apartamente127
Număr clădiri6
Parcaresubterană și terestră
Regim inalțimeD+P+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente30.53 – 70.9

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ansamblu bine amplasat la liniște și confort

Proiectul rezidențial „Imperium Residence IV” are o amplasare confortabilă într-o zonă liniștită și foarte întrebată din cartierul Sfântu Ilie, pe strada Dealul Crucii, în orașul Suceava. Blocurile rezidențiale se află localizate la doar 10 minute față de centrul orașului și la doar 60 de secunde până la stațiile cu mijloace de transport în comun (50 de metri de mers pe jos). Lângă complexul de locuințe se află supermarket-ul Profi (Castelul de Apă), iar până la magazinul MATRO sunt de parcurs doar 2,3 km, unde se ajunge cu mașina în nu mai mult de 5 minute. Centrul orașului Suceava se află la doar 4,1 km de la intrarea în compleul rezidențial „Imperium Residence IV” și până la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava este de parcurs o distanță de 17,4 km.

Specificații, detalii tehnice și amenajare complex

Proiectul imobiliar „Imperium Residence IV” apare pe piața imobiliară din Suceava cu locuințe moderne ce sunt construite doar din materiale calitative și durabile. Complexul imobiliar este compus din șase imobile, regimul de înălțime al cărora este proiectat cu un Demisol plus un Parter plus 2 Etaje locative și cu o Mansardă. În baza construcțiilor stau fundațiile cu grinzi și cofrare, structura este cu cadru din beton armat plus placă din beton peste parter și etaje și pereți cu zidărie din cărămidă eficientă din punct de vedere energetic Porotherm și compartimentarea la fel din astfel de cărămidă cu grosimea pereților de 11,5 cm pentru interior și 25 cm pentru închiderile exterioare.

Ferestre instalate sunt oferite cu sticle termopane de 24 mm - Float 4 (cu acoperire low-e), cu feronerie Roto și profil PVC de marca REHAU de 70 mm, care are culoarea albă din interiorul încăperilor și pe exterior ideal apare de culoare gri - antracit, ce perfect se combină cu nuanțele tencuielii decorative a fațadei de culoarea albă, puțin gri la balcoane și extraordinar de luminos se privește culoarea verde deschisă. La parterul blocurilor rezidențiale sunt prevăzuți peste 600 de metri pătrați de spații comerciale sau pentru servicii. În curtea ansamblului locativ sunt prevăzute spații verzi și există proiectate terenuri cu locuri de joacă modern amenajate pentru copiii locatarilor și pentru prietenii acestora. De asemenea în curtea blocurilor rezidențiale sunt organizate toate locurile de parcare, acestea sunt oferite rezidenților – supraterane și sunt incluse în prețul apartamentului ales și achiziționat. Ansamblul rezidențial dispune de pază și are instalată poartă de acces pentru pietoni și poartă pentru autoturisme. Întreg complexul locativ „Imperium Residence IV” beneficiază de sistem de supraveghere video.

Finisaje calitative în apartamente spațioase

Ansamblul locativ „Imperium Residence IV” vine cu oferte de apartamente luminoase cu un număr aproximativ de peste 100 de unități rezidențiale proiectate cu bun gust și cu un nivel înalt de funcționalitate.

  • Apartamentele cu 1 cameră dispun de spații de 30,53 mp;
  • Unitățile locative cu 2 camere sunt prezentate cu spațiile de la 49,78 mp până la 60,61 mp;
  • Locuințele cu 3 camere au suprafețele, care încep de la 70,9 mp și ajung până la 71 mp.

Majoritatea apartamentelor complexului locativ dispun de balcoane simpatice, care au instalate balustrade din sticlă securizată. Suprafețele balcoanelor sunt cuprinse între 3,47 mp și 5,85 mp. Varianta de finisare a locuințelor și balcoanelor la momentul predării locatarilor este de completare completă și amenajare plină – la cheie. Instalațiile sanitare și instalațiile electrice sunt montate cu o atenție mare și toate sunt instalate sub pardoseală. Sistemul de canalizare a tuturor blocurilor rezidențial este compus din fose individuale.

Ansamblul rezidențial „Imperium Residence IV” este construit cu un nivel înalt de profesionalism și siguranță de către profesioniști – experți în domeniul construcțiilor de case și blocuri rezidențiale. Vă invităm cu o vizită la fața locului sau cu o vizită pe pagina web a ansamblului rezidențial „Imperium Residence IV”, de unde o să vă convingeți despre calitatea lucrărilor efectuate și calitatea materialelor folosite. La fel de unde veți afla mai multe informații despre finisajele locuințelor și despre toate metodele de plată direct de la Dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Imperium Residence 4?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Imperium Residence 4 în Suceava?

Se oferă spre vânzare garsoniere, studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Imperium Residence 4?

Metru pătrat în acest complex costă de la 789 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Imperium Residence 4 în Suceava?

Modalități de plata în Imperium Residence 4: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Imperium Residence 4?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 4, 2021
  • Faza 1 – dat în exploatare
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC