Previzualizare foto – fotografie originală aici

West Side
în Suceava

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Jupiter, 14, zona Cartodrom, cartier George Enescu, Suceava

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Aleea Jupiter, 14, zona Cartodrom, cartier George Enescu, Suceava (Tronson 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
Aleea Jupiter, 14, zona Cartodrom, cartier George Enescu, Suceava (Tronson 3)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

West Side pe hartă Suceava

Aleea Jupiter, 14, zona Cartodrom, cartier George Enescu, Suceava

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Lift3 scări de bloc cu câte 1 ascensor de 6 persoane pe scară
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente91
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajeposibilitatea alegerii predării apartamentului în stadiul semifinisat sau finisat complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare excepțională pentru locuințe deosebite

Noul ansamblul rezidențial „West Side” din orașul Suceava se află poziționat în cartierul George Enescu din zona Cartodrom, pe strada Aleea Jupiter, la numărul 14.

Zona de amplasare a complexului locativ este foarte curată și foarte liniștită, aici este mult aer curat și blocurile rezidențiale se află localizate în apropiere de pădure. Iar pentru grijile cotidiene aici la doar 600 de metri de la casă funcționează supermarket-ul Profi, sunt doar 1300 de metri până la Hipermarket-ul Kaufland, piața agroalimentară „Piața Mică” și centrul comercial „Zimbrul”, în acest cartier sunt farmacii și bănci, se află câteva pizzerii, cafenele și cofetării, ce ține de relaxare și odihnă sănătoasă la doar 1,5 km este Piscina Titanic și se află un teren de fotbal.

Imediat lângă clădirile locative se află Grădinița cu program prelungit Nr. 1 „Guliver”, Grădinița Nr. 5 și Școala Gimnazială Nr. 8, sunt 900 de metri până la Liceul cu Program Sportiv, la o distanță de doar 750 de metri se află Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” și este Școala Postliceală Sanitară, iar până la Universitatea Ștefan el Mare din Suceava sunt 1,2 km.

Datorită amplasării raționale și confortabile, rezidenții beneficiază nu numai de liniște și spații verzi lângă casă dar și de acces rapid către toate zonele de interes și are conectare facilă cu punctele importante din orașul Suceava. De la intrarea în complexul locativ „West Side” și până în centrul orașului Suceava sunt de parcurs 2,2 km, o distanță de 6,6 km este până la Gara și sunt 15,6 km până la Aeroportul Internațional din Suceava „Ștefan cel Mare”.

Complex realizat cu seriozitate și calitate superioară

Ansamblul imobiliar „West Side” este proiectat și realizat cu trei tronsoane locative, blocurile au un regim mediu de înălțime cu Parter și 4-5 Etaje. La construcție au fost folosite doar materiale de calitate superioară și acesta dispune de o structură constructivă realizată pe o fundație de tip radier armat cu plăci și grinzi din beton armat și zidăria completă din cărămidă termo și fono eficientă. Ferestrele instalate dispun de geamuri termopane cu profil PVC de culoare gri – antracit pe exterior de la firma Gealan, acestea au 3 rânduri de sticlă și balamale ascunse. Fațada tronsoanelor are culoarea albă aleasă a tencuielii și este combinată cu fâșii gri în dimensiuni asimetrice, astfel complexul dispune de o ținută decentă și are un aspect foarte elegant și atractiv.

În complexul imobiliar „West Side” sunt prevăzute trei scări locative, fiecare scară locativă este echipată cu câte un ascensor ultramodern, silențios și sigur, cu capacitatea de transportare a 6 persoane, care este programat cu opriri la toate etajele inclusiv și până în garajul subteran. De asemenea datorită faptului că lifturile sunt încăpătoare, problema ridicării mobilei în apartamentul Dumneavoastră este hotărâtă încă la momentul achiziționării locuinței.

Curtea complexului rezidențial are amenajate spații de relaxare echipate cu băncuțe, sunt spații verzi plantate cu gazon și copaci, de asemenea căile de acces spre locuințe, drumul interior și aleile pietonale din complex sunt asfaltate și iluminate. Iar la parterul tronsonului „C” se află localizat foarte confortabil un supermarket, care semnificativ vă va economisi timpul. Pentru copiii rezidenților din complexul „West Side” este organizat modern un loc de joacă, pe lateral - imediat lângă pădure, care corespunde unui nivel înalt de siguranță.

În subsolul tronsoanelor sunt construite garaje subterane separate (individuale) și sunt locuri subterane cu parcări calde, acoperite, care va păstra mașina Dvs în siguranță, dar și în incinta complexului există și locuri de parcare private (exterioare) cu intrare prin bară de acces.

Întreg teritoriul complexului de locuințe „West Side” este absolut iluminat și dispune acces securizat în interior.

Apartamente luminoase cu scheme raționale

Ansamblul rezidențial „West Side” cuprinde un total de 91 de apartamente elegante cu spații generoase și funcționale, toate sunt prezentate cu scheme logice cu 1, 2, 3 și 4 camere și dispun de spații mari vitrate pentru o luminozitate maximală și asigurare cu multă lumină naturală, care influențează nu numai la buna dispoziție a locatarilor dar și la starea bună de sănătate.

  • În vânzare sunt oferite garsoniere simpatice cu suprafețele de: 25 mp, 27 mp, 37 mp și 40 mp;
  • Locuințele cu două camere dispun de suprafețele de: 53 mp, 60 mp, 61 mp și 62 mp;
  • Suprafața apartamentelor de trei camere este de: 75 mp, 80 mp, 81 mp, 86 mp și 90 mp;
  • Iar suprafața apartamentelor cu 4 camere este de 108 mp.

În interiorul apartamentelor toți pereții sunt nivelați și sunt prelucrați cu amestec uscat și var alb.

La dispoziția cumpărătorilor este oferită posibilitatea de a alege tipul de finisare pentru apartamentul achiziționat. Locuințele pot fi predate în două variante:

Locuințe semifinisate cu sapă turnată pe pardoseli și pereți acoperiți cu var și locuințe complet finisate și placate cu gresie, faianță, parchet laminat și uși interioare instalate în costul bugetului prestabilit. Dar pentru ambele variante de finisare, absolut toate materialele folosite sunt de o calitate superioară și sunt aplicat foarte calitativ.

Absolut toate apartamentele (indiferent de tipul de finisare) au instalate ușile de acces, ce sunt alese de cea mai bună calitate, au un grad înalt de securizare și de o izolare termică și fonică perfectă. Toate locuințele dispun de echipare completă cu instalațiile termice, electrice și sanitare. Și toate apartamentele se predau cumpărătorilor cu racordare la utilități și cu contorizare separată.

Există posibilitatea de achiziționare a unui apartament excelent din complexul de locuințe „West Side” prin rate direct de la Dezvoltator, fără dobândă. Iar cumpărătorii, care achită integral apartamentul în avans pot profita de un preț negociabil. Precum și pentru a cumpăra un apartament nou aici se poate de profitat de programul Prima Casă sau de orice tip de credit bancar.

Pentru a programa o vizionare la apartamentele noi din complexul rezidențial „West Side”, vă rugăm să contactați la telefon Dezvoltatorul, contactele căruia le găsiți afișate pe website-ul oficial al ansamblului de locuințe „West Side”, unde vedeți și mai multe poze și scheme ale locuințelor impecabile.

Acest proiect mai este numit și West Side Suceava.

Unde se află West Side?

Aleea Jupiter, 14, zona Cartodrom, cartier George Enescu, Suceava.

Termen de finalizare West Side?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în West Side în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul West Side din Suceava?

Dezvoltătorul West Side este – West Side.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC