Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Avanera
în Suceava

Prețul / m2
de la ‍881 €
Adresa
str. Universității, 9, zona Areni, Suceava

Schițe și prețuri în Avanera

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 17 februarie
2 camere54.74–72.59 m2de la ‍881 € / m2de la ‍48 200 €
3 camere83.29–119.09 m2de la ‍888 € / m2de la ‍74 450 €
4 camere114.55–201.49 m2de la ‍1 095 € / m2de la ‍125 400 €

Avanera pe hartă Suceava

str. Universității, 9, zona Areni, Suceava

Etape dezvoltare

Începutul construcției Avanera conform panoului de şantier — 3 tr. 2020
Avanera
bloc 2 - faza 2, bloc 3 - faza 3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022
Avanera
bloc 1 - faza 1
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, teren sport, spații comerciale
Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente525
Număr clădiri3 ascensoare
Parcare850 locuri de parcare supraterane și subterane, parcare biciclete, parcări cu prize încărcare autovehicole electrice
Regim inalțimeS+P+14E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Сurte închisăpază, acces controlat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet cu posibilitatea alegerii finisajelor
Număr camere2‑cameră, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente54–201 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Liniștit localizat cu centrul orașului învecinat

Complexul rezidențial „Avanera" se afla localizat în partea de Nord a zonei centrale din orașul Suceava și este dezvoltat în cartierul Areni, pe strada Universității, la numărul 9. Vis-a-vis de blocurile locative se află Inspectoratul de Situații de Urgență din Suceava și în apropiere de locuințe sunt: Universitatea „Ștefan cel Mare”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Național „Petru Rareș”, Școala Postliceală Sanitară și Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, este Parcul Institutului și Stadionul Areni. De asemenea în apropiere de apartamentele noi funcționează saloane de înfrumusețare, farmacii, centre medicale și spitale. Sunt supermarketurile Kaufland, Profi City, se află piața agroalimentară G. Enescu și nu departe este centrul comercial „Zimbrul”, iar până la centrul comercial „Iulius Mall” este o distanță de 4,4 km de unde se văd turnurile rezidențiale „Avanera”.

Lângă complexul locativ sunt stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuze, iar pietonal de la turnurile „Avanera” sunt de parcurs în jur la 1100 - 1500 de metri până în centrul orașului Suceava. Până la Gara din Suceava sunt 5,7 km și sunt 14,6 km până la Aeroportul Internațional din Suceava „Ștefan Cel Mare”.

Conceptul complexului locativ cu detalii tehnice

Ansamblul rezidențial „Avanera" este conceput cu trei corpuri de imobil de tip „turn" cu 50 metri înălțimea fiecăruia și se află dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 19 570 mp. Imobilele sunt proiectate cu egale regimuri de înălțime și au câte un Subsol/Demisol plus Parter și plus 13/15 Etaje. Blocurile locative sunt echipate cu cate trei ascensoare rapide de ultimă generație, lifturile funcționează silențios și dispun de un grad superior de siguranță, iar unul dintre ascensoarele instalare la fiecare bloc dispune de pereți panoramici. La parterul imobilelor sunt prevăzute spații comerciale și în curtea complexului rezidențial sunt plantate spații verzi si zone de parc cu suprafața totală de aproximativ 4750 mp și sunt peste 4000 de metri de promenadă, de asemenea există amenajate terenuri sportive, locurile de joacă pentru copii sunt amenajate cu un total de 340 mp și în incinta complexului rezidențial funcționează restaurante, terase și este prevăzută o sală de fitness.

Ansamblul locativ dispune de un număr total de 850 locuri de parcare și este instalată o stație cu prize speciale pentru încărcarea autovehiculelor electrice, de asemenea sunt prevăzute și locuri de parcare pentru biciclete. Accesul în incinta complexului rezidențial „Avanera” este controlat și există serviciu de pază.

Despre apartamente

Blocurile rezidențiale din complexul „Avanera" sunt prevăzute cu un total de 525 unități locative, aproximativ cu câte 182 locuințe în fiecare corp de imobil. Disponibile în vânzare sunt apartamente cu 2 - 3 și 4 camere, ce au suprafețele de la 38 mp utili și până la 201 mp. La etajele 14 și 15 sunt poziționate locuințe generoase de tip - "Penthouse" cu 4, 5, 6, 7 și 8 camere, ce sunt proiectate cu suprafețele de până la 309 mp. Apartamentele sunt foarte luminoase, dispun de geamuri generos vitrate și toate beneficiază de balcoane. Fiecare proprietate locativă se oferă în vânzare complet finisată și se predă în folosință beneficiarilor "la cheie". Fiecare cumpărător beneficiază de posibilitatea de alegere a finisajelor interioare și își poate personaliza locuința în conformitate cu gusturile și nevoile sale. Într-o varietate mare de modele sunt prezentate la alegere ușile interioare, plăcile de gresie, faianță și parchet. Locuințele au sisteme de încălzire autonome cu centrale termice proprii și cu instalații termice conduse prin pardoseală. În exploatare imobilele se predau cu racordare la utilități.

Nu ratați șansa de alegere și achiziționare a unui apartament cu vedere exclusivistă la dealul Tătărași.

Pentru mai multe detalii despre apartamente, scheme, finisaje și pentru informații legate de metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Avanera".

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Avanera?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Avanera?

str. Universității, 9, zona Areni, Suceava.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avanera în Suceava?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Avanera?

Metru pătrat în acest complex costă de la 881 €.

Termen de finalizare Avanera?

Avanera – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC