În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avanera
în Suceava

Prețul / m2
de la ‍1 150 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Universității, 9, zona Areni, Suceava

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Universității, 9 (Bloc 2 (Faza 2))
15 etaje
În desfășurare
tr. 4 2020
Finalizat în 2023 tr. 1
În desfășurare
Faza construcție
str. Universității, 9 (Bloc 3 (Faza 3))
15 etaje
În desfășurare
tr. 3 2020
Necunoscut
În desfășurare
Faza construcție
str. Universității, 9 (Bloc 1 (Faza 1))
15 etaje
Indisponibil
tr. 3 2020
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Avanera

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 5 februarie 2024
2 camere
59.01–82.51 m2
preț la cerere
3 camere
81.64–82.31 m2
preț la cerere
4 camere
114.72 m2
preț la cerere

Avanera pe hartă Suceava

str. Universității, 9, zona Areni, Suceava

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiparc, teren sport, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente525
🟧 Număr clădiri3 ascensoare
🟧 Parcare850 locuri de parcare supraterane și subterane, parcare biciclete, parcări cu prize încărcare autovehicole electrice
🟧 Regim inalțimeS+P+14E
🟧 Securitatepază, acces controlat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr camere2‑cameră, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe54–201 mp

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat cu centrul orașului învecinat

Complexul rezidențial „Avanera" se afla localizat în partea de Nord a zonei centrale din orașul Suceava și este dezvoltat în cartierul Areni, pe strada Universității, la numărul 9. Vis-a-vis de blocurile locative se află Inspectoratul de Situații de Urgență din Suceava și în apropiere de locuințe sunt: Universitatea „Ștefan cel Mare”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Național „Petru Rareș”, Școala Postliceală Sanitară și Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, este Parcul Institutului și Stadionul Areni. De asemenea în apropiere de apartamentele noi funcționează saloane de înfrumusețare, farmacii, centre medicale și spitale. Sunt supermarketurile Kaufland, Profi City, se află piața agroalimentară G. Enescu și nu departe este centrul comercial „Zimbrul”, iar până la centrul comercial „Iulius Mall” este o distanță de 4,4 km de unde se văd turnurile rezidențiale „Avanera”.

Lângă complexul locativ sunt stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuze, iar pietonal de la turnurile „Avanera” sunt de parcurs în jur la 1100 - 1500 de metri până în centrul orașului Suceava. Până la Gara din Suceava sunt 5,7 km și sunt 14,6 km până la Aeroportul Internațional din Suceava „Ștefan Cel Mare”.

Conceptul complexului locativ cu detalii tehnice

Ansamblul rezidențial „Avanera" este conceput cu trei corpuri de imobil de tip „turn" cu 50 metri înălțimea fiecăruia și se află dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 19 570 mp. Imobilele sunt proiectate cu egale regimuri de înălțime și au câte un Subsol/Demisol plus Parter și plus 13/15 Etaje. Blocurile locative sunt echipate cu cate trei ascensoare rapide de ultimă generație, lifturile funcționează silențios și dispun de un grad superior de siguranță, iar unul dintre ascensoarele instalare la fiecare bloc dispune de pereți panoramici. La parterul imobilelor sunt prevăzute spații comerciale și în curtea complexului rezidențial sunt plantate spații verzi si zone de parc cu suprafața totală de aproximativ 4750 mp și sunt peste 4000 de metri de promenadă, de asemenea există amenajate terenuri sportive, locurile de joacă pentru copii sunt amenajate cu un total de 340 mp și în incinta complexului rezidențial funcționează restaurante, terase și este prevăzută o sală de fitness.

Ansamblul locativ dispune de un număr total de 850 locuri de parcare și este instalată o stație cu prize speciale pentru încărcarea autovehiculelor electrice, de asemenea sunt prevăzute și locuri de parcare pentru biciclete. Accesul în incinta complexului rezidențial „Avanera” este controlat și există serviciu de pază.

Despre apartamente

Blocurile rezidențiale din complexul „Avanera" sunt prevăzute cu un total de 525 unități locative, aproximativ cu câte 182 locuințe în fiecare corp de imobil. Disponibile în vânzare sunt apartamente cu 2 - 3 și 4 camere, ce au suprafețele de la 38 mp utili și până la 201 mp. La etajele 14 și 15 sunt poziționate locuințe generoase de tip - "Penthouse" cu 4, 5, 6, 7 și 8 camere, ce sunt proiectate cu suprafețele de până la 309 mp. Apartamentele sunt foarte luminoase, dispun de geamuri generos vitrate și toate beneficiază de balcoane. Fiecare proprietate locativă se oferă în vânzare complet finisată și se predă în folosință beneficiarilor "la cheie". Fiecare cumpărător beneficiază de posibilitatea de alegere a finisajelor interioare și își poate personaliza locuința în conformitate cu gusturile și nevoile sale. Într-o varietate mare de modele sunt prezentate la alegere ușile interioare, plăcile de gresie, faianță și parchet. Locuințele au sisteme de încălzire autonome cu centrale termice proprii și cu instalații termice conduse prin pardoseală. În exploatare imobilele se predau cu racordare la utilități.

Nu ratați șansa de alegere și achiziționare a unui apartament cu vedere exclusivistă la dealul Tătărași.

Pentru mai multe detalii despre apartamente, scheme, finisaje și pentru informații legate de metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Avanera".

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Avanera?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Avanera Suceava.

Unde se află Avanera?

str. Universității, 9, zona Areni, Suceava.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avanera din Suceava?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Avanera?

M² în acest complex costă de la ‍1 150 € +TVA.

Termen de finalizare Avanera?

  • Bloc 3 (Faza 3) – în construcție
  • Bloc 1 (Faza 1), Bloc 2 (Faza 2) – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC