Previzualizare foto – fotografie originală aici

Red 8
în Oradea

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Simion Bărnuțiu, zona Splaiul Crișanei

Mai detaliat despre blocuri

Blocul R30
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Bloc 29
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2017
Blocul R31
Bloc 31
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2019

Red 8 pe hartă Oradea

str. Simion Bărnuțiu, zona Splaiul Crișanei

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din caramida
🟧 Facilităţisistem Smart House, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică individuală, aer conditionat inclus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente360
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare350 locuri de parcare subterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camerestudio, 2‑cameră, 3‑cameră
🟧 Suprafața apartamente47,93–95,93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8” este amplasat în zona Decebal, pe strada Oneștilor, nr. 11C, în centrul orașului Oradea.

Facilitățile așezării

Complexul locativ „Cartier Rezidențial Red 8” se situează în zona centrală a orașului și are în apropiere toate punctele de interes pentru o viață împlinită. Nu departe de case se află Parcul Padiș și sunt doar 50 de metri până la magazinul Kaufland (Decebal). Cartierul este înconjurat de cafenele și restaurante, bănci și magazine, farmacii, centre medicale și centre comerciale. În apropiere se află Poliția Municipală Oradea și nu departe este Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae. Primăria Oradea se află aproximativ la un kilometru de la blocurile locative. Distanța de la casele de apartamente până la Centrul Civic al orașului este de doar 3,1 unde se ajunge în aproximativ 9 minute cu mașina prin strada Calea Aradului. Până la Aeroportul Internațional din Oradea sunt de parcurs 4,3 km. Gara Centrală de află la 3,9 km de la casele rezidențiale.

Descrierea ansamblului rezidențial

Complexul Locativ „Cartier Rezidențial Red 8” conține trei blocuri de apartamente înălțate cu nouă etaje, care sunt construite calitativ și eficient izolate termic cu polistiren. Imobilele sunt dotate cu senzori de siguranță și accesul în blocurile locative este controlat electronic. Proiectanții acestui Complex Locativ au organizat pentru copiii rezidenților săi locuri de joacă modern amenajate cu tobogane, balansoare, cățărătoare, căsuțe din lemn și pentru părinți sunt bănci și este mobilier urban. Rezidenții beneficiază de locuri de parcare și de sistemul de interfon, conectat.

Descrierea locuințelor

Proiectul Rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8” propune cumpărătorilor 360 de apartamente cu una, două și trei camere cu suprafața construită de 47,93 mp și 53,10 mp pentru garsoniere; cu suprafața de 77,77 mp pentru apartamentele cu 2 camere și locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de 95,91 mp și 95,93 mp. Absolut toate apartamente sunt dotate cu sistemul „Apartament inteligent”, care conține dotări cu senzori în caz de inundație (pentru a opri alimentarea cu apă), cu senzori de fum în caz de incendiu și cu sistem de antiefracție cu senzori IR. Proprietarul poate controla și conduce cu casa sa la distanță prin intermediul tabletei, telefonului mobil sau computerului. În locuințe pereții interiori sunt prelucrați, acoperiți cu glet și vopsiți cu vopsea lavabilă. Sistemul de încălzire este autonom - prin centrală termică individuală pe gaz pentru fiecare apartament aparte și sunt instalate și conectate caloriferele, în plus sunt cronotermostate de ambient. Toate unitățile locative din acest Complex dispun de aparate de aer condiționat și sunt utilate cu toate obiectele sanitare necesare, au toate instalațiile electrice și ușă antiefracție la intrare. Tâmplăria instalată este de profil PVC cu geam termopan cu trei foi de sticle, precum și sunt instalte rolete exterioare. Există dotări cu cablu pentru TV (digital), telefonie și este internet prin fibră optică. Locuințele sunt racordate la apă, curent electric, gaze naturale și la sistemul de canalizare, plus contoare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8” este Compania „ARED”, care construiește și vinde cu succes apartamente din anul 2005.

Modalități de achitare

Plata cash sau credit bancar: ipotecar, imobiliar, programul Prima Casă.

Mai multe informații detaliate despre sistemul constructiv a imobilelor noi, schemele, pozele, toate prețurile actuale și despre cum pot fi locuințele achiziționate ușor direct de la Dezvoltator, sunteți invitat pe web site-ul Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8”.

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Ared
Ansambluri rezidențiale curente de la Alber Holding Group
De asemenea Complexul Locativ numesc ared 8.

Unde se afla Red 8?

str. Simion Bărnuțiu, zona Splaiul Crișanei.

Termen de finalizare Red 8?

Bloc 29, Bloc 30, Bloc 31 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Red 8.

Cine este dezvoltatorul Red 8 în Oradea?

Dezvoltator Red 8 – Ared, Alber Holding Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC