Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cartier Rezidențial Red 8
în Oradea

Prețul / m2
de la ‍764 € +TVA
Adresa
str. Simion Bărnuțiu, zona Splaiul Crișanei, Oradea

Schițe și prețuri în Cartier Rezidențial Red 8

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 aprilie
2 camere95–103 m2de la ‍796 € +TVA / m2de la ‍75 606 € +TVA
3 camere117.66–225.69 m2de la ‍764 € +TVA / m2de la ‍89 878 € +TVA

Cartier Rezidențial Red 8 pe hartă Oradea

str. Simion Bărnuțiu, zona Splaiul Crișanei, Oradea

Etape dezvoltare

Bloc 31
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2019
Bloc R29
dat în exploatare
Blocul R30
Bloc 29, Bloc 30
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Cartier Rezidențial Red 8

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisistem Smart House, loc de joacă
Încălzirecentrală termică individuală, aer conditionat inclus
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr apartamente360
Număr clădiri3
Parcare350 locuri de parcare subterană şi terestră
Regim inalțimeS+P+8E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din caramida
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camerestudio, 2‑cameră, 3‑cameră
Suprafața apartamente47,93–95,93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul Rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8” este amplasat în zona Decebal, pe strada Oneștilor, nr. 11C, în centrul orașului Oradea.

Facilitățile așezării

Complexul locativ „Cartier Rezidențial Red 8” se situează în zona centrală a orașului și are în apropiere toate punctele de interes pentru o viață împlinită. Nu departe de case se află Parcul Padiș și sunt doar 50 de metri până la magazinul Kaufland (Decebal). Cartierul este înconjurat de cafenele și restaurante, bănci și magazine, farmacii, centre medicale și centre comerciale. În apropiere se află Poliția Municipală Oradea și nu departe este Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae. Primăria Oradea se află aproximativ la un kilometru de la blocurile locative. Distanța de la casele de apartamente până la Centrul Civic al orașului este de doar 3,1 unde se ajunge în aproximativ 9 minute cu mașina prin strada Calea Aradului. Până la Aeroportul Internațional din Oradea sunt de parcurs 4,3 km. Gara Centrală de află la 3,9 km de la casele rezidențiale.

Descrierea Ansamblului Rezidențial

Complexul Locativ „Cartier Rezidențial Red 8” conține trei blocuri de apartamente înălțate cu nouă etaje, care sunt construite calitativ și eficient izolate termic cu polistiren. Imobilele sunt dotate cu senzori de siguranță și accesul în blocurile locative este controlat electronic. Proiectanții acestui Complex Locativ au organizat pentru copiii rezidenților săi locuri de joacă modern amenajate cu tobogane, balansoare, cățărătoare, căsuțe din lemn și pentru părinți sunt bănci și este mobilier urban. Rezidenții beneficiază de locuri de parcare și de sistemul de interfon, conectat.

Descrierea locuințelor

Proiectul Rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8” propune cumpărătorilor 360 de apartamente cu una, două și trei camere cu suprafața construită de 47,93 mp și 53,10 mp pentru garsoniere; cu suprafața de 77,77 mp pentru apartamentele cu 2 camere și locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de 95,91 mp și 95,93 mp. Absolut toate apartamente sunt dotate cu sistemul „Apartament inteligent”, care conține dotări cu senzori în caz de inundație (pentru a opri alimentarea cu apă), cu senzori de fum în caz de incendiu și cu sistem de antiefracție cu senzori IR. Proprietarul poate controla și conduce cu casa sa la distanță prin intermediul tabletei, telefonului mobil sau computerului. În locuințe pereții interiori sunt prelucrați, acoperiți cu glet și vopsiți cu vopsea lavabilă. Sistemul de încălzire este autonom - prin centrală termică individuală pe gaz pentru fiecare apartament aparte și sunt instalate și conectate caloriferele, în plus sunt cronotermostate de ambient. Toate unitățile locative din acest Complex dispun de aparate de aer condiționat și sunt utilate cu toate obiectele sanitare necesare, au toate instalațiile electrice și ușă antiefracție la intrare. Tâmplăria instalată este de profil PVC cu geam termopan cu trei foi de sticle, precum și sunt instalte rolete exterioare. Există dotări cu cablu pentru TV (digital), telefonie și este internet prin fibră optică. Locuințele sunt racordate la apă, curent electric, gaze naturale și la sistemul de canalizare, plus contoare.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8” este Compania „ARED”, care construiește și vinde cu succes apartamente din anul 2005.

Modalități de achitare

Plata cash sau credit bancar: ipotecar, imobiliar, programul Prima Casă.

Mai multe informații detaliate despre sistemul constructiv a imobilelor noi, schemele, pozele, toate prețurile actuale și despre cum pot fi locuințele achiziționate ușor direct de la Dezvoltator, sunteți invitat pe web site-ul Dezvoltatorului Ansamblului Rezidențial „Cartier Rezidențial Red 8”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Cartier Rezidențial Red 8?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Alber Holding Group
Ansambluri rezidențiale curente de la Ared

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cartier Rezidențial Red 8 în Oradea?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Cartier Rezidențial Red 8?

Metru pătrat în acest complex costă de la 764 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Cartier Rezidențial Red 8 în Oradea?

Modalități de plata în Cartier Rezidențial Red 8: Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Cartier Rezidențial Red 8?

Blocul R31, Bloc R29, Blocul R30 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC