Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Caro Residence Otopeni
în București

Prețul / m2
de la ‍1 200 €
Dezvoltator
Adresa
str Putna,12, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Caro Residence Otopeni

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 02 august 2022
Case
de la 100 m2de la ‍1 200 € / m2de la ‍120 000 €

Caro Residence Otopeni pe hartă București

str Putna,12, Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Caro Residence
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Caro Residence Otopeni

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri43
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E/M
🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Tip imobil case cuplate, duplexuri și case individuale

Despre apartamente

🟧 Suprafața apartamente100–150 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Caro Residence Otopeni” se află localizat în partea de Nord de la București și locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Putna, la numerele 10-12, în orașul Otopeni din județul Ilfov. Zona de amplasare a locuințelor este foarte liniștită și apropiată de toate facilitățile urbane. Este un kilometru până la supermarketurile Penny șu LIDL și 1,4 km până la supermarketul Mega Image, nu departe funcționează o farmacie, este o frizerie și se află o stație de alimentare pentru autovehiculele electrice și în proximitate se află cafenele și restaurante. De la complexul rezidențial sunt de parcurs aproximativ 1,2 km până la centrul educațional preșcolar „Alexander Kindergarten”, o distanță de circa 2 km este până la Grădinița cu program prelungit Nr. 4 din Otopeni și sunt 2,8 km până la Grădinița Germană „Engel Bengel”, iar până la Liceul Teoretic „Ioan Petrus” sunt 3,6 km.

În apropierea locuințelor noi circulă autobuze și este de parcurs o distanță de 20 km până în Piața Unirii din București și 17,5 km până la Gara de Nord din capitală, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la o distanță de 5,6 km și sunt aproximativ 11 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Detalii de prezentare ale cartierului locativ

Complexul rezidențial „Caro Residence Otopeni” este compus dintr-un grup de case deosebite proiectate cu un design modern. În complex sunt case private individuale, case cuplate și Duplex-uri, construite cu un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și o mansardă. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat cu placă groasă fără de grinzi aparente. Pereții imobilelor sunt realizați din cărămidă Porotherm unde grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm. Sistemul termic exterior al caselor constă din polistiren expandat cu densitatea de eps 80 și 100, iar mansardele sunt izolate cu spumă poliuretanică. Tâmplăria exterioară instalată la case este foarte calitativă, dispune de trei foi de geam termopan instalat în profil PVC de la Salamander cu grosimea profilului de 82 mm și de culoarea gri antracit pentru ambele părți (la interior și pe partea exterioară). Fațadele imobilelor cuplate sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă în combinație cu culoarea gri, aplicată în linii simple și casele cuplate au un design ultra modern. Casele individuale sunt proiectate într-un stil arhitectural de clasică contemporană și culorile tencuielilor exterioare aplicate pentru finisarea fațadelor sunt alese în contrast maro, alb și alb.

Toate locurile de parcare din complex sunt organizate supraterane (câte 2 locuri) în curtea unităților locative. Drumurile interioare sunt asfaltate și amenajate și casele dispun de trotuare pavate.

Despre finisarea caselor

Ansamblul rezidențial „Caro Residence Otopeni” se compune din 43 de unități locative cu 3 sau 4 camere și în prima fază de dezvoltare sunt prezentate 16 case cuplate câte 4 unități. Locuințele noi sunt disponibile cu suprafețele de la 100 mp și până la 150 mp și acestea dispun de câte o curte privată. Casele sunt ideal proiectate cu scheme inteligente cu o camera de zi generoasă, cu bucătărie, au 3 dormitoare și 3 camere de baie, plus sunt spații de depozitare și toate au terase. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și fiecare proprietate locativă se încălzește individual cu centrala sa termică proprie cu funcționare în condensare de firma Bosch. Toate instalații termice instalate la case sunt calitative și sunt alese de la firma Romstal. Se predau locuințele racordate la toate utilitățile.

Pentru achiziționarea unei locuințe în acest complex sunt acceptate creditele bancare. Pentru a stabili o vizionare și pentru mai multe informații suplimentare, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe pagina web a complexului locativ „Caro Residence Otopeni”, unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Caro Residence Otopeni?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Caro Residence Otopeni?

str Putna,12, Otopeni, Ilfov.

Cât costă metru pătrat în Caro Residence Otopeni?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1200 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Caro Residence Otopeni în București?

Modalități de plata în Caro Residence Otopeni: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Caro Residence Otopeni?

Caro Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC