Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Bonavita Rezidential
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ciprian Porumbescu, 19-21, Otopeni

Bonavita Rezidential pe hartă Otopeni

str. Ciprian Porumbescu, 19-21, Otopeni

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri21
🟧 Securitatesistem de supraveghere, barieră, pază
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament perfect

Ansamblul locativ „Bonavita Rezidențial – Putna” este perfect localizat, în apropiere de centrul orașului, unde sunt multe puncte de interes social și cultural și unde funcționează o mulțime de magazine, centre comerciale, săli de fitness și organizații medicale. Casele noi se află poziționate pe strada Putna, în orașul Otopeni din județul Ilfov. De la casele noi este de parcurs un kilometru până la Mega Image și 900 de metri până la LIDL, iar supermarketul Penny se află la o distanță de doar 800 de metri. Nu departe de imobile este centrul educativ „Alexander Kindergarten” și sunt circa 2 km până la Grădinița cu program normal Nr. 4 din Otopeni. Distanța de la complexul locativ „Bonavita Rezidențial – Putna” până la Primăria din Otopeni este de doar 3 km, iar până în centrul capitalei trebuie de parcurs nu mai mult de 20 km și circa 17 km până la Gara de Nord, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află la o distanță de 5 km și sunt aproximativ 17 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea cartierului rezidențial

Ansamblul locativ „Bonavita Rezidențial – Putna” este comunitate modernă formată din case private și atractive, ce au câte un Parter și un Etaj. Imobilele dispun de fundații trainice și structura constructivă constă din cadre din beton armat turnat monolit cu stâlpișori și centuri pe perimetru, iar peste parter este un planșeu cu grosimea de 15 cm. Casele sunt realizate cu pereți portanți din zidărie confinată și toate compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm cu grosimea de 12 cm. Sistemul termic aplicat peste închiderile exterioare este format din polistiren Caparol Dalmatina, iar fațadele imobilelor sunt finisate cu adeziv și tencuială decorativă combinată cu placări cu ardezie naturală scapitată, iar acoperite sunt toate casele cu învelitoare din tablă. Perfect se combină cu fațadele caselor tâmplăria exterioară de culoarea wenghe, ce dispune de profil PVC cu 7 camere termice și are geam termopan termoizolant de tip „patru anotimpuri” de la Saint Goabain Glass, iar feroneria ferestrelor este de producere germană Roto NT cu sistem antiefracție și sistem de micro ventilație.

Pentru copii în curtea comună a ansamblului locativ este organizat un loc de joacă și complexul de locuințe „Bonavita Rezidențial – Putna” este păzit și are acces securizat în incintă, iar la intrare este instalată bară de acces.

Case moderne, finisaje și utilaje

Proiectul locativ „Bonavita Rezidențial – Putna” are în total un număr de 21 de case individuale, ce sunt ideal proiectate cu scheme inteligente și funcționale. Casele sunt construite cu suprafețele de 155 mp și acestea dispun de terase și facilită de grădini personale. Locuințele sunt complet finisate și au toți pereții interiori nivelați, tencuiți și cu vopsea lavabilă albă vopsiți și ușile sunt instalate. Casele se încălzesc autonom cu sistem de încălzire instalat prin pardoseală și toate placările pardoselilor din zonele umide (placi de gresie) și din camerele de zi și dormitoare (parchet triplu stratificat), sunt alese să fie compatibile cu sistemul de încălzire în pardoseală. Centralele termice dotate pentru fiecare unitate locativă au puterea de 33 kw și funcționează în condensații, sunt alese de marca Viessman. Sistemul de electricitate este complet realizat cu prize și întrerupătoare strategic poziționate și cu instalații sigure montate prin cabluri de cupru, în plus fiecare proprietate locativă este prevăzută cu instalație individuală de împământare. Se predau imobilele cu racordare la utilitățile generale și casele sunt asigurate cu electricitate și gaze naturale, au apă curentă și sistem de canalizare.

Vă invităm să vizitați pagina web a complexului locativ „Bonavita Rezidențial – Putna”, unde sunt prezentate mut mai multe informații utile și unde sunt afișate toate contactele directe către Dezvoltator de la care vă puteți programa cu o vizionare la aceste case minunate.

Acest proiect mai este numit și Bona vita Rezidential.

Unde se află Bonavita Rezidential?

str. Ciprian Porumbescu, 19-21, Otopeni.

Termen de finalizare Bonavita Rezidential?

Bonavita – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bonavita Rezidential în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bonavita Rezidential din Otopeni?

Dezvoltătorul Bonavita Rezidential este – K2 Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC