Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Maria Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
OMIS

Mai detaliat despre blocul

str. Oslo, 12, Palazu Mare (Maria Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Maria Residence pe hartă Palazu Mare

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare supraterann inclus
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe27 – 80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil amplasat

Complexul locativ „Maria Residence” se află construit în cartierul rezidențial Tomis Plus, pe strada Oslo, la numărul 12 în orașul Constanța. Lângă locuințele noi funcționează farmacie, este After school „Kids Station” cu loc de joacă, sunt magazine alimentare, nu departe este supermarketul Mega Image și hipermarketul Kaufland, iar la o distanță de 2,6 km față de complexul locativ se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarketul Carrefour și lângă care funcționează magazinele: Decathlon, Selgros, Brico Depot, Dedeman, LEMS, JYSK și IKEA.

Cu mașina sunt de parcurs nu mai mult de 5 km până la plajele stațiunii Mamaia și sunt 4,5-4,7 km până la Luna Park Vacanța și parcul „Aqua Magic Mamaia”, iar Portul Turistic Tomis se află situat la o distanță de 9 km. În apropiere de blocul locativ sunt stații de transport public și circulă autobuze și maxi taxi. De la complexul de locuințe „Maria Residence” este de parcurs o distanță de circa 7 km până în centrul orașului Constanța, la aproximativ 9 km se află Gara din Constanța și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este o distanță de 18,9 km.

Caracteristica proiectului locativ

Ansamblul de locuințe „Maria Residence” dispune de o clădire locativă modern proiectate și responsabil realizată cu utilizarea tehnologiilor performante și a materialelor durabile și calitative. Casa de apartamente este construită cu un Parter și 5 Etaje locative și corespunde tuturor normelor și standardelor în vigoare. Fundația imobilului este de tip radier general și structura constructivă constă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și compartimentările realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Blocul de apartamente este anvelopat cu un sistem termic fiabil realizat, placat nu numai peste pereții exteriori dar și peste acoperișul imobilului, acesta este format din polistiren de 10 cm grosime. Fațadele clădirii locative sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de calitate înaltă și la bloc sunt instalate ferestre cu profil de la Salamander în 5 camere termice și cu trei foi de sticlă termoizolantă cu acoperire low-e. Spațiile comune sunt complet finisate, casa scării este placată cu granit și dispune de balustrade și mână curentă din inox, la casa scării este instalat un lift hidraulic de ultimă generație, cu funcționare super silențioasă.

Curtea complexului rezidențial este comună, unde se află echipat un spațiu pentru joaca copiilor. Accesul în locuințe este efectuat prin interfon. La achiziționare, pentru fiecare unitate locativă este inclus în preț și câte un loc de parcare subteran.

Apartamente ideale pentru o investiție profitabilă sau pentru o locuință permanentă

În blocul locativ „Maria Residence” sunt prezentate locuințe exclusiviste și în vânzare există oferite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere ergonomic proiectate cu scheme decomandat compartimentate și cu suprafețele utile, ce variază între 27 mp și 80 mp. Bucătăria apartamentelor este de tip închis și toate camerele sunt generoase și foarte luminoase, locuințele au balcoane deschise și complet finisate, la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată fumurie. Apartamentele sunt finisate la alb și au toate pardoselile turnate cu sape elicopterizate, tavanele și toți pereții sunt tencuiți, acoperiți cu glet și sunt pregătiți pentru finisare cu vopsea lavabilă. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu sistem antiefrcație. Instalațiile inginerești (sanitare, termice, de gaz, electrice) sunt realizate și sunt conduse până la poziții (aparatajul electric nu este dotat și nu sunt instalate obiectele sanitare). În bucătăriile apartamentelor sunt instalate centrale termice proprii pentru a asigurare locuințele cu încălzire. Imobilele sunt branșate la sistemul de curent electric, au apă, gaz și sunt branșate la sistemul de canalizare, plus dispun de apometre și au contoare de gaz și electricitate instalate.

Pentru alte informații, vă invităm să treceți direct pe site-ul complexului locativ „Maria Residence”.

Acest proiect mai este numit și Maria Residence Tomis plus.

Unde se află Maria Residence?

OMIS.

Termen de finalizare Maria Residence?

Maria Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Maria Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Maria Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Maria Residence este – Maria Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC