Previzualizare foto – fotografie originală aici

Beauciel
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Anton Pann, 28-30, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

str. Anton Pann, 28-30, Cluj-Napoca (Bloc A)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Anton Pann, 28-30, Cluj-Napoca (Bloc B)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Beauciel pe hartă Cluj-Napoca

str. Anton Pann, 28-30, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistență cadre din beton armat
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de joacă, curte interioară
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr apartamente98
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțimeD+P+6E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–88 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Beauciel” se amplasează în proximitate de centrul orașului Cluj – Napoca, pe strada Anton Pann, nr. 28-30, la intersecție cu strada București.

Descrierea localizării

Complexul Locativ este amplasat foarte confortabil în partea centrală a orașului, în apropiere de Piața Mihai Viteazu și Piața Avram Iancu. Imediat lângă blocurile locative se află Parcul Feroviarilor și sunt diferite magazine, bănci, pizzerii, cafenele și este un salon de înfrumusețare. Nu departe de blocuri funcționează astfel de instituții de învățământ: Liceul de muzică „Sigismund Toduta”, „Liceul Victor Babeș”, Colegiul Tehnic „Ana Aslan” și Facultatea de Drept a Universității „Dimitrie Cantemir”. De asemenea în vecinătate de Complex se află Poliția Cluj – Napoca, este Spitalul de Pediatrie și un Centru Medical. Rezidenții acestei Rezidențe dispun de acces facil către supermarketuri și piețe agroalimentare. Distanța de la apartamentele Complexului locativ până în centrul orașului Cluj – Napoca poate fi parcursă pe jos în 20-22 de minute, deoarece se află la 2,8 km. Gara Centrală se situează la doar 1,5 km de la locuințele Beauciel. Și o distanță de 7,9 km este de parcurs până la Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Caracteristici constructive și structura complexului rezidențial Beauciel

Ansamblul rezidențial „Beauciel” este compus din două blocuri de apartamente. Corpurile imobiliare au un regim de înălțime cu parter și cinci nivele locative. Blocurile de apartamente sunt construite din cadre din beton armat și au umplutura pereților zidită din cărămidă. Clădirile dispun de tâmplărie exterioară montată, care este cu profil PVC cu 5 camere și cu sticlă triplu stratificată, care dispune de un nivel termoizolant înalt. Imobilele sunt echipate cu lifturi moderne și silențioase. Pentru transportul personal al rezidenților există locuri de parcare atât subterane cât și supraterane. La parterul caselor există proiectate patru spații de menire comercială. Complexul rezidențial dispune de o curte interioară cu spațiu de joacă amenajat pentru copii.

Descrierea locuințelor

Proiectul Locativ „Beauciel” dispune de un număr total de 98 de unități locative, toate fiind construite cu terase. Apartamentele sunt oferite spre vânzare cu scheme bine gândite: cu una, două și trei camere. Suprafață locuințelor cu o cameră începe de la 32,68 mp și ajunge până la 42,67 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața utilă de la 38,75 mp până la 58,51 mp. Iar apartamentele cu 3 camere dispun de o suprafață cuprinsă între 56,43 mp și 88 mp. Apartamentele se predau beneficiarilor în versiune – semifinisate. Și dispun de uși montate la intrare - din metal. Pereții interiori sunt prelucrați și acoperiți cu un strat de glet și tavanele la fel sunt prelucrate, iar pardoselile sunt turnate cu șapă autonivelantă. Sistemul de încălzire a locuințelor este individual și apartamentele se încălzesc autonom și sunt dotate cu centrale termice proprii și calorifere de tip radiator. Toate apartamentele sunt echipate cu instalații sanitare, termice și electrice, care sunt trase până la poziții.

Despre Dezvoltator

Ansamblul rezidențial „Beauciel” este dezvoltat de societatea „EBS Real Estate Investment” S.A., care a fost înființată în anul 2015 și construiește calitativ imobiliare confortabile în România. Dezvoltatorul oferă posibilități flexibile de achitare.

Pentru mai multemateriale utile și informație detaliată despre sistemul constructiv, despre apartamente, schițele și pozele acestora și toată informația necesară despre metodele disponibile de achiziționare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, vă rugăm să accesați site-ul web al ansamblului rezidențial „Beauciel”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Beauciel Residence.

Unde se află Beauciel?

str. Anton Pann, 28-30, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Beauciel?

Bloc A, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Beauciel în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Beauciel din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Beauciel este – EBS Real Estate Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC