Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bel Air Apartments
în Mamaia

Prețul / m2
de la ‍1 393 € +TVA
Adresa
str. Brizei, zona Mamaia, Constanța

Schițe și prețuri în Bel Air Apartments

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 10 februarie
2 camerede la 61 m2de la ‍1 393 € +TVA / m2de la ‍85 000 € +TVA

Bel Air Apartments pe hartă Mamaia

str. Brizei, zona Mamaia, Constanța

Etape dezvoltare

bloc 1
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2020
Blocurile 2, 3
bloc 2, bloc 3
în proiect

Modalități de achiziție a unui apartament în Bel Air Apartments

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisistem Smart HOME
Încălzirecentrală termică individuală
Liftlift marca Schindler
Număr clădiri3
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+8E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente34–61 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localizat la un moment până la mare

Ansamblul de imobile excepționale „Bel Air Apartments” se găsește situat în partea de Nord a stațiunii Mamaia, pe strada Brizei, orașul Constanța.

Amplasarea ideală a ansamblului rezidențial „Blu Air Apartments” - la doar 50 de metri față de Marea Neagră, oferă rezidenților săi acces imediat către plaja curată cu cel mai alb nisip, cu cea mai albastră mare și către acel loc unde este cel mai senin cer.

Distanța de la casele locative până la White Tower este de circa 200 de metri și în imediata apropiere de complex se găsesc cele mai întrebate cluburi de noapte, terase, cafenele, și restaurante. Desigur că anume aici în această zonă ecologic curată se găsesc o mulțime de hotele, pensiuni și camping-uri.

Locația unică a complexului rezidențial „Bel Air Apartments” îmbină toate facilitățile de relaxare cu avantajele zonei turistice cu localuri de divertisment și distanțe accesibile până la punctele de interes din zonă. De exemplu, distanța de la apartamente până la Parcul Acvatic este de 6,7 km și până la care se poate de ajuns nu numai cu transport personal dar și cu mijloacele de transport în comun, care circulă în apropiere de complexul locativ. Distanța de la locuințe până în centrul orașului Constanța este de 11,9 km, până la Gara din Constanța sunt de parcurs în jur la 12,9 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 26,3 km.

Momente tehnice, caracteristici constructive și informații despre calitatea construcțiilor

Ansamblul rezidențial „Bel Air Apartments” este compus din trei imobile atractive, proiectate într-un stil arhitectural contemporan, cu utilizarea materialelor de construcție de ultimă generație, de cea mai înaltă calitate și cu aplicarea celor mai inovative idei și stil-uri de design. Toate blocurile rezidențiale sunt realizate cu un regim egal de înălțime și dispun de câte un Parter și plus 8 Etaje.

La structura de rezistență a blocurilor rezidențiale este folosit betonul de o înaltă rezistență, care dispune de capacități rezistente la schimbările atmosferice, agresivități chimice și este dedicat pentru realizarea elementelor ce vor fi supuse la solicitări foarte mari – beton de tip C35/45, iar fierul utilizat pentru construcții dispune de un grad înalt de durabilitate și concomitent are un grad bun de flexibilitate, acesta este de tip BST 500 S. Pentru realizarea zidăriilor au fost utilizate blocurile BCA de tip YTONG, care sunt recomandate în deosebi pentru realizarea construcțiilor verzi și aceste blocuri dispun de certificate de la asociația Romania Green Building Council. Datorită structurii celulare și compoziției minerale blocurile BCA beneficiază de capacități de transferare prin pereți a vaporilor, astfel pereții sunt ventilați și se reglează sistemul de umiditate a acestora, prin urmare în interiorul încăperilor este format un ambient sănătos și confortabil pentru toți locatarii. De asemenea blocurile BCA dispun de un grad înalt (de clasă A) de rezistență la foc. Încă un moment important este faptul că datorită zidăriilor din BCA Ytong care sunt eficiente din punct de vedere termic, rezidenții economisesc semnificativ plata pentru facturi. Pentru finisarea fațadelor clădirilor sunt folosite plăcile ceramice special formate pentru exterioare și fațade, acestea sunt de cea mai înaltă calitate și sunt de producere italiană. Pentru tâmplăria exterioară au fost alese ferestrele cu profil din aluminiu de firma Reynaers CS77, cu geamuri termoeficiente, acoperite cu peliculă LOW-E de un nivel sporit fonic și rezistente la acțiuni mecanice și sticlele sunt alese de la compania producător Saint Gobain de model KN 166. Balcoanele imobilelor sunt finisate cu plăci au sticle securizate și dispun de iluminat cu becuri LED.

Casa scării, coridoarele și spațiile comune din interiorul blocurilor sunt cu bun gust finisate și dispun de pardoseli placate cu plăci ceramice italiene. Ascensoarele Schindler, ce sunt instalate la blocuri, asigură rezidenții nu numai cu un nivel înalt de siguranță la circulație pe vertical dar și garantează liniște și rapiditate în funcțiune.

Arhitecții și designerii de proiect au realizat un sistem unic de iluminat de ambient pentru amenajarea corpurilor de iluminat de tip LED pe teritoriul complexului astfel încât acesta apare prezentat într-o nouă viziune unică și captivantă.

Pentru a asigura rezidenților un trai liniștit și securitate deplină, întreg teritoriul ansamblului de locuințe Bel Air Apartments” este supravegheat video.

Finisajele, echipamentele și facilitățile apartamentelor

Proiectul imobiliar „Bel Air Apartments” este prevăzut cu apartamente luminoase cu spații generoase, perfect compartimentate, cu scheme logice și multifuncționale, care sunt optim amplasate pe etaj și dispun de finisaje cu cele mai bune materiale și completate cu cele mai calitative echipaje. Apartamentele sunt împărțite în câteva tipuri și au planimetrii cu o cameră cu suprafața de 34 mp și apartamentele cu 2 camere, ce sunt prezentate cu spațiile de 61 mp. Pentru beneficiari sunt pregătite locuințe complet finisate cu finisaje exclusiviste în cele mai ușor combinabile culori, nuanțe și design-uri deosebite și unice.

Toate apartamentele sunt foarte primitoare și acestea beneficiază de geamuri generoase cu spații mari vitrate din care se deschid cele mai spectaculoase vederi asupra capodoperei cu denumirea „Fericirea de a locui la Marea Neagră în „Bel Air Apartments”!

Pentru finisarea camerelor de baie și a holurilor interioare din apartamente sunt aplicate plăcile ceramice de producere italiană. Toți pereții sunt tencuiți și vopsiți.

Sistemele de încălzire și de climatizare sunt prevăzute cu unități autonome și individuale pentru fiecare locuință. Și apartamentele în timpul rece se încălzesc prin intermediul centralelor termice proprii, ce funcționează pe gaze și se încălzesc prin calorifere. Iar vara în locuințe este răcoros și temperatura poate fi reglată de către fiecare locatar personal în dependență de necesități.

Pentru un grad mai sporit de confort locuințele au sistem „Smart Home”, care permite controlul temperaturii interioare din apartament, luminii, electricității, controlul sistemelor de climatizare, alarmă și altele.

Locuințele din complexul locativ beneficiază de toate utilitățile necesare și clădirile sunt racordate la gaze, curent electric, au apă și sistem de canalizare, care desigur că sunt separat contorizate și au instalate contor la gaze/curent și apometre. De asemenea în apartamente este fir pentru telefon și cablaj pentru CATV, accesul la internet – prin fibră optică de la Wireless.

Direct de pe site-ul nostru aveți posibilitatea de a trece imediat pe web pagina oficială a complexului rezidențial „Bel Air Apartments”, unde găsiți amănunțit descrise toate materialele și procesele de construcții, unde sunt afișate și alte informații detaliate despre apartamente, finisare, echipare, metode de plată și toate contactele vânzătorului. Pentru a locui pe malul Mării Negre, nu ezitați să treceți repede și ușor pe site-ul ansamblului rezidențial „Bel Air Apartments”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bel Air Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bel Air Apartments în Mamaia?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Bel Air Apartments?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1393 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Bel Air Apartments în Mamaia?

Modalități de plata în Bel Air Apartments: Noua Casă (Prima casă), Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Bel Air Apartments?

  • Bloc 1 – dat în exploatare
  • Blocurile 2, 3 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC