Previzualizare foto – fotografie originală aici

Building Stefan Lacul Siutghiol
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia Nord intersectie cu str. Brizei, Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bul. Mamaia, Mamaia (Building Stefan Lacul Siutghiol)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Building Stefan Lacul Siutghiol pe hartă Mamaia-Sat

bd. Mamaia Nord intersectie cu str. Brizei, Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, ponton propriu, lac
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Lift2 de marcă Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente66
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare interioară și exterioară
🟧 Regim inalțime P + 11E
🟧 Securitatesisteme de supraveghere
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36.3–133 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial de pe malul Lacului Siutghiol se află amplasat pe Bulevardul Mamaia, Mamaia-Sat, în județul Constanța.

Facilitățile locației

Ansamblul rezidențial de lux este amplasat între Bulevardul Mamaia Nord și Lacului Siutghiol. Blocul de apartamente are o amplasare ideală, într-o zonă de relaxare. Și de la scara blocului locativ sunt de făcut doar câțiva pași până la malul lacului iar la numai 850 de metri se află malul Mării Negre. O astfel de localizare oferă locatarilor o viață de vis la aer proaspăt cu vederi spectaculoase și senzații fascinante. Blocul de apartamente este vecin cu cele mai căutate plaje din Mamaia, cu Campingul GPM și cu o mulțime de pensiuni, hoteluri, cluburi, terase și restaurante luxoase. Distanța până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este de - 25,8 km. Parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” se află la numai - 6,3 km de la blocul de apartamente. Până la Piața Unirii din orașul Constanța sunt de parcurs - 11,7 km.

Informații generale despre structura și construcția Complexului Locativ

Ansamblul rezidențial de pe malul Lacului Siutghiol dispune de un bloc de apartamente care este construit într-un stil arhitectural modern și are un regim de înălțime cu un etaj de parter plus 11 nivele locative. Structura constructivă constă din beton iar pereții interiori, compartimentările și pereții exteriori sunt zidiți din cărămidă. Fațada clădirii din exterior este izolată termic cu vată bazaltică. Proprietarii de automobile au la dispoziție locuri de parcare atât subterane cât și supraterane. Blocul de apartamente este echipat cu două ascensoare silențioase de marcă Schindler de ultima generație. În incinta Complexului Locativ este acces securizat, funcționează un sistem de supraveghere video și este accesibil sistemul de interfon. Căile de acces spre Blocul Locativ sunt asfaltate și este iluminat stradal, iar în curte sunt amenajate spații verzi. Acest ansamblul rezidențial dispune de un ponton propriu, dedicat ambarcațiunilor de dimensiuni mici. Apartamentele ansamblului rezidențialde pe malul Lacului Siutghiol sunt proiectate cu 2 și 3 camere, precum și sunt și garsoniere. Proiectul Rezidențial dispune de 66 de unități locative ideale pentru o viață confortabilă. Locuințele sunt amplasate doar câte 5 unități pe un etaj și sunt propuse cu astfel de suprafețe construite: garsonierele dispun de suprafața de 36,3 mp, apartamentele cu două camere au suprafața de: 66,31 mp, 66,49 mp, 66,57 mp și 71,69 mp, iar apartamentele cu trei camere sunt disponibile cu suprafața construită de 110,58 mp. Locuințele sunt prezentate spre vânzare finisate în versiune „la alb”. Pereții și plafoanele sunt tencuite, acoperite cu glet și sunt văruite. Ușile de la intrare în apartamente sunt instalate. Sistemul de încălzire este condus și prin pardosea. Beneficiarilor li se predau apartamente racordate la toate utilitățile: cu apă, cu gaze naturale, cu curent electric și cu sistemul de canalizare pus în funcție. Precum, și toate unitățile locative sunt dotate cu contoare individuale pentru toate utilitățile și sunt instalate apometrele.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial de pe malul Lacului Siutghiol este Compania de Construcții „Building Stefan”. Aceasta – este o companie care ocupă o poziție principală pe piața dezvoltării imobiliarelor din Sud – Estul României.

Posibilități de plată

Credit ipotecar, credit imobiliar și programul „Prima casă”.

Mai mult util și detaliat despre locuințele de pe malul Lacului Siutghiol, schițele și pozele apartamentelor, disponibilitatea, prețurile și despre toate metodele de cumpărare direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul Companiei de Construcții „Building Stefan”.

Unde se află Building Stefan Lacul Siutghiol?

bd. Mamaia Nord intersectie cu str. Brizei, Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare Building Stefan Lacul Siutghiol?

Building Stefan Lacul Siutghiol – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Building Stefan Lacul Siutghiol în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Building Stefan Lacul Siutghiol din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Building Stefan Lacul Siutghiol este – Building Stefan.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC