Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aviatorilor Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Harmanului 46, Brasov

Mai detaliat despre blocul

Harmanului 46, Brasov (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

Aviatorilor Residence pe hartă Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadru monolit
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+3
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriсărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–85m²

Despre ansamblu rezidențial

Așezare

Ansamblul rezidențial „Aviatorilor Residence” se află amplasat în orașul Brașov, pe strada Nicoale Pop.

Facilitățile așezării

Blocurile Complexului locativ „Aviatorilor Residence” sunt situate vis-a-vis de Complexul „Paradisul Acvatic”. Locul amplasării se află într-o zonă plină dezvoltare cu grădinițe, școli, restaurante și bănci. Foarte aproape de apartamente se află magazinul „Leroy Merlin” și sunt stații de autobuze. Până la Coresi Shopping Resort este o distanță, care poate fi parcursă în doar 7 minute. Distanța până la Gara Brașov este de 3,2 km. Centrul vechi se află la 6,1 km, iar până în Centrul civil sunt de parcurs 3,4 km.

Descrierea ansamblului rezidențial și structura constructivă

Complexul locativ „Aviatorilor Residence” dispune de 2 blocuri locative, care sunt construite cu o fundație și structură de rezistență din beton armat și cu închideri din cărămidă eficientă cu grosimea de 30 cm, care dispun de un regim de înălțime de: Subsol plus Parter plus 3 Etaje locative. Fațada imobilelor este izolată termic cu polistiren structurat cu grosimea de 10 cm. Fiecare bloc de apartamente are special construită câte o terasă generoasă, unde locatarii blocului au acces comun și pot facilita de odihnă, relaxare și comunicare plăcută cu vecinii. Pentru fiecare apartament este construită câte o boxă individuală la subsolul imobilelor. De asemenea Complexul locativ oferă câte un loc de parcare, gratis, pentru fiecare locuință. Toate apartamentele sunt conectate la sistemul de interfon.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Aviatorilor Residence” dispune de 24 de apartamente spațioase și decomandate, care sunt cu 1-2-3 camere și sunt sunt amplasate foarte comod - câte 6 locuințe la fiecare nivel. Locuințele sunt proiectate cu bucătării închise și au balcoane de tip - terasă. Suprafața utilă a locuințelor începe de 44 mp și ajunge până la 84 mp. Apartamentele se predau cumpărătorilor complet finisate cu finisajele - la alegerea beneficiarului, unde pardoselile sunt acoperite cu parchet, este placaj cu gresie și faianță, sunt instalate uși interioare foarte calitative, sunt montate ferestre cu profil PVC cu 7 camere și 3 rânduri de sticlă (geam termopan). Băile sunt complet utilate, mobilate și dotate cu toate obiectele sanitare necesare. Apartamentele sunt încălzite autonom prin centrală termică proprie pentru fiecare locuință aparte și plus calorifere. Toate apartamentele sunt contorizate individual pentru fiecare utilitate - separat (apă, gaze, curent electric). Există dotări și instalații pentru TV, internet și telefonie. Terasele la fel sunt finisate și sunt placate cu gresie.

Modalități de achitare

Toate formele de creditare: credit „Prima Casă”, credit imobiliar sau credit ipotecar.

Mai multe materiale amănunțite despre imobiliarele noi, alegerea finisajelor și despre cum apartamentele pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Aviatorilor Residence”.

Acest proiect mai este numit și Aviatorilor Residence Brasov.

Unde se află Aviatorilor Residence?

Harmanului 46, Brasov.

Termen de finalizare Aviatorilor Residence?

Bloc 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aviatorilor Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aviatorilor Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Aviatorilor Residence este – Aviatorilor Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC