Previzualizare foto – fotografie originală aici

Luxury Residence Park
în Suceava

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Grigore Vindereu, 16-18, Suceava

Mai detaliat despre blocul

str. Grigore Vindereu, 16-18, Suceava (Luxury Residence Park)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Luxury Residence Park pe hartă Suceava

str. Grigore Vindereu, 16-18, Suceava

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre și grinzi de beton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică în condensație
🟧 Liftlift marca MP
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente69
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțime2D + P+ 6E
🟧 Securitatesupraveghere video pe perimetrul clădirii, video interfon, bariere
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe29–140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare centrală cu acces absolut la tot

Ansamblul rezidențial „Luxury Residence Park” se află amplasat în centrul orașului Suceava, pe strada Grigore Vindereu, la numărul 16-18. Complexul locativ se învecinează cu Muzeul Bucovinei, Muzeul de Științe ale Naturii, Palatul de Justiție, Prefectura și Primăria din Suceava. La doar 5 minute pietonal de la intrarea în complex, la numai 800 de metri se găsește Parcul de agrement Tătărăști, iar la 280 de metri este clubul de sport „Abc” și la 500 de metri este clubul sportiv „Energy Gym”.

Centrul Comercial „Bucovina” se află localizat la 1,1 km de la complexul rezidențial. Hipermarket-ul Kaufland, supermarketuri-le Lidl și Profi sunt localizate pe o rază de până la 2,4 km. De asemenea în apropiere de casă sunt diverse cafenele și restaurante, sunt pizzerii și este fast food-ul McDonald’s. În această zonă se află Centrul Medical „Artio Medical”, C. M. I. Neurologie Stănescu Maria Gabriela, sunt saloanele de înfrumusețare „Tresor” și „Michele”, sunt farmacii și bănci. Lângă complex se află Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” și nu departe este Școala Gimnazială Nr. 1, Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și Universitatea „Ștefan cel Mare”. De la ușa complexului „Luxury Residence Park” este acces facil către Piața Centrală și acest rapid către stațiile cu mijloace de transport în comun. Distanța până în centrul orașului este minimă, deoarece complexul de află în centrul orașului, iar Aeroportul Internațional din Suceava „Ștefan cel Mare” este la 13,8 km.

Prezentare, structură, detaliile tehnice și stilul complexului

Ansamblul rezidențial „Luxury Residence Park” vine prezentat cu o clădire locativă durabilă construită cu Două nivele la Demisol plus un Parter și plus Șase etaje locative sigure.

Cu privire la structura de rezistență a construcțiilor noi de pe piața imobiliară modernă clădirea este bazată de o structură mixtă din cadre și grinzi de calitate superioară, din beton armat formând o structură fiabilă și foarte durabilă de tip – monolitică. Pentru zidăria pereților de exterior și a tuturor pereților despărțitori interiori este folosită cărămida eficientă energetic Porotherm Wienerberger, grosimea pereților exteriori este de 25 cm, care sunt foarte bine izolați termic cu sistem de la Adeplast din polistiren cu grosimea de 10 cm cu densitatea mare de eps 80.

Pentru compartimentarea interioară perimetrală dintre apartamente este folosit un sistem mixt format din două straturi de cărămidă Portherm de 11,5 cm și vată bazaltică la mijloc, anume acest fapt asigură un nivel optim de izolare fonică și termică și o prietenie dură între vecini. Compartimentarea interioară din apartamente dintre camere la fel este efectuată din cărămida Porotherm și boiandruci structurați ceramic.

Pentru izolația termoacustică a pardoselilor este instalat în șapă un sistem format din polimax, material produs în Italia. Pentru finisarea fațadei clădirii este folosită tencuiala decorativă siliconată de marca Caparol cu klincher decorativ plus sunt montate glafuri și copertine de 3 cm din granit Spesor. Pentru a păstra nivelul înalt de eficiență termică a clădirii și confortul fonic la blocul locativ este instalată tâmplărie de clasa „a+” cu profil PVC în șapte camere termiее de la Rehau Synego, feresterele au 3 rânduri de sticlă și 3 garnituri. Geamurile sunt de tip 4Sevo, sunt floate, au acoperire superlow-e și au gaz – argon între sticle. Culoarea profilului imită stejarul și împrejurul ferestrelor este sigilare cu bandă fonoizolatoare de marca Riwega.

Coloanele verticale de scurgere a casei locative sunt izolate cu membrană fonoabsorbantă, care ridică nivelul de izolație acustică. Toate coridoarele și spațiile interioare de uz comun din blocul locativ sunt perfect finisate cu materiale de import din Italia, cu marmură și travertin. Pe casa scării sunt instalați senzori de mișcare pentru instalațiile electrice, care influențează la economisirea curentului electric și prin urmare la minimizarea costurilor de întreținere a clădirii. Pentru confortul locatarilor la circulația între etaje în bloc sunt instalate ascensoare cu finisaje de lux de marca MP.

La etajele inferioare există prevăzute predispoziții pentru instalațiile de alarmă. Compexul dispune de locuri de parcare amplasare în subteranul clădirii, precum și are locuri de parcare la suprateran, de asemenea este mult spațiu adiacent amenajat cu grijă. Pe tot perimetrul clădirii rezidențiale sunt instalate camere de supraveghere video și la punctele de acces în complex funcționează sistemul de video-interfonie. De asemenea la punctele de intrare și ieșire în complex sunt instalate bariere de acces cu funcționare prin telecomandă.

Apartamente de un nivel sporit de confort

Un număr total de 69 de unități rezidențiale sunt prevăzute în clădirea ansamblului locativ „Luxury Residence Park”. Locuințele sunt proiectate cu scheme perfecte cu una, două și cu trei camere, toate sunt cu suprafețe utile generoase și au compartimentări logice și la maxim de funcționale.

Suprafața utilă a celui mai mic apartament începe de la 29 mp și suprafața utilă a celui mai spațios apartament ajunge până la 140 mp.

  • Garsonierele complexului sunt structurate în 5 tipuri cu suprafețele utile, ce încep de la 27,68 mp și ajung până la 34,24;
  • Alegeți locuințe din суду 7 tipuri de modele de apartamente cu 2 camere cu suprafața utilă de la 40,06 mp și până la 64,67 mp;
  • Pentru apartamentele cu trei camere sunt disponibile 3 tipuri de scheme, unde suprafețele utile sunt cuprinse între 65,73 mp și 87,63 mp.

Cumpărătorii primesc apartamente cu un grad înalt de calitate a finisajelor interioare și cu o calitate superioară a lucrărilor de instalare și montare a finisajelor și dotărilor. Toți pereții interiori și tavanele sunt prelucrați și au aplicată tencuială mecanizată. Obiectele sanitare sunt instalate, iar vasul wc este încorporat în perete. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt de producere italiană și dispun de un grad înalt de antiefracție cu 8 puncte de închidere, mărimile ușilor sunt de 90 pe 210 cm. Autonom și individual pentru fiecare apartament este sistemul de încălzire și acesta se compune din centrală termică în condensații și calorifere.

Toate instalațiile electrice din apartamente sunt de ultimă generație, iar instalațiile sanitare sunt de producere germană din P-PR Aquatherm. Și toate utilitățile sunt racordate și contorizate separat.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Luxury Residence” este compania „Cosbau”, care are o echipă cu mulți ani de experiență bogată în spate și se poate mândri cu construcții finalizate în domeniul rezidențial, parcărilor subterane și a construcției spațiilor de agrement. Compania este orientată către obiecte inovatoare, calitative și nu în ultimul rând să fie accesibile. Pe pagina oficială a Dezvoltatorului, unde sunteți invitați să treceți cu un singur click, găsiți afișate alte materiale utile și mai multe informații detaliate despre apartamentele noi construite în complexul locativ „Luxury Residence Park” din centrul Sucevei.

Acest proiect mai este numit și Luxury Residence Suceava.

Unde se află Luxury Residence Park?

str. Grigore Vindereu, 16-18, Suceava.

Termen de finalizare Luxury Residence Park?

Luxury Residence Park – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Luxury Residence Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Luxury Residence Park din Suceava?

Dezvoltătorul Luxury Residence Park este – Cosbau.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC