Previzualizare foto – fotografie originală aici

Armeneasca Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Popa Petre, 39-42, zona Armeneasca, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Popa Petre, 39-41, București (Armeneasca Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Armeneasca Residence pe hartă București

str. Popa Petre, 39-42, zona Armeneasca, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistență beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălziresistem de incalzire in pardoseala cu centrala proprie in condensatie Immergas
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportpoziționarea excelentă și accesul rapid la mijloace de transport în comun.
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente49
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida

Despre apartamente

🟧 Finisajegresie, laminat, vopsea lavabila
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe44.66–110.8 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament de excelență

Ansamblul locativ „Armeneasca Residence” este dezvoltat într-o zonă centrală din capitală și locuințele noi sunt localizate pe strada Popa Petre, la numerele 39 – 42, zona Armeneasca, în sectorul 2 din orașul București. În vecinătatea complexului de locuințe este supermarketul Mega Image, sunt bănci, restaurante, cafenele, magazine, centre medicale, farmacii, saloane de înfrumusețare și săli de fitness. Imediat lângă casa de apartamente se află Institutul de Studii Financiare, la 400 de metri este Școala Națională „Sfântul Silvestru”, sunt 450 m până la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, 600 de metri până la Grădinița Licurici și Școala Monterra, 700 de metri până la Colegiul Național Cantemir Vodă și Școala Sanitară Postliceală „Sf. Vasile cel Mare” și este doar un kilometru până la Colegiul Național „Mihai Viteazul”. De la clădirea locativă este acces facil către bulevardul Magheru și Calea Moșilor și este acces rapid către stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și tramvaie, iar până la stația de metrou Universitate este de parcurs o distanță de 1,4 km. Ansamblul rezidențial „Armeneasca Residence” este localizat la o mică distanță de doar 2,6 km față de Piața Unirii din București și la 4,4 km față de Gara de Nord. De la locuințele noi până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de parcurs o distanță de 16,6 km și sunt 11,5 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare ale complexului locativ

Ansamblul imobiliar „Armeneasca Residence” se află construit pe un teren cu suprafața totală de 1500 mp și dispune de un bloc de apartamente modern, ce are un regim mediu de înălțime cu un Parter plus 5 Etaje de apartamente și plus un etaj retras. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre din beton armat și clădirea de apartamente are toți pereții zidiți din cărămidă și compartimentările interioare sunt realizate din placi din gips carton. Fațadele imobilului sunt termoizolate și cu tencuială decorativă de exterior finisate. La casă este instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC Salamander și geam termopan cu trei foi de sticlă. Blocul de apartamente se predă în exploatare cu toate spațiile interioare comune complet finisate și la casa scării este instalat un lift de ultimă generație cu funcționare sigură și silențioasă. În incinta complexului locativ este acces securizat și disponibile sunt locuri de parcare organizate atât subterane cât și supraterane.

Detalii de finisare ale apartamentelor

În complexul locativ „Armeneasca Residence” sunt prezentate 49 de unități locative, toate perfect compartimentate, ce au scheme inteligente și funcționale. Suprafața unităților locative începe de la 44,66 mp și ajunge până la 110,80 mp și apartamentele sunt proiectate cu 1, 2 și 3 camere spațioase. Locuințele sunt modern finisate cu materiale de calitate înaltă, cu modele atractive, ce corespund celor mai exigente cerințe ale beneficiarilor. Toți pereții interiori sunt tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă, pardoselile sunt placate cu parchet laminat și în încăperile umede sunt placaje cu gresie și faianță. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces din metal și din MDF sunt instalate toate ușile interioare. Autonom pentru fiecare apartament este prevăzut sistemul de încălzire și locuințele sunt dotate cu câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații, prezentată de la firma Immergas și toate instalațiile termice sunt montate prin pardoseli pentru ca căldura eficient și egal să fie răspândită. Sistemul de climatizare este pregătit pentru montarea instalațiilor și a aparatului de aer condiționat. Instalațiile electrice și sanitare sunt realizate și la blocul locativ toate utilitățile generale sunt racordate.

Pentru contacte și pentru mai muște informații utile, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Armeneasca Residence”.

Acest proiect mai este numit și Armeneasca Residence Popa Petre.

Unde se află Armeneasca Residence?

str. Popa Petre, 39-42, zona Armeneasca, Sector 2, București.

Termen de finalizare Armeneasca Residence?

Armeneasca Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Armeneasca Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Armeneasca Residence din București?

Dezvoltătorul Armeneasca Residence este – Armeneasca Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC