Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Amy Boutique Residence
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str, Grivita, Otopeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str, Grivita, Otopeni, Ilfov (Amy Boutique Residenc)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Amy Boutique Residence pe hartă Otopeni

str, Grivita, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente6
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatesistem de supraveghere video,
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe97–113 m²

Despre ansamblu rezidențial

La liniște localizat și cu toate facilitățile orașului învecinat

Ansamblul rezidențial „Amy Boutique Residence” este amplasat pe strada Grivița în orașul Otopeni din județul Ilfov. În apropiere de blocul locativ sunt supermarketurile Lidl și Mega Image, la circa 2 km este Piața Agroalimentară din Otopeni, nu departe se găsesc sucursale bancare, funcționează magazine și este un salon de înfrumusețare, este Baza Sportivă „SC Otopeni” și sala de fitness „World Class”, de asemenea în proximitatea locuințelor noi este oficiu poștal, se află Sectorul de Poliție și nu departe este Primăria din Otopeni. La o distanță de un kilometru de la casa de apartamente funcționează Grădinița cu program normal Nr. 1, iar la 1,9 km se află Liceul Teoretic cu clasele I-IV „Ioan Petruș”.

În apropiere de complexul locativ circulă autobuze și de la blocul rezidențial „Amy Boutique Residence” până în centrul capitalei se ajunge în 30 de minute cu mașina și se parcurge o distanță de 16 km, până la Gara de Nord din București sunt 13 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 6 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este la 14 km.

Prezentarea proiectului rezidențial cu detalii tehnice

Ansamblul imobiliar „Amy Boutique Residence” reprezintă o clădire de apartamente de tip „Boutique” de un aspect elegant, ce este realizată într-un stil arhitectural modern, cu fațade decent finisate, unde au fost aplicate cele mai inovaționale idei de design. Blocul locativ dispune de un grad înalt de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime cu Parter plus 2 Etaje. Casa locativă este construită în corespundere cu toate normele și standardele în vigoare cu folosirea celor mai calitative materiale de construcție și cu aplicarea tehnologiilor performante. Structura constructivă a blocului rezidențial constă din cadre din beton armat și umplutura închiderilor exterioare a casei de apartamente din cărămidă termo eficiență, la fel ca și pereții perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările sunt la fel realizate din cărămidă eficientă din punct de vedere fonic. Din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm este format sistemul termic aplicat peste pereții exteriori ai imobilului, iar tâmplăria exterioară instalată este cu profil din PVC și geam termopan. Holul de acces, spațiile comune și coridoarele din incinta blocului locativ se predau în folosință finisate și accesul în bloc este controlat prin sistem cu interfon.

Toate locurile de parcare din complexul locativ sunt amenajate supraterane și întreg ansamblul rezidențial este supravegheat video. Accesul pe teritoriul complexului este securizat și se face prin barieră de acces instalată la intrate în complexul rezidențial „Amy Boutique Residence”.

Informații de amenajare și finisare a locuințelor

Toate apartamentele, ce sunt concepute în incinta blocului locativ „Amy Boutique Residence” dispun de un nivel superior de intimitate, deoarece în bloc există proiectate doar 6 unități locative și toate facilită de spații generoase și sunt inteligent proiectate. Apartamentele au scheme logice cu 2 și 3 camere spațioase, suprafața cărora este cuprinsă între 97 mp și 113 mp. Locuințele au balcoane deschise și se predau în folosință finisate la maxim cu materiale de cea mai înaltă calitate. Pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă Vinarom și în locuințe sunt placări cu gresie, parchet și faianță, în camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare și ușile interioare sunt celulare, din metal este confecționată și instalată ușa de la intrare în fiecare apartament. Sistemele inginerești sunt realizate și fiecare apartament dispune de calorifere și are centrală termică instalată și conectată la sistemul de alimentare cu gaze. Imobilele facilită de internet, telefon și CATV, sunt racordate la țeava de gaze naturale, curent electric, sistem de canalizare și apă curentă, au apometre și contoare de gaz și electricitate.

Sunteți invitați să treceți direct pe site-ul complexului locativ „Amy Boutique Residence”, unde sunt prezentate mai multe informații utile și contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Amy Boutique, Amy Residence.

Unde se află Amy Boutique Residence?

str, Grivita, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Amy Boutique Residence?

Amy Boutique Residenc – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Amy Boutique Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Amy Boutique Residence din Otopeni?

Dezvoltătorul Amy Boutique Residence este – Amy Boutique.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC