Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Amber Gardens
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. 1 Decembrie, 161, Tunari, Ilfov

Schițe și prețuri în Amber Gardens

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Vile
de la 120 m2totul e vândut

Amber Gardens pe hartă București

str. 1 Decembrie, 161, Tunari, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2019
Faza 2
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare2 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiteren tenis și baschet, stații încărcare mașini electrice, sistem Smart Home, pădure
Încălzirecentrală termică
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente51 de vile pasive (case verzi)
Parcaregaraje şi parcare exterioară
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobil vile pasive (case verzi)
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsecuritate 24/7

Despre apartamente

Număr camere3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
Suprafața apartamente165,5 mp – 538,8 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial de lux „Amber Gardens” este așezat în partea de Nord a Bucureștiului în zona Otopeni-Tunari, pe strada 1 Decembrie, nr. 161, comuna Tunari, județul Ilfov.

Despre locul amplasării

Zona amplasării Complexului locativ este considerată o localitate liniștită și curată din punct de vedere ecologic. În imediata apropiere de cartierul locativ„Amber Gardens” funcționează marketul „Mega Image”. Pădurea de la Băneasa se află la o distanță foarte mică. De asemenea, nu atât de departe de case, sunt școli prestigioase, așa ca: Școala Internațională Americană, Liceul Francez, Școala Britanică și Școala Europeană.Funcționează și grădinițe.

Distanța

De la case până la Piața Unirii este de 17,6 km.

Piața Victoriei este la 15,1 km.

Până la Gara de Nord sunt de parcurs 16,8 km de la cartierul locativ.

Aeroportul Internațional Otopeni se află situat la doar 4,2 km.

Aeroportul Internațional Băneasa este așezat la o distanță de 11,6 km.

Centrul Comercial Shopping City Băneasa se află situat la 10,8 km.

Caracteristici constructive și descrierea generală a Complexului Rezidențial

„Amber Gardens” este un proiect rezidențial ecologic compus din 51 de locuințe inteligente, care dispun de un design modern și au grădini verzi amenajate. Regimul de înălțime al caselor este: 1) un etaj de Parter și un etaj locativ și 2) un etaj de Parter și plus 2 etaje locative, precum și toate dispun de terase generoase. Vilele sunt construite din cadre din beton armat și au pereții exteriori zidiți din cărămidă eficientă termic „Porotherm” cu grosimea de 30 cm. Pereții exteriori dispun de un sistem de termio - izolare cu grosimea de 20 cm, iar fundația este termic izolată cu grosimea de 15 cm. Finisajele exterioare sunt atent alese atât din punct de vedere a eficienței termice cât și totodată din punct de vedere a unui aspect modern și atrăgător și sunt efectuate din lemn, sticlă și metal. Casele – verzi pot fi dotate cu aplicația Smart Home și pot fi personalizate cu cele mai inovatoare tehnologii și sisteme: cu panouri solare (pentru apă caldă), cu panouri fotovoltanice, sistemul centralizat de aspirație. Spațiile comune din Complex și aleile sunt amenajate și sădite cu plante, căile de acces sunt largi construite, asfaltate și dispun de iluminat stradal. Ansamblul rezidențial dispune de pază și are curte de tip – închis. În incintă sunt amenajate locuri de joacă pentru copii și sunt două terenuri sportive: unul pentru tenis și unul pentru baschet. Fiecare vilă dispune de două locuri de parcare personale, precum și sunt organizate locuri de parcare special pentru vizitatori. Ba chiar este amenajată și o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

Descrierea locuințelor

Spațiul caselor începe de la 165,5 mp și vilele sunt împărțite în cinci tipuri cu suprafața maximă de 538,8 mp. Suprafața terenurilor personale pentru fiecare casă începe de la 350 mp. Cea mai mică casă dispune de două dormitoare și un birou, dar pentru cea mai mare vilă este posibilitatea de a construi și planifica numărul de camere după dorința beneficiarului. Casele se predau cumpărătorilor finisate și au pereții prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă netoxică, pardoselile sunt acoperite cu parchet din lemn natural multistratificat, ușile interioare sunt cu închizători magnetice. În vile funcționează sistemul de aer condiționat și sistemul de ventilare naturală cu recuperarea căldurii aerului. Sistemul de încălzire este prin pardosea pentru camerele de baie și spațiile de locuit, care este pus în funcțiune de centrala termică pe gaz, individuală pentru fiecare casă.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Amber Gardens” este Compania „Alesonor”, care a are o experiență de mai mult de 15 ani în domeniul rezidențial de lux.

Posibilități de achitare

Plata cash, credit imobiliar.

Pentru mai multe informații amănunțite despre casele pasive, despre toate modalitățile de plată și despre cum se poate de cumpărat o vilă de lux direct de la Dezvoltator, vă invităm să vizitați web site-ul Ansamblului Rezidențial „Amber Gardens”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Amber Gardens?

str. 1 Decembrie, 161, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Amber Gardens?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 2, 2022
  • Faza 1 – dat în exploatare

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Amber Gardens.

Cine este dezvoltatorul Amber Gardens în București?

Dezvoltator Amber Gardens – Alesonor.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC