Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Codrului Village
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Codrului, Tunari, Ilfov

Codrului Village pe hartă Tunari

str. Codrului, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP/ P+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex ;i vile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe90–115 m²

Despre ansamblu rezidențial

Lângă pădure amplasat și ademenitor de vizitat

Ansamblul rezidențial „Codrului Village” se află amplasat în partea de Nord a Bucureștiului, pe strada Codrului, în comuna Tunari din județul Ilfov. Casele locative sunt localizate la doar câteva minute de mers pe jos (numai 280 de metri) până la Pădurea din Tunari, unde este multă liniște, verdeață și aer curat.

De la vilele complexului sunt nu mai mult de 5 minute până la centrul comunei Tunari, unde se găsește supermarket-ul Mega Image, sunt cafenele, pizzerii și puțin mai departe este supermarket-ul Lidl. De la complex până la Primăria Tunari sunt de parcurs doar 1900 de metri și aceeași distanță este până la Școala Gimnazială Nr. 1 din Tunari, Grădinița cu program prelungit Nr. 1 și Centrul Educațional „Piticot”.

Ansamblul rezidențial „Codrului Village” are o amplasare foarte reușită, deoarece oferă rezidenților acces facil către drumurile de legătură: cu Șoseaua Pipera și Șoseaua de Centură, Drumul Național 1, Autostrada 3. Prin care sunt de făcut doar 15 minute până la zona de birouri Pipera și centrul Comercial „Shopping City Băneasa”. De asemenea la această distanță se află unele din cele mai prestigioase organizații de învățământ din capitală, aici sunt Școlile Internaționale: Mark Twain, Olga Gudynn, Discavery, Harmony Tree Montessory, British School, Little London School, Grădinița „Butterfly” și Happy Children Academy. Iar până la Academia de Poliție sunt 10,4 km. Și Grădina Zoologică este amplasată la 8,9 km față de complexul de locuințe.

Fiind amplasat la doar 10 minute pietonal față de șoseaua către Otopeni, în complex este liniște și acesta se află localizat nu departe de călea principală de acces către capitală. La doar 150 de metri de la cartierul locativ, imediat la intersecția străzii Codrului cu Bulevardul 23 August se află stația cu mijloace de transport în comun, iar până la Stația de Metrou Pipera sunt de parcurs aproape 10 km, unde se ajunge în maxim 20 de minute. Până în centrul capitalei se ajunge cu mașina în 35-40 de minute și sunt de parcurs 21,8 km. Sunt 6,5 km până la Aeroportul din Otopeni și 11 km până la Aeroportul din Băneasa.

Momente tehnice și caracteristici constructive ale caselor

Complexul locativ „Codrului Village” deja are realizate primele șase vile și urmează să dezvolte în viitor locuințe în dependență de cererile cumpărătorilor.

Casele sunt proiectate de tip „Single” și sunt împărțite în două tipuri, pentru primul model de casă este ales regimul de înălțime cu Parter și un Etaj – Vila „Sofia”, iar al doilea model de casă este proiectat doar cu un Parter – Vila „Anastasija”.

Pentru realizarea zidurilor exterioare sunt folosite blocurile ceramice cu alveole, grosimea zidurilor exterioare este de 25 cm, iar pe exterior pereții sunt placați cu un sistem de izolare termică format din polistiren expandat EPS 80 Swisspor cu grosimea de 10 cm, iar tavanele de la etaj sunt izolate cu vată bazaltică și folie anticondensare. Fațadele caselor sunt finisate în conformitate cu cele mai noi tendințe și sunt căptușite cu tencuială decorativă siliconată de culoarea gri deschis și gri închis, dar cumpărătorii au posibilitatea de a opta și pentru placaje pe exterior cu piatră.

Casele sunt proiectate și realizate cu un grad sporit de eficiență energetică și corespund clasei „A”. Și un rol important pentru a atinge un așa nivel înalt de eficiență energetică au jucat ferestrele instalate la case, toată tâmplăria exterioară este din profil PVC Salamander cu 5 camere termice și geam termopan „all seasons” în două rânduri de sticle între care există un strat de argon de 16 mm și astfel grosimea generală este de 24 mm, iar sticlele sunt acoperite cu peliculă Low-e. Pentru a nu permite căldurii să părăsească casele prin acoperiș, toate podurile la fel sunt izolate termic și sunt căptușite cu câte două straturi de vată bazaltică cu grosimea de 20 mm și cu folie de anticondensații, iar acoperișurile sunt efectuate din tablă fălțuită cu sistem click de 0,5 mm.

Locurile de parcare supraterane sunt organizate în curte, de asemenea în curte rămâne loc și pentru a amenaja un loc dedicat pentru joaca copiilor și este spațiu pentru gazon sau flori, arbuști ș.a.

Toate casele sunt îngrădite cu plăci din beton, iar pe strada din fața caselor sunt instalate porțile din fier și parțial gard din beton.

Căsuțe drăguțe, ergonomice și atractive

Proiectul imobiliar „Codrului Village” cuprinde case private, unifamiliale și vă oferă la alegere două tipuri de vile: „Anastasija” și „Sofia”.

Suprafața vilelor „Anastasija” (cu un Parter) este de 90 mp și include în interior un living room cu spațiul de 21,80 mp și o bucătărie de 9,13 mp, iar din bucătărie este ieșire directă la terasa cu suprafața de 17,60, de asemenea în acest tip de casă sunt construite 2 dormitoare cu suprafețele de 12,55 mp și 14,80 mp, precum și sunt 2 camere de baie, iar suprafața terasei din spatele casei este de 12,5 mp, și curtea casei private se extinde pe un teren cu suprafața de 245 mp.

Suprafața totală a vilelor „Sofia” (cu Parter și un Etaj) este de 115 mp și include la Parter un living room cu spațiul de 21,40 mp, care este unit de bucătăria cu mărimea de 5,4 mp (tip open - space), un birou de 10,35 mp și un grup sanitar de 4,33 mp. La etaj se găsesc 2 camere de baie și două dormitoare cu spațiile de 12,43 mp și 12,60 mp, unde la unul din dormitoare este anexată camera de dressing, și vila dispune de terase și balcoane hidroizolate, curtea casei private se extinde pe un teren cu suprafața de 170 mp.

Casele sunt îngrădite, grădinile sunt sădite cu gazon, balcoanele și camerele de baie sunt hidroizolate, iar la predarea cumpărătorului, în interior sunt prelucrați toți pereții și toate tavanele și sunt vopsite cu vopsea lavabilă de culoare albă. Toate pardoselile sunt turnate mecanic cu șape și sunt elicopterizate și la cererea beneficiarilor vor fi instalate plinte din metal, lemn sau plastic. Pentru fiecare locuință este prestabilit un buget de finisare cu gresie, faianță și parchet, în cadrul acestui buget toate materialele și finisajele interioare sunt instalate. În cadrului bugetului sunt alese și instalate toate ușile interioare și ușile de acces ale caselor sunt montate și sunt întărite cu ranforturi.

Dar, la dorința cumpărătorului casele pot fi personalizate și finisate în stilul preferat și în conformitate cu gusturile personale - cu o diferență de preț. Iar pentru un ajutor semnificativ din partea designerilor profesioniști, vă recomandăm să luați legătură cu compania „Jooca Studio”, care colaborează strâns cu Dezvoltatorul complexului de locuințe „Codrului Village”.

Toate utilitățile vilelor sunt separat contorizate și sunt racordate la rețelele municipale și în locuințe este apă curentă (put propriu) și canalizare locală (fosă septică), curent electric (Enel) și gaze naturale (Districtgaz).

Compania de construcții „Mystyc Development” este antreprenorul și Dezvoltatorul ansamblului de imobile „Codrului Village”. Și de către Dezvoltator sunt acceptate creditele contractate prin programul Prima Casă.

Pentru mai multe detalii legate de procedurile de vânzare, rezervare, reducere, sunteți rugați să contactași direct biroul de vânzări al Dezvoltatorului, la site-ul oficial al căruia puteți trece direct și de pe care aveți posibilitatea să aflați mai multe informații despre casele noi construite și de pe care puteți să consultați o vizionare la locuințele noi ale complexului rezidențial „Codrului Village”.

Unde se află Codrului Village?

str. Codrului, Tunari, Ilfov.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Codrului Village în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Codrului Village din Tunari?

Dezvoltătorul Codrului Village este – Mystyc Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC