Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Alexander Residence
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Vasile Alecsandri, Voluntari

Alexander Residence pe hartă Voluntari

str. Vasile Alecsandri, Voluntari

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrala termica proprie marca WIESSMAN
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30 de unitati locative
🟧 Număr clădiri30
🟧 Parcarelocuri de parcare supraterane proprii
🟧 Regim inalțimeP/P+1E+M
🟧 Securitatepază
🟧 Tip imobilcase duplex si case înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe153–252 m²

Despre ansamblu rezidențial

Case excelent localizate

Ansamblul locativ „Alexander Residence” este construit într-o zonă rezidențială liniștită, unde este trafic redus și toate casele noi se află amplasate pe strada Vasile Alecsandri în orașul Voluntari din județul Ilfov. Fiind localizate în apropiere de zona Pipera de la casele noi este acces facil către toate punctele de interes din partea de Nord a capitalei. Și la mici distanțe față de imobile funcționează grădinițe și școli prestigioase, sunt cabinete medicale, farmacii, se află cafenele și restaurante, sunt magazine și se află supermarketurile Mega Image și LIDL, iar până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” este de parcurs o distanță de 6,9 km. În proximitatea locuințelor circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și de la complexul de locuințe „Alexander Residence” sunt de parcurs aproximativ 12 km până la Piața Unirii din capitală, Gara de Nord din București este localizată la circa 11 km și sunt 12 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 6 km.

Date generale ale complexului locativ

Ansamblul imobiliar „Alexander Residence” este conceput ca o comunitate modernă de locuințe armonioase, ce sunt calitativ și responsabil construite să corespundă celor mai înalte standarde de siguranță și confort. Complexul locativ este compus din trei tipuri de imobile: din vile individuale, case înșiruite și case de tip Duplex. În cartierul rezidențial sunt construite case cu diferite regimuri de înălțime și sunt case cu un Parter și case cu Parter plus 1 Etaje și plus o Mansardă. Toate imobilele sunt construite din materiale durabile cu aplicarea tehnologiilor inovaționale și cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare. Casele au o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat turnat monolit. Toate vilele au fațadele izolate cu un sistem termic de grosime de 15 cm din polistiren cu densitatea de EPS80 și toate mansardele sunt izolate cu spumă pompată cu celulă deschisă (de import din Polonia). Sunt acoperite imobilele cu țiglă metalică Bilka și au instalate ferestre în mansarde de tip Velux.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Alexander Residence” sunt organizate supraterane și sunt poziționate câte două parcări în curtea personală a fiecărei locuințe. Pentru siguranța copiilor și liniștea părinților întreg terenul ansamblului rezidențial este păzit 24 de ore din 24 și pentru confortul locatarilor în complex sunt oferite servicii de administrare și întreținere.

Detalii de finisare și amenajarea unităților locative

Cartierul locativ „Alexander Residence” cuprinde case confortabile și luminoase, ce sunt perfect proiectate și au cheme funcționale, precum și fiecare proprietate locativă facilită de grădini personale. Casele au câte trei dormitoare și un living spațios și dispun de suprafețele de la 153 mp până la 252 mp. În vânzare imobilele se oferă finisate și beneficiarii pot profita de servicii de amenajare și design interior. Toți pereții interiori sunt tencuiți cu amestec uscat de tip Rigips și toate camerele de baie sunt complet echipate și au instalate obiecte sanitare de la firma Grohe. În locuințe sunt realizate sistemele inginerești și sistemul sanitar conține țevi din PPR. Individual pentru fiecare proprietate locativă este realizat sistemul termic și casele sunt echipate cu centrale termice proprii cu puterea de 24Kw de marca Wiessmann, unde instalațiile termice sunt alese de la firma Rehau și sunt instalate prin pardoseală. De asemenea sistemul electric este realizat și complexul este racordat la toate utilitățile generale.

Toți cumpărătorii unei locuințe noi în acest cartier rezidențial profită de sprijin și consultanțe pe întreagă perioada de achiziționare a imobilului. Contactele managerilor de vânzări se află afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Alexander Residence”, de pe care există posibilitatea de a vă programa la o vizionare către cartierul locativ și unde sunt afișate alte informații și mai multe detalii despre casele noi din Nordul capitalei.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Alexander Residence Voluntari.

Unde se află Alexander Residence?

str. Vasile Alecsandri, Voluntari.

Termen de finalizare Alexander Residence?

duplexuri P, duplexuri P-1-M, insiruite P-1-M – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Alexander Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Alexander Residence din Voluntari?

Dezvoltătorul Alexander Residence este – Alexander Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC