Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vulcani Residence
în Ploiești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Vulcani, 9, zona Cartier Poștă, Buzău

Mai detaliat despre blocul

str. Vulcani, 9, Buzău (Vulcani Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Vulcani Residence pe hartă Ploiești

str. Vulcani, 9, zona Cartier Poștă, Buzău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locația perfectă

Complexul de locuințe „Vulcani Residence” se află poziționat pe strada Vulcani, la numărul 9, în zona Cartier Poștă din orașul Buzău.

Complexul de locuințe se află situat într-o zonă cu multe școli, grădinițe, centre medicale, puncte comerciale și parcuri, unde funcționează multe cafenele, diverse restaurante și magazine, iar la doar 800 de metri față de blocul de apartamente se află Piața Centrală din Buzău.

La mici distanțe se găsesc următoare instituții de învățământ: Colegiul Agricol „Doctor Constantin Angelescu”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, Școala Gimnazială „George Emil Palade”, Școala Gimnazială „Nicu Constantinescu” și Grădinița cu program prelungit Nr. 6.

Locatarii au acces la numeroase mijloace de transport în comun cu linii de autobus. Sunt de parcurs 2,4 km până la centrul comercial „Shopping City” și doar 1,1 km pietonal până la WINMARKT (Dacia) Buzău. Iar până la Gara din Buzău sunt de parcurs circa 800 de metri.

Prezentarea blocului locativ cu detalii tehnice

Ansamblul imobiliar „Vulcani Residence” dispune de un bloc rezidențial luminos, modern proiectat și construit la cele mai înalte standarde de calitate din materiale performate și cu utilizarea tehnologiilor contemporane. Blocul de apartamente este construit cu un mic regim de înălțime cu Parter și 3 Etaje locative și plus o Mansardă.

Clădirea de apartamente dispune de un grad înalt de rezistență seismică și este realizată pe o fundație din beton armat și are suprastructura formată mixt din cadre, stâlpi, diafragme și planșee din beton armat cu pereți exteriori și compartimentări interioare din cărămidă termo eficientă. Peste toți pereții exteriori perimetrali ai blocului locativ este aplicat un termo sistem format din polistiren expandat peste care pe o plasă special armată cu fibră de sticlă este aplicată tencuiala decorativă exterioară. Tâmplăria exterioară inclusiv și ușile balcoanelor instalate sunt din profil PVC de culoare albă cu trei foi de sticlă clară termopană. Toate terasele și balcoanele locuințelor sunt finisate și au instalate balustrade din structură metalică. Toate spațiile comune interioare, holurile și coridoarele au pardoselile placate cu gresie și pereții cu tavanele văruiți în alb. Iar scările interioare sunt realizate din beton și sunt finisat cu materiale speciale pentru treptele scărilor și balustradele sunt realizate cu structuri din metal.

Ansamblul de locuințe „Vulcani Residense” dispune de o curte proprie interioară unde sunt cu bun gust amenajate diverse spații verzi, care aduc plăcere și confort acasă. Locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Accesul în incinta ansamblului de locuințe se face prin poartă automată cu telecomandă pentru autovehicule și pentru pietoni este prevăzută o poartă cu cheie. Către complexul locativ toate drumurile de acces sunt asfaltate și bine iluminate.

Amenajările interioare ale apartamentelor

Proiectul imobiliar „Vulcani Residence” dispune de doar 21 de unități locative, ce oferă intimitate, liniște și confort. Toate apartamentele sunt eficient compartimentate și au scheme cu 2 și 3 camere decomandate și dispun de suprafețe cuprinse între 53 mp și 90 mp. Apartamentele cu două camere sunt prezentate în trei modele cu spațiul de: 53 mp, 63 mp și 70 mp, iar unicul model de locuințele cu trei camere este proiectat cu suprafața generoasă de 90 mp.

Cumpărătorii primesc locuințe modern finisate și utilate la înalte standarde, unde pereții din interiorul apartamentelor sunt tencuiți și gletuiți, pardoselile din holuri, dormitoare și living-uri sunt finisate cu parchet laminat de 7 mm grosime. Absolut toate plafoanele locuințelor sunt placate cu plăci din gips-carton și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Pardoselile bucătăriilor sunt placate cu parchet laminat de 7 mm grosime și pereții sunt vopsiți cu lavabil, iar cu faianță este placat parțial peretele de lucru. În blocurile sanitare pe toată înălțimea pereților este placată faianță și pe pardoseli gresie. Și toate camerele de baie sunt dotate cu obiecte sanitare de culoare albă, au instalată cadă din acril, lavoar cu picior din ceramică și vas wc cu rezervor la fel din ceramică plus bateriile sunt din inox, de tip monocomandă. Camerele de baie nu dispun de ferestre și sunt ventilate prin ventilatoare speciale instalate. Toate ușile interioare sunt celulare cu feronerie indigentă și la intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces din metal cu vizor și cu încuietoare sigură.

Toate instalațiile sanitare și termice sunt montate în apartamente și sunt conduse prin tuburi PPR. Toate instalațiile electrice sunt trase prin conductoare din cupru și sunt fixate în tuburi de protecție Copex. La blocul locativ sunt racordate toate utilitățile și în apartamente este condusă țeava de gaze naturale, este apă curentă, sistem de canalizare și curent electric.

Dezvoltatorul complexului locativ „Vulcani Residence” este compania „Casa Lux 2009 Bancol” S. R. L., care a fost înființată în anul 2007.

Pentru alte informații suplimentare, mai multe detalii, metode de plată și contactele directe către Dezvoltator, de la care puteți programa o vizionare la bloc, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Vulcani Residence”.

Acest proiect mai este numit și Vulcani Residence Buzău.

Unde se află Vulcani Residence?

str. Vulcani, 9, zona Cartier Poștă, Buzău.

Termen de finalizare Vulcani Residence?

Vulcani Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vulcani Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vulcani Residence din Ploiești?

Dezvoltătorul Vulcani Residence este – Casa Lux 2009 Bancol.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC