Previzualizare foto – fotografie originală aici

Premium Residence Sibiu
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Alba Iulia, Sibiu

Mai detaliat despre blocul

șos. Alba Iulia, Sibiu (blocul)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Premium Residence Sibiu pe hartă Sibiu

șos. Alba Iulia, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 LiftSchindler
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente73
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțime5
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–210 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Premium Residence” este amplasat în partea de Vest a orașului Sibiu, pe Șoseaua Alba Ilia în apropiere de cartierul Turnișor.

Despre locul amplasării

În zona amplasării Complexului locativ „Premium Residence” se află marketurile „Profi” și „Lidl”, sunt bănci și farmacii, este un centru medical, sunt restaurante și fast-food-ul McDonald’s. În vecinătate cu Complexul Rezidențial funcționează câteva benzinării și este un magazin cu mărfuri universale și materiale de construcție. Nu departe de apartamente este un loc sfânt - Biserica Sfântului Ilie Tesviteanul. Din cartierul locativ „Premium Residence” este acces facil până la mijloacele de transport în comun. Până în centrul istoric al orașului Sibiu sunt de parcurs 3,1 km, unde se ajunge în maxim 9 minute. Distanța până la Aeroportul Internațional Sibiu este de doar 2,8 km.

Caracteristica constructivă și descrierea generală a ansamblului rezidențial

Complexul locativ este așezat pe un teritoriu cu suprafața de 7 500 de mp. Imobilul este construit cu Demisol +Parter+3 Etaje locative + Mansardă. Imobilul este izolat termic din exterior și este zugrăvit cu zugrăveală decorativă de exterior. Clădirea este dotată cu 3 ascensoare moderne de marcă Schindler. Rezidența prevede și spații pentru birouri sau spații comerciale. În incintă există amenajate locuri de parcare subterane pentru mașinile rezidenților.

Despre apartamente

Proiectul conține în total un număr de 73 de unități locative. Sunt garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere și penthouse-uri cu 4 camere. Suprafața locuințelor începe de la 30 mp până la 210 mp. Toate apartamentele sunt oferite spre vânzare în versiune de finisare „la cheie”. Pereții din apartamente sunt prelucrați, sunt gletuiți și zugrăviți sau placați cu faianță italiană. Pentru pardoselile din baie, hol, bucătărie și balcon este importată gresia de cea mai bună calitate din Italia, într-o gamă largă de culori, care este pusă spre alegerea beneficiarului. Iar pardoselile din camerele de zi, sufragerii și dormitoare sunt placate cu parchet laminat cu izolare fonică. Sunt instalate ferestre PVC cu geamuri termopane, ușa de la intrare este din metal și ușile interioare la fel sunt montate și sunt de marcă germană. Prizele și întrerupătoarele sunt montate în toate camerele și există dotări pentru conexiuni la internet TV și telefon. Locatarii primesc băi finisate și complet utilate și dotate cu toate obiectele sanitare. Centrala termică este instalată individual pentru fiecare apartament și sistemul de încălzire este prin calorifere. Sunt instalate apometre și contoare individuale la apă și curent electric. Aparatele de aer condiționat la fel sunt instalate. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Premium Residence” este Compania „ATL Construct”.

Modalități de plată

Plata cash, credit „Prim casă”, achitarea în rate, în credit bancar.

Mai multe informații despre apartamente și despre cum se poate de cumpărat o locuință direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Premium Residence”.

Acest proiect mai este numit și Premium Residence.

Unde se află Premium Residence Sibiu?

șos. Alba Iulia, Sibiu.

Termen de finalizare Premium Residence Sibiu?

blocul – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Premium Residence Sibiu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Premium Residence Sibiu din Sibiu?

Dezvoltătorul Premium Residence Sibiu este – ATL Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC