Previzualizare foto – fotografie originală aici

Terra Residence Livezeni
în Târgu Mureș

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
DJ135, 29, zona Cartierul Orizont, Livezeni, Târgu Mureș

Terra Residence Livezeni pe hartă Târgu Mureș

DJ135, 29, zona Cartierul Orizont, Livezeni, Târgu Mureș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportmaxi taxi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Tip imobilcase unifamiliale si case tip duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

În mijlocul naturii ideal amplasat și de oraș apropiat

Ansamblul locativ „Terra Residence Livezeni” este construit într-o zonă liniștită, în apropiere de pădure și râu. Locuințele noi sunt dezvoltate pe strada DJ135, la numărul 29, în zona cartierului Orizont, în comuna Livezeni, nu departe de orașul Târgu Mureș. La distanțe mici și ușor accesibile față de complexul rezidențial sunt centre comerciale și magazine, cafenele, pizzerii și restaurante, organizații educaționale și instituții de învățământ, sunt săli de fitness și terenuri de sport.

Caracteristica generală a cartierului locativ

Ansamblul locativ „Terra Residence Livezeni” este o comunitate locativă inedit proiectată și cu bun gust amenajată. La realizarea proiectului sunt folosite tehnologii de ultimă generație și idei performante de design. În complexul rezidențial sunt construite case individuale unifamiliale cu un Demisol plus Parter + un Etaj și Pod. Și sunt case de tip Duplex cu un regim de înălțime de Parter plus un Etaj și plus Pod, acestea sunt construite cu două ziduri groase separate, ce sunt izolate termic și fonic. Toate imobilele sunt realizate din materiale de calitate înaltă și au o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu pereți și compartimentări zidite din cărămidă. Locatarii beneficiază de costuri reduse de întreținere a caselor, datorită sistemului termic aplicat pe partea exterioară a imobilelor, ce este format din polistiren expandat cu densitatea EPS 80 și grosimea de 10 cm. Fațadele imobilelor sunt modern finisate cu tencuială decorativă de exterior de culoarea albă și gri. Acoperite sunt casele cu țiglă metalică și din partea interioară sunt hidroizolate. Tâmplăria exterioară are profil PVC cu grosimea de 80 mm și 6 camere, unde sunt instalate 3 foi de sticlă termopană cu pachet 52 mm.

Curtea comună a complexului rezidențial este complet amenajată, este public iluminată, unde sunt trotuare asfaltate și iluminat public. Toate locurile de parare sunt organizate supraterane, amenajate câte două locuri de parcare în curtea fiecărei proprietăți locative. Accesul către casele noi se face din 2 străzi și accesul în incinta cartierului locativ este controlat și în interior este un drumul privat asfaltat.

Descrierea caselor și detalii de amenajare

Toate casele cartierului locativ „Terra Residence Livezeni” sunt confortabile și facilită de grădini personale cu suprafața de 480 mp pentru Duplexuri și 683 mp pentru curtea caselor unifamiliale. Curtea imobilelor este peisagistic amenajată și toate casele sunt împrejmuite cu gard. Cumpărătorii pot alege dintre case excelent compartimentate cu 4 camere și cu suprafața de 120 mp, ce sunt astfel compartimentate: la parterul caselor se află un living spațios, o bucătărie cu dinning, este holul, camera de baie și un spațiu de depozitare, iar la etaj sunt proiectate 3 dormitoare luminoase și încă o cameră de baie. Pentru depozitare este folosit spațiul din podul caselor, accesul către care se face prin scară retractabilă (dotată). Imobilele sunt confortabile și luminoase au spații generos vitrate și terase spațioase, terasele sunt finisate și sunt placate cu granito-gresie Marazzi. Se predau în folosință locuințele finisate la cheie cu finisaje moderne și calitative. Plăcile de gresie și faianță sunt importate din Spania și Italia de la Baldocer și Marazzi, iar plăcile de parchet sunt de producere germană de la firma Eger. Toate ușile interioare sunt instalate, acestea sunt produse în România și toate camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare (cu cadă, cabină de duș, vas wc și bideu suspendat, lavoar cu mobilier și oglindă). Instalațiile electrice sunt montate și instalat este aparataj de la Legrand. Sistemul termic este autonom pentru fiecare unitate locativă cu centrală termică proprie Bosch. Toate utilitățile generale sunt branșate la locuințe și instalate sunt contoare și apometre.

Vă invităm să veniți în ospeție la casele, de la care se deschid panorame deosebite asupra împrejurimilor și vă oferim posibilitatea de a trece de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului „Terra Residence Livezeni”.

Acest proiect mai este numit și Terra Residence.

Unde se află Terra Residence Livezeni?

DJ135, 29, zona Cartierul Orizont, Livezeni, Târgu Mureș.

Termen de finalizare Terra Residence Livezeni?

Terra Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Terra Residence Livezeni în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Terra Residence Livezeni din Târgu Mureș?

Dezvoltătorul Terra Residence Livezeni este – Terra Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC