Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Supreme Residence
în Sibiu

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str.Doamna Stanca, 7, zona Selimbar, Sibiu

Supreme Residence pe hartă Sibiu

str.Doamna Stanca, 7, zona Selimbar, Sibiu

Etape dezvoltare

faza 2
în stadiu de construcţie
aşteptăm startul vânzărilor
Bloc 1-4
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon
Încălzirecentrala termica in condensare marca Vaillant
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri4
Parcaresupraterană
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente44–101

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil localizat cu o mulțime de puncte de interes învecinat

Complexul locativ „Supreme Residence” se amplasează pe strada Doamna Stanca, la numărul 7, în zona comunei Șelimbăr, în imediata apropiere de orașul Sibiu. Blocurile locative sunt localizate chiar în spatele supermarketului Kaufland și lângă centrul comercial „Shopping City Sibiu”. În apropierea complexului rezidențial funcționează o mulțime de puncte de interes comercial, sunt supermarketurile Mega Image, LIDL, hipermarketurile Auchan și Carrefour și magazinele JYSK, Pepco, Decathlon și Leroy Merlin. La mici distanțe funcționează farmacii și sunt cabinete medicale, saloane de înfrumusețare, cafenele, pizzerii și restaurante, sunt fast food-urile McDonald’s și KFC și se află Parcul Valea Săpunului. Pentru copii nu departe de casă, pe o rază de până la 1,3 km se află Grădinițele Nr. 33 și Nr. 29, este Școala Gimnazială „Radu Selejan”, Școala Gimnazială Nr. 21, Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” și Liceul Teoretic „Constantin Noica”.

De la complexul de locuințe „Supreme Residence” este de parcurs o distanță de 3,3 km până în centrul istoric al orașului Sibiu, sunt 3,4 km până la Gara din Piața 1 Decembrie și 7,6 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Descrierea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Supreme Residence” este compus din 4 blocuri de apartamente, de aspecte moderne și de un grad superior de calitate. Clădirile locative sunt construite responsabil, cu respectarea cerințelor și tuturor normelor în vigoare și dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Blocurile rezidențiale au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu închideri exterioare, pereți interiori despărțitori și compartimentări din cărămidă. Imobilele dispun de un grad înalt de eficiență termică și grosimea pereților exteriori este de 30 cm peste care este aplicat un start de izolare din vată bazaltică ignifugă, ce dispune de capacități înalte de rezistență la incendii și suficient minimizează pierderile de căldură. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de culoarea bej și maro. Tâmplăria exterioară instalată la locuințele noi este cu profil PVC 750 mm cu 7 camere termice și are trei rânduri de geam termopan. Spațiile interioare comune din blocurile locative sunt finisate cu materiale calitative, pardoselile sunt placate cu granit, sunt instalate obiecte de iluminat și la casa scării funcționează ascensoare moderne. Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu video interfon.

În curtea ansamblului rezidențial sunt spații verzi plantate și există organizate suficiente locuri de parcare supraterane. Căile de acces către complexul de locuințe „Supreme Residence” sunt amenajate, iluminate, pavate sau asfaltate.

Detalii de finisare a locuințelor

Complexul de locuințe „Supreme Residence” are concepute garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, iar la etajele superioare sunt prevăzute Penthouse-uri generoase. Suprafața apartamentelor începe de la 44 mp și ajunge până la 115 mp, la care se adaogă suprafața balcoanelor și teraselor de care beneficiază locuințele. Balcoanele sunt complet finisate și sunt au instalate balustrade din sticlă securizată și inox. În vânzare locuințele se predau în versiune „La alb”. Pereții sunt tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu vopsea lavabilă, pardoselile sunt turnate cu sapele mecanizate și toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt complet realizate. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare proprietate locativă cu centrale termice proprii (de marca Vaillant) și cu calorifere instalate. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces din metal. Toate utilitățile generale sunt racordate la complex și este contorizare individuală pentru fiecare unitate locativă.

Mai multe informații utile și detalii de finisare a apartamentelor, detalii despre metodele de plată acceptate și contactele directe către managerii de vânzări ai dezvoltatorului sunt prezentate pe pagina web a complexului rezidențial „Supreme Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Supreme Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Supreme Residence?

str.Doamna Stanca, 7, zona Selimbar, Sibiu.

Cât costă metru pătrat în Supreme Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Supreme Residence în Sibiu?

Modalități de plata în Supreme Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit bancar, Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Supreme Residence?

  • Supreme 2 – undefined
  • Bloc 1-4 – dat în exploatare
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC