Previzualizare foto – fotografie originală aici

Azure Residence
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Strada Doamna Stanca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Strada Doamna Stanca (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
tr. 1 2018
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Azure Residence pe hartă Sibiu

Strada Doamna Stanca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresuprateran[
🟧 Regim inalțime4
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–91 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare și vecinătăți

Ansamblul locativ „Azure Residence” se află construit pe strada Doamna Stanca, la numerele 55 – 57 în zona comunei Șelimbăr din județul Sibiu. Locuințele noi sunt poziționate într-o zonă cu o infrastructură bine dezvoltată și au în apropiere magazinul Dedeman la doar 550 de metri și sunt de parcurs nu mai mult de 650 de metri până la supermarketurile Mega Image, LIDL și Carrefour Market, iar pe o rază de până la 1,3 km funcționează Profi, Pepco și Kaufland. La o distanță de doar 1,6 km se află centrul comercial „Shopping City Sibiu”, unde sunt fast food-urie KFC și McDonald's, unde funcționează magazine și buticuri, sunt hipermarketuri (Auchan și Carrefour) și se află magazinele: Leroy Merlin, Decathlon și JYSK. În proximitatea complexului de locuințe este oficiu poștal, sunt bănci și funcționează: Liceul Teoretic „Constantin Noica”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială Nr. 21, Liceul Betania și Grădinița „Openarms”.

Nu departe de apartamentele din „Azure Residence” circulă mijloace de transport în comun, se află stație de autobuz și este stația Piața Rahova. Și până în centrul orașului Sibiu este de parcurs o distanță de aproximativ 3 km.

Detalii constructive ale complexului de locuințe

Proiectul imobiliar „Azure Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente, ce este construit cu un cu un grad sporit seismic și dispune de un regim de înălțime cu un Demisol plus Parter plus 3 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat și toate închiderile exterioare ale clădirii, toți pereții perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările interioare sunt zidite din cărămidă eficientă termic și fonic. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de locuințe este din profil PVC de culoare gri-antracit cu geam termopan tripan. Fațada blocului de apartamente este finisată cu tencuială decorativă de culoarea albă și are aplicate elemente de design din piatră naturală. Accesul în blocul rezidențial se face prin sistem cu interfon. În curtea complexului de locuințe, pentru delimitarea locurilor de parcare sunt plantate mici zone verzi cu arbuști. Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial sunt organizate supraterane și există prevăzute și garaje.

Ansamblul imobiliar „Azure Residence” este o comunitate de tip închis, unde accesul în incintă este controlat și securizat și se face prin bară de acces. Toate drumurile de acces și trotuarele din zonă sunt asfaltate și dispun de iluminat public nocturn.

Apartamente, scheme, suprafețe și finisaje

Ansamblul de locuințe „Azure Residence” prezintă în vânzare unități locative excepționale cu scheme logic proiectate cu 2 și 3 camere generoase. Apartamentele au planimetrii funcționale și dispun de suprafețe de la 45 mp până la 91 mp. Dezvoltatorul prezintă proprietăți locative finisate la cele mai înalte standarde de confort, acestea sunt foarte confortabile, primitoare și luminoase, datorită spațiilor largi vitrate locuințele sunt la maxim asigurate cu multă lumină naturală. Toți pereții interiori sunt tencuiți și toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt montate. Sistemul termic este compus dintr-o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă individual și are toate caloriferele instalate și conectate. Imobilele se predau în exploatare cu racordare totală la toate utilitățile generale și fiecare apartament este branșat la sistemul de canalizare, la sistemul de alimentare cu apă curentă, este asigurat cu curent electric și cu gaze naturale și locuințele au dotat cablu RDS.

În cadrul ansamblului rezidențial se află biroul de vânzări, unde cu mult drag sunt invitați toți cumpărătorii pentru a fi informați cu mai multe detalii despre apartamente și pentru a se convinge de toate facilitățile proiectului locativ. Toate contactele directe ale Dezvoltatorului, pentru programări, pentru mai multe poze și scheme sunt afișate pe pagina web a complexului de locuințe „Azure Residence”, nu ezitați să vizitați site-ul Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Azure Residence Stanca.

Unde se află Azure Residence?

Strada Doamna Stanca.

Termen de finalizare Azure Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Azure Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Azure Residence din Sibiu?

Dezvoltătorul Azure Residence este – Apartamente în Sibiu.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC