Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sunny Prime Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Constanța, 10, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Constanța, 10, Cluj-Napoca (Sunny Prime Residence)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Sunny Prime Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Constanța, 10, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, locuri de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente44
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare47 locuri parcare subterană, terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+M+6E
🟧 Securitatepază permanentă
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisat complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–85 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Sunny Prime Residence” se amplasează în zona centrală a orașului Cluj – Napoca, pe strada Constanța, nr. 10.

Descrierea zonei de amplasare

Blocul locativ este așezat în apropiere de Piața Avram Iancu și Piața Mihai Viteazul. Și are în vecinătate grădinițe, școli, este Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic Mihai Eminescu și Institutul Teologic Protestant. De asemenea nu departe de scara locativă funcționează bănci, sunt farmacii și este Clinica Medicală și Chirurgie și Centrul Donare Sânge. Amplasarea în apropiere de centrul orașului oferă o mulțime de localuri de odihnă cu fast food-ul MacDonald’s, Cinematograful Florin Piersic, cu pub-uri, restaurante, pizzerii și cluburi de noapte. Imediat lângă casă se află Carrefour Market, este o sală de gimnastică și este Secția 2 de Poliție din Cluj – Napoca. Distanța de la Complexul locativ până în centrul vechi al orașului poate fi parcursă pe jos în 10 minute. Gara Centrală se află la doar 2 km de la apartamente. Până la Aeroportul Internațional Avram Iancu sunt de parcurs 8,3 km.

Caracteristica și structura constructivă a complexului rezidențial Sunny Prime Residence

Blocul de apartamente este construit cu un regim de înălțime cu 6 etaje locative și este înălțat din stâlpi din beton armat și are umplutura pereților din cărămidă. Tâmplăria exterioară este montată și este cu profil PVC termoizolant. Imobilul este dotat cu lift. La parterul casei există un spațiu de menire comercială. Complexul locativ dispune și de o curte interioară. Transportul locatarilor facilită de parcare terestră și subterană și există amenajate spații destinate bicicletelor. Complexul locativ dispune de pază 24 din 24.

Descrierea apartamentelor

Proiectul Locativ „Sunny Prime Residence” dispune de un număr total de 27 de unități locative, care sunt oferite spre vânzare cu schițe cu 2 și 3 camere. Suprafață locuințelor cu 2 camere începe de la 52 mp, iar suprafața locuințelor cu 3 camere este de la 71 mp și ajunge până la 85 mp. Cumpărătorii primesc apartamente semifinisate și dotate cu instalații electrice, termice, sanitare și cu ușa de la intrare instalată. Pereții și tavanele sunt prelucrate și acoperite cu un singur strat de glet, iar pardoselile sunt turnate cu șapă autonivelantă. Sistemul de încălzire este autonom și individual pentru fiecare apartament, care este dotat cu câte o centrală termică.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Sunny Prime Residence” este Compania de Construcții „Doralex Com” S.R.L., care a fost înființată în anul 1997 și oferă servicii de construcție și dezvoltare a imobiliarelor preponderent în regiunea Transilvania din România.

Mai multe informații despre apartamente, schițele acestora, poze și informație despre toate metodele disponibile de cumpărare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al ansamblul rezidențial „Sunny Prime Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Sunny Prime Residence?

str. Constanța, 10, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Sunny Prime Residence?

Sunny Prime Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sunny Prime Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sunny Prime Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Sunny Prime Residence este – Doralex Com.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC