Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sunny Prime Residence
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍2 000 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Constanța, 10, cartier Centrul Vechi, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în Sunny Prime Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 9 mai
2 camerede la 53.12 m2de la ‍2 000 € +TVA / m2de la ‍106 240 € +TVA
3 camere73.72–154.44 m2de la ‍2 000 € +TVA / m2de la ‍147 440 € +TVA

Sunny Prime Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Constanța, 10, cartier Centrul Vechi, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Începutul construcției Sunny Prime Residence conform panoului de şantier — 2000
Sunny Prime Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Sunny Prime Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale,
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente44
Număr clădiri1
Parcare47 locuri parcare subterană, terestră
Regim inalțimeS+P+M+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăpază permanentă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisat complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente51–85 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Sunny Prime Residence” se amplasează în zona centrală a orașului Cluj – Napoca, pe strada Constanța, nr. 10.

Descrierea zonei de amplasare

Blocul locativ este așezat în apropiere de Piața Avram Iancu și Piața Mihai Viteazul. Și are în vecinătate grădinițe, școli, este Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic Mihai Eminescu și Institutul Teologic Protestant. De asemenea nu departe de scara locativă funcționează bănci, sunt farmacii și este Clinica Medicală și Chirurgie și Centrul Donare Sânge. Amplasarea în apropiere de centrul orașului oferă o mulțime de localuri de odihnă cu fast food-ul MacDonald’s, Cinematograful Florin Piersic, cu pub-uri, restaurante, pizzerii și cluburi de noapte. Imediat lângă casă se află Carrefour Market, este o sală de gimnastică și este Secția 2 de Poliție din Cluj – Napoca. Distanța de la Complexul locativ până în centrul vechi al orașului poate fi parcursă pe jos în 10 minute. Gara Centrală se află la doar 2 km de la apartamente. Până la Aeroportul Internațional Avram Iancu sunt de parcurs 8,3 km.

Caracteristica și structura constructivă a Complexului Rezidențial Sunny Prime Residence

Blocul de apartamente este construit cu un regim de înălțime cu 6 etaje locative și este înălțat din stâlpi din beton armat și are umplutura pereților din cărămidă. Tâmplăria exterioară este montată și este cu profil PVC termoizolant. Imobilul este dotat cu lift. La parterul casei există un spațiu de menire comercială. Complexul locativ dispune și de o curte interioară. Transportul locatarilor facilită de parcare terestră și subterană și există amenajate spații destinate bicicletelor. Complexul locativ dispune de pază 24 din 24.

Descrierea apartamentelor

Proiectul Locativ „Sunny Prime Residence” dispune de un număr total de 27 de unități locative, care sunt oferite spre vânzare cu schițe cu 2 și 3 camere. Suprafață locuințelor cu 2 camere începe de la 52 mp, iar suprafața locuințelor cu 3 camere este de la 71 mp și ajunge până la 85 mp. Cumpărătorii primesc apartamente semifinisate și dotate cu instalații electrice, termice, sanitare și cu ușa de la intrare instalată. Pereții și tavanele sunt prelucrate și acoperite cu un singur strat de glet, iar pardoselile sunt turnate cu șapă autonivelantă. Sistemul de încălzire este autonom și individual pentru fiecare apartament, care este dotat cu câte o centrală termică.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Sunny Prime Residence” este Compania de Construcții „Doralex Com” S.R.L., care a fost înființată în anul 1997 și oferă servicii de construcție și dezvoltare a imobiliarelor preponderent în regiunea Transilvania din România.

Mai multe informații despre apartamente, schițele acestora, poze și informație despre toate metodele disponibile de cumpărare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al Ansamblul Rezidențial „Sunny Prime Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sunny Prime Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sunny Prime Residence în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Sunny Prime Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 2000 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Sunny Prime Residence în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Sunny Prime Residence: Noua Casă (Prima casă), Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Sunny Prime Residence?

Sunny Prime Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC