Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Evergreen
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Eugen Lovinescu/b-dul Tomis, zona Tomis Plus, Constanța

Evergreen pe hartă Constanța

str. Eugen Lovinescu/b-dul Tomis, zona Tomis Plus, Constanța

Etape dezvoltare

Evergreen
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiVideointerfon
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente40
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterară
Regim inalțimeS+P+8E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente63–92 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect amplasat de locuri excepționale înconjurat

Ansamblul locativ „Evergreen Residence” este localizat într-o zonă rezidențială urbană - zona Tomis Plus și se află construit pe strada Eugen Lovinescu la colț cu Bulevardul Tomis în orașul Constanța. În vecinătatea blocului locativ funcționează supermarketurile Mega Image și Profi, nu departe de complexul rezidențial se găsește hipermarketul Kaufland și Carrefour, este centrul comercial Tom Shopping Mall și sunt magazinele LEMS, JYSK, Decathlon, Brico Depot și Selgros. În proximitatea locuințelor noi sunt stații de transport public și circulă autobuze. De la complexul de locuințe „Evergreen Residence” se ajunge până la plajele din stațiunea Mamaia parcurgând circa 5 km, o distanță de 7 km este până în centrul orașului Constanța și sunt 10 km până la Portul Turistic Tomis, Gara din Constanța se află la 9 km și sunt de parcurs aproximativ 18–19 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Scurtă prezentare a proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Evergreen Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din Constanța cu un bloc de apartamente modern și atractiv. Clădirea este calitativ și responsabil construită cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 8 Etaje locative. La construcție au fost folosite doar materiale durabile și cele mai performante tehnologii și idei inovaționale de design. Structura constructivă a blocului locativ este formată din cadre din beton armat și la realizarea tuturor închiderilor exterioare și a compartimentărilor interioare sunt folosite blocurile BCA (beton celular autoclavizat). La imobile este instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC de la firma Salamander de culoarea wenge și geam termopan instalat de tip „four seasons” cu acoperire low-e. Fațadele clădirii locative sunt termo izolate și sunt excepțional finisate într-un stil arhitectural ultramodern. Blocul locativ se predă în exploatare cu toate coridoarele, holurile și spațiile comune complet finisate și la casa scării sunt instalate 2 ascensoare de mare viteză, ce funcționează silențios și sunt alese de la compania Schindler. Accesul în incintă este controlat și se face prin sistem cu video interfon.

Locurile de parcare din complexul locativ „Evergreen Residence” sunt prevăzute atât subterane cât și supraterane.

Caracteristici tehnice și de finisare a apartamentelor

Un număr total de 40 unități locative sunt proiectate în incinta complexului locativ „Evergreen Residence”, toate apartamentele sunt perfect schțate, au spații logic gândite și dispun de scheme ergonomice cu 2 și 3 camere decomandat compartimentate. Suprafața locuințelor variază între 63 mp și 92 mp plus suprafața balcoanelor, care se predau în folosință cu placaje cu gresie și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată fumurie. Apartamentele se vând complet finisate și dispun de pardoseli turnate până la nivel de șapă, au tavanele și pereții tencuiți mecanizat și finisați cu glet. Camerele de baie sunt complet echipate, dispun de placări cu gresie și faianță și au toate obiectele sanitare instalate. Sistemul sanitar este complet realizat și instalațiile electrice la fel sunt conduse și apartamentele dispun de doze Gewiss. Fiecare unitate locativă dispune de câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaz și are calorifere instalate, iar sistemul termic este realizat cu instalații din PEX. Ușa de acces de la locuințe este din metal cu antiefracție și este oferită de la compania Pinum. La blocul de apartamente sunt racordate toate utilitățile generale și apartamentele sunt asigurate cu curent electric, au gaze și sunt alimentate cu apă curentă, blocul locativ este branșat la sistemul de canalizare. Fiecare unitate locativă se contorizează separat și sunt instalate apometre și contoare la apă și gaz.

Pentru programări la vizionări, pentru contactele directe către managerii Dezvoltatorului, pentru mai multe informații detaliate despre apartamentele noi, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „Evergreen Residence”.

Unde se afla Evergreen?

str. Eugen Lovinescu/b-dul Tomis, zona Tomis Plus, Constanța.

Termen de finalizare Evergreen?

Evergreen – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Evergreen.

Cine este dezvoltatorul Evergreen în Constanța?

Dezvoltator Evergreen – Evergreen.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC