Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bella Casa Residence
în Giurgiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. DJ602, Săbăreni, Giurgiu

Bella Casa Residence pe hartă Giurgiu

str. DJ602, Săbăreni, Giurgiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc relaxare adulți, parc de joacă copii, magazin, mobila bucătărie cadou, acces securizat
🟧 Încălzirecentrala termica 24 kw Ferroli
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente60 de case individuale
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela roșu și la cheie
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe152 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Bella Casa Residence” se află amplasat în zona de nord-vest a capitalei, în comuna Săbăreni Dj606, județul Giurgiu.

Facilitățile amplasării

Casele locative sunt construite într-o regiune curată, liniștită și verde. Fiind amplasate între două păduri, care permanent aprovizionează zona cu aer proaspăt, complexul profită și de apropierea de zonele comerciale Băneasa și Coloseum, magazinul IKEA, zona comercială Militari și Water Park Militari. Nu departe este Grădina Zoologică și stadionul Concordia. Distanța până la Piața Unirii este de 26,1 km, iar Piața Victoriei se află situată la 23,3 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 22,1 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 24,7 km și până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 22,2 km.

Caracteristici constructive și descrierea complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Bella Casa” constituie un cartier locativ alcătuit din case individuale. Vilele sunt ridicate cu parter și plus un etaj locativ și dispun de grădini proprii. Imobilele sunt construite în baza stâlpilor continui din beton armat prevăzut cu centuri și cărămidă portantă Soceram și toate sunt termo-izolate calitativ cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și sunt finisate cu tencuieli decorative albe și gri deschis. Podurile sunt izolate termic cu vată minerală. Casele sunt proiectate și construite cu un nivel de rezistență seismică la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Locurile de parcare sunt amenajate cu dale din beton (numai pentru linia roților). Complexul locativ dispune de spații verzi cu parc, are locuri de relaxare pentru maturi și teren de joacă pentru copii. Drumurile din interior sunt asfaltate. Funcționează o grădiniță și este un magazin mixt.

Descrierea locuințelor

Rezidența dispune de un număr total de 60 de vile moderne care au un aspect foarte atractiv. Suprafața construită a caselor este de 152 mp unde utili sunt 110 mp și sunt astfel compartimentate și planificate: la parter se află camera de zi, este sufrageria și bucătăria, un dormitor, o baie, un spațiu de depozitare și vestibulul. Etajul locativ găzduiește trei dormitoare, dintre care unul dispune de o cameră de baie proprie, iar restul au o cameră de baie comună. Casele sunt propuse spre vânzare cu curte personală cu suprafața de la 240 mp până la 500 mp, care este frumos amenajată cu gazon și plante decorative (tuya). Casele sunt împrejmuite de gard din sârmă bordurată și au porți metalice. Toate vilele dispun de terase în fața casei și în spate, terasele sunt finisate cu gresie porțelanată și au pergole din lemn natural. Tâmplăria exterioară a vilelor dispune de profil PVC cu 5 camere și cu geam termopan de marcă Salamander din Germania. Pardoselile sunt turnate cu sapă și placate cu gresie și parchet iar pereții sunt prelucrați cu Knauf și vopsiți cu vopsea lavabilă albă. Gresia și faianța este de proveniență spaniolă și este oferită la alegerea viitorului locatar. Ușile interioare și parchetul sunt de marcă Classen, scara interioară la fel este placată cu parchet. La intrare în casă este instalată ușă metalică de culoare albă. Ferestrele de la mansarde sunt de marcă Velux. Fiecare unitate locativă are instalată centrală termică proprie și calorifere de marcă Ferroli (24 kW). Sunt instalații sanitare și electrice cu prize și întrerupătoare, băile sunt dotate cu obiecte sanitare și baterii la fel la alegerea beneficiarului. Sistemul de canalizare este prin fosă septică biologică cu sistem de drenaj. Aprovizionarea cu apă este din put cu adâncimea de 25-30ml prin pompă submersibilă și plus imobilele sunt dotate cu vas de expansiune.

Mai multe informații utile despre Complex și descrierea amănunțită a localității, mai multe poze a caselor, alegerea finisajelor și despre toate metodele de achitare și cumpărare direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Bella Casa Residence”.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Acest proiect mai este numit și Bella Casa Giurgiu.

Unde se află Bella Casa Residence?

str. DJ602, Săbăreni, Giurgiu.

Termen de finalizare Bella Casa Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8, Casa 9, Casa 10, Casa 11, Casa 12, Casa 13, Casa 14, Casa 15, Casa 16, Casa 17, Casa 18, Casa 19, Casa 20, Casa 21, Casa 22, Casa 23, Casa 24, Casa 25, Casa 26, Casa 27, Casa 28, Casa 29, Casa 30, Casa 31 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bella Casa Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bella Casa Residence din Giurgiu?

Dezvoltătorul Bella Casa Residence este – Bella Casa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC