Previzualizare foto – fotografie originală aici

Castelli2 Residence
în Giurgiu

Vile
de la ‍75 000 €
Prețul / m2
de la ‍852 € +TVA
Adresă
str. Primăverii, zona Joița, Giurgiu

Schițe și prețuri în Castelli2 Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 17 ianuarie 2024
Vile
88 m2
de la ‍852 € +TVA / m2de la ‍75 000 € +TVA

Castelli2 Residence pe hartă Giurgiu

str. Primăverii, zona Joița, Giurgiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termiă proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente70 vile individuale
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale și înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe90–114 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul imobiliar „Castelli 2 Residence” este localizat în partea de Vest a orașului București și se amplasează pe strada Drumul Primăverii, numărul 2, în comuna Joița, la ieșire din localitatea Dragomirești.

La o distanță de doar 650 de metri față de cartierul de locuințe se află sala sportivă „Hot GYM Joița”, până la market-ul Mega Image sunt de parcurs 1,7 km și sunt în jur la 2 km până la Policlinica, Primăria și Oficiul Poștal din Joița.

Nu departe case se află stație de autobuze și de la complexul de locuințe „Castelli 2 Residence” până în centrul orașului București este de parcurs o distanță de aproximativ 24 – 25 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs în jur la 23 km, Aeroportul International „Henri Coandă” din Otopeni se află la aproape 27 km și sunt de parcurs circa 34 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa. Iar până în zona comerciali Militari din capitală este o distanță de 15 – 16 km.

Facilitățile imobilelor și informații de amenajare cu detalii tehnice

Pe un teren cu suprafața totală de 3 hectare se află dezvoltat complexul de locuințe „Castelli 2 Residence”. Care reprezintă o comunitate de vile individuale și case înșiruite. Imobilele sunt construite la cele mai înalte standarde de confort cu aspecte elegante și atractive și au un regim de înălțime cu Parter plus Un Etaj și plus o Mansardă.

Casele se bazează pe fundații solide de grosimea 90 cm și la nivelul casei de 60 cm peste sol. Structura caselor este compusă din cadre din beton armat și toți pereții exteriori au grosimea de 25 cm și sunt zidiți din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), la fel ca și pereții interiori despărțitori. Pe partea exterioară toate casele pe perimetru sunt placate cu un sistem termic de 10 cm grosime, compus din polistiren. De asemenea fiabil și cu materiale termic eficiente sunt izolate și toate mansardele caselor. Ferestrele instalate la vile sunt termopane Aplast și dispun de 6 camere termice, iar culoarea profilului gri-antracit perfect se evidențiază pe fațadele deschise a imobilelor. Și în jurul fiecărei case sunt construite centuri din beton armat speciale pentru prevederea infiltrării ape la fundații.

În incinta complexului de locuințe sunt amenajate două parcuri și curtea complexului de locuințe este închisă. Toate locurile de parcare sunt prevăzute supraterane și drumurile interioare ale ansamblului locativ „Castelli 2 Residence” sunt largi (de 7 m) și pe ambele părți ale drumurilor sunt asfaltate trotuare.

Prezentarea vilelor

Ansamblul de locuințe „Castelli 2 Residence” prezintă un număr de 70 de case cu 3 și 4 camere. Imobilele sunt ideal proiectate și au suprafața de la 90 mp până la 114 mp. Schemele vilelor sunt logice și la Parter se află proiectat livingul, este bucătăria cu zona de dinning separată, se află un bloc sanitar și este cămara, iar la Etaj sunt proiectate 3 dormitoare, holul și o cameră de baie. Suprafața terenurilor pe care sunt construite casele variază între 250 mp și 500 mp, curțile interioare sunt îngrijite și amenajate cu gazon și casele sunt îngrădite cu gard din lemn pe partea frontală și cu plase bordurate pe lateral.

Noile case sunt prezentate spre vânzare complet finisate și au pardoselile sufrageriilor și a dormitoarelor placate cu parchet, iar mărimea, modelul și culoarea gresiei și a faianței placate este prezentată la alegerea cumpărătorilor și toți pereții sunt gletuiți. În spațiile cămărilor, ce se află localizate sub scară este instalată câte o centrală termică proprie pentru fiecare proprietate locativă și plus caloriferele sunt montate. Vilele sunt complet utilate și dispun de branșamente la sistemele de alimentare cu curent electric, apă și gaze naturale. În case este CATV și internet (UPC, AKTA).

Vă invităm, să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Castelli 2 Residence”, unde se află prezentate mai multe informații despre casele noi și de unde aflați toate contactele Dezvoltatorului și toate amănuntele despre metodele de plată acceptate.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Castelli2 Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Acest proiect mai este numit și Ansamblu Rezidential Castelli Residence 2, Castelli Residence 2.

Unde se află Castelli2 Residence?

str. Primăverii, zona Joița, Giurgiu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Castelli2 Residence din Giurgiu?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Castelli2 Residence?

M² în acest complex costă de la ‍852 € +TVA.

Termen de finalizare Castelli2 Residence?

vile tip 1, vile tip 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC