Previzualizare foto – fotografie originală aici

Casa Galbenă Residence
în Târgu Mureș

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Constantin Hagi Stoian, zona Cartierul Unirii, Târgu Mureș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Constantin Hagi Stoian, zona Cartierul Unirii, Târgu Mureș (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Constantin Hagi Stoian, zona Cartierul Unirii, Târgu Mureș (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Constantin Hagi Stoian, zona Cartierul Unirii, Târgu Mureș (Bloc 3)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Casa Galbenă Residence pe hartă Târgu Mureș

str. Constantin Hagi Stoian, zona Cartierul Unirii, Târgu Mureș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă copii, supermarket, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime P+3E+Penthouse
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, penthouse

Despre ansamblu rezidențial

Localizare vecini și distante față de puncte importante

În orașul Târgu Mureș, în zona Unirii, pe strada Constantin Hagi Stoian, se află confortabil amplasat ansamblul locativ „Casa Galbenă Residence”.

Vis-a-vis de blocurile locative este supermarket-ul Penny Market și în vecinătate se află o brutărie. La o distanță de 1,3 km pietonal față de complexul rezidențial se află Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, la 1,6 km funcționează Grădinița „Lumea Copiilor”, la 3,2 km se află Grădinița cu program prelungit Nr. 6 și sunt circa 6,1 km până la Grădina Zoologică. Centrul comercial „Luxor” se află la 3,4 km, iar până la centrul comercial „Mureș Mall” sunt 3,8 km.

În apropiere de complex sunt stații cu mijloace de transport în comun cu linii de autobuze și de la blocurile locative „Casa Galbenă Residence” sunt de parcurs aproximativ 3,8 km până în centrul orașului Târgu Mureș, iar la circa 4,9 km se află Gara din Târgu Mureș și sunt 18,7 km până la Aeroportul Internațional „Transilvania”.

Expunerea complexului

Ansamblul de imobile „Casa Galbenă Residence” este dezvoltat cu un total de 5 blocuri locative, cu egale regimuri de înălțime: Parter plus 3 Etaje și plus un etaj dedicat doar Penthouse-lor.

Imobilele sunt construite pe fundații din beton cu structură din beton armat și cu planșee de tip dale din beton armat, cu toți pereții din cărămidă termică, cu grosimea de 30 cm pentru închiderile exterioare și 12 cm grosimea compartimentărilor interioare. Sistemul de izolare termică, ce este aplicat pe exteriorul clădirilor locative este format din plăci de polistiren și are grosimea de 10 cm. Tâmplăria de exterior este de producere germană cu profil de marca Salamander cu 5 camere termice, cu geamuri termopane triplu stratificate și cu feronerie de calitate înaltă. Holurile și spațiile comune din blocuri sunt finisate, inclusiv și casa scării, toate sunt placate cu plăci ceramice de trafic intens și au montate balustrade metalice. În blocuri sunt amenajate spații de administrare. Și intrarea în incinta fiecărui bloc este dotată cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități.

În complexul de locuințe „Casa Galbenă Residence” sunt prevăzute diverse spații comerciale și zone de oferire a serviciilor, acestea sunt poziționate la parterul a două blocuri, care sunt proiectate alipite și unde este presupus un supermarket, diverse magazine, un salon de înfrumusețare, stomatologie și alte spații cu oferte de menire comercială. Împrejurul blocurilor locative sunt placate cu dale prefabricate trotuare perimetrale. Există organizate locuri de joacă, sunt amenajate alei de promenadă, diverse spații plantate cu gazon și insule verzi înfrumusețate cu plante decorative, unde este dotat mobilier urban. Locurile de parcare din complex sunt generoase și sunt organizate supraterane.

Detaliile apartamentelor

Proiectul de locuințe „Casa Galbenă Residence” prezintă apartamente decomandate cu 1-2-3 camere și locuințe de tip – Penthouse. Unitățile locative sunt foarte luminoase și au spații mari vitrate și beneficiază de terase simpatice și balcoane cochete placate cu gresie de exterior și balustrade din metal.

Apartamentele se predau în folosință locatarilor semifinisate și au toți pereții interiori finisați, aceștia sunt prelucrați cu tencuială și sunt șlefuiți. Iar pardoselile sunt turnate și sunt pregătite pentru aplicarea materialelor de finisare. Iar toate camerele de baie sunt proiectate spațioase cu suprafețele, ce încep de la 5,8 mp și unde este posibil de a instala cadă de colț, vas wc și bideu suspendat plus lavoar. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal și individual pentru fiecare locuință este dotată câte o centrală termică în condensații, ce funcționează pe gaz și plus sunt instalate caloriferele. Este dotat cablaj pentru TV, instalațiile sanitare sunt montate, precum și instalațiile electrice la fel și este conexiunile la țeava de gaze de la rețelele existente în zona de amplasare a blocurilor locative (plus sunt senzori de gaz instalați). Există contorizări individuale pentru fiecare apartament și la fiecare utilitate sunt instalate contoare și apometre, care sunt instalate într-o nișă specială poziționată pe casa scării, unde este acces din exteriorul apartamentelor. Și accesul în incinta fiecărei locuințe este controlat și acceptat prin interfon.

Pentru achiziționarea unui apartament în complexul locativ „Casa Galbenă Residence” vă rugăm să treceți pe pagina oficială a complexului și să luați legătura direct cu managerii Dezvoltatorului. Acces direct către web-pagina complexului aveți imediat din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Casa Galbenă.

Unde se află Casa Galbenă Residence?

str. Constantin Hagi Stoian, zona Cartierul Unirii, Târgu Mureș.

Termen de finalizare Casa Galbenă Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Casa Galbenă Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Casa Galbenă Residence din Târgu Mureș?

Dezvoltătorul Casa Galbenă Residence este – Casa Galbenă Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC