Previzualizare foto – fotografie originală aici

Romană Residence
în Ploiești

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Romană, 67, Ploiești

Mai detaliat despre blocuri

str. Romană, 67, Ploiești (Bloc 1)
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2017
str. Romană, 67, Ploiești (Bloc 2)
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2017

Romană Residence pe hartă Ploiești

str. Romană, 67, Ploiești

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiboxe, adapost ALA
🟧 Încălzirecentrală termică individuală Ariston
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente54
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Securitateacces securizat si paza
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Înălțime plafoaneS+P+8
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente82–135 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Romană Residence”, se află situat în apropiere de centrul orașului Ploiești, pe strada Romană, nr. 67.

Facilitățile amplasării

Complexul Locativ „Romană Residence” este construit nu departe de Primăria Ploiești. Și în vecinătatea lui se află Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”. În apropiere de locuințe funcționează școli, grădinițe, este un liceu, pentru cumpărături este Centrul Comercial „AFI Palace Ploiești”, se află Halele Centrale, sunt farmacii, este un Centru medical, Spitalul Boldescu și sunt bănci. Teatrul pentru copii „Ancuța” și un club pentru copii se amplasează în apropiere de Complex. Stațiile de transport în comun sunt la doar minute numărate de unde este acces facil către toate punctele de interes din oraș. Printre vecinii blocurilor locative este și un loc sfânt - Biserica Ortodoxă Sfântul Spiridon. Distanța de la apartamente până la Centrul orașului este de doar un km. Parcul Mihai Viteazul se află la 2 km. Gara Ploiești Nord se află la o distanță de numai 750 metri. Până la Piața Victoriei este de parcurs în jur la 1,1 km.

Caracteristici constructive a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Romană Residence” este compus din două clădiri, fiecare cu un regim de înălțime de Subsol plus Parter plus 8 nivele locative. Clădirile sunt construite pe un radier general cu diafragme și planșee din beton armat. Închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă eficientă și din exterior dispun de izolare termică cu polistiren cu grosimea de 10 cm, iar planșeul de peste etajul 8 este izolat termic cu polistiren cu grosimea de 20 cm. La subsolul blocurilor locative sunt amenajate boxe de depozitare cu suprafața de la 5 până la 9 mp (pentru fiecare apartamente câte o boxă). Blocurile locative sunt dotate cu două lifturi, care circulă inclusiv până la nivelul subsolului, unul este cu capacitatea pentru 5 persoane și al doilea are capacitatea de ridicare a 10 persoane. Tâmplăria exterioare este de la Salamander și are profil PVC de culoare „stejar” cu geam termopan cu control solar. Pe teritoriul Complexului locativ sunt organizate suficiente locuri de parcare supraterane pentru mașinile rezidenților, parcarea este iluminată. Accesul în incinta Ansamblului locativ este securizat și desigur că este pază.

Descrierea apartamentelor

Proiectul Rezidențial „Romană Residence” are construite în total 54 de unități locative cu terase spațioase. Apartamentele dispun de două sau trei camere. Apartamentele cu două camere au spațiul de la 82 mp, iar suprafața celui mai spațios apartament cu trei camere ajunge până la 135 mp. Pereții interiori sunt efectuați din cărămidă, sunt prelucrați și finisați cu tencuială clasică, plafoanele sunt zugrăvite și vopsite cu vopsea lavabilă. Locuințele se încălzesc autonom prin centrală termică individuală pentru fiecare apartament, de marcă Ariston. Apartamentele care sunt construite la parterul caselor dispun de un sistem de încălzire prin pardoseală. Camerele de baie sunt ventilate natural și sunt dotate cu mobilier și cu obiecte sanitare GSG Italia, accesoare și baterii. Balcoanele au pardoselile placate cu gresie porțelanată din Italia, au balustrade din inox și sticlă securizată. Glafurile de la balcoane și ferestre sunt efectuate din granit. Locuințele dispun de aer condiționat și au instalate prize și întrerupătoare LEGRAD. Tablourile de legătură și contoarele utilităților sunt amplasate pe palierul casei de scară. Absolut toate apartamentele se predau cumpărătorilor branșate la toate utilitățile și complet finisate „la cheie”, și dispun de pardoseli placate cu gresie italiană IMOLA și cu parchet spaniol triplu stratificat și parchet laminat 8 mm. Pereții sunt placați cu faianță IMOLA. Ușa exterioară și ușile interioare sunt de marcă Pinum.

Mai multe detalii tehnice, mai multe poze, toate modelele de apartamente și informații utile despre toate metodele de achitare și cumpărare a unei locuințe în acest Complex locativ direct de la Dezvoltator, sunteți așteptați să vizitați web site-ul ansamblului rezidențial „Romană Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Romană Residence?

str. Romană, 67, Ploiești.

Termen de finalizare Romană Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Romană Residence.

Cine este dezvoltatorul Romană Residence în Ploiești?

Dezvoltator Romană Residence – Romana Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC