Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rebreanu Residence 181
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Liviu Rebreanu, 181, zona Soarelui, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

bd. Liviu Rebreanu, 181, Timișoara (Bloc 1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Rebreanu Residence 181 pe hartă Timișoara

bd. Liviu Rebreanu, 181, zona Soarelui, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală proprie de apartament, incălzire in pardoseală marca REHAU, aparat de aer condiționat marca Daikin inclus
🟧 Liftlifturi marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente99
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare48 locuri de parcare supraterane, 70 locuri de parcare subterane
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe52 – 80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii despre localizare

Proiectul imobiliar „Rebreanu Residence 181” se află situat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, numărul 181, în zona Soarelui a orașului Timișoara.

Ansamblul de locuințe excelente este învecinat cu Parcul Lidia și beneficiază de toate facilitățile urbane. În apropiere de locuințe este terenul sportiv „Davia Sport”, complexul sportiv „Helios Sport Club” și bazinul „Strand Lemon”, sunt cafenele, pizzerii, fast food-ul McDonald’s, funcționează supermarket-urile: Carrefour, Lidl, Profi City, Auchan și este Piața Soarelui. În zona de amplasare a locuințelor se află farmacii, sunt stomatologii și organizații medicale. Aici funcționează următoarele instituții de învățământ: Liceul Waldorf, Școala Gimnazială Nr. 30, Liceul Teoretic „Vlad Țepeș”, Liceul cu Program Sportiv Banatul, Universitatea „Ioan Slavici” și Universitatea Politehnică.

În apropiere de complexul rezidențial circulă multe mijloace de transport în comun cu rute de tramvai și autobuze. Distanța de la blocul locativ până la centrul comercial „Iulius Mall” este de 5,4 km. Centrul orașului Timișoara se află la o distanță de 34 km. Gara din Timișoara se află la o distanță de 5,2 km și Aeroportul Internațional „Traian Vuia” este localizat la 12,1 km de la complexul de locuințe „Rebreanu Residence 181”.

Prezentarea proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Rebreanu Residence 181” prezintă un bloc rezidențial de o arhitectură modernă și cu un aspect elegant și foarte atractiv. Corpul imobiliar are o înălțime cu Subsol plus Parter plus 11 Etaje locative și plus un etaj retras.

La construcția blocului locativ sunt folosite doar materiale calitative de la producători renumiți și structura constructivă a clădirii rezidențiale constă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și pereți interiori din cărămidă termic și fonic eficientă. Plus pe partea exterioară blocul este fiabil izolat termic. De la firma Rehau sunt alese ferestrele instalate la bloc, acestea au profil PVC de tip Euro 86 cm, au 7 camere termice și au geam termopan instalat în trei rânduri. La scări sunt instalate ascensoare de la Schindler, care circulă rapid și silențios până la toate nivelele și inclusiv au stație la nivelul subsolului. Precum și la nivelul subsolului se află organizate boxe de depozitare. Iar la nivelul parterului sunt prevăzute spații comerciale.

Parcarea constă din 70 de locuri subterane și sunt organizate 48 de locuri de parcare supraterane. Căile de acces către blocul de locuințe „Rebreanu Residence 181” sunt asfaltate și au iluminat public.

Apartamente primitoare

Proiectul rezidențial „Rebreanu Residence 181” se compune din 99 de proprietăți locative, care sunt proiectate cu spații de la 52 mp până la 80 mp utili și au 2 sau 3 camere spațioase. De asemenea în complex sunt prevăzute și Penthouse-uri grațioase. Toate apartamentele sunt foarte luminoase și dispun de balcoane și/sau terase cu vederi excepționale.

Unitățile locative se prezintă atent finisate cu materiale de ultimă generație. Tavanele din apartamente sunt formate din plăci de rigips pe structuri metalice duble și sunt umplute cu vată minerală, care semnificativ ridică gradul de eficiență fonica. În băi și bucătării sunt folosite placajele cu faianță și gresie porțelanată, iar pereții dormitoarelor și living-urilor sunt finisați cu vopsea lavabilă albă și este placat parchet predispus pentru sistemele de încălzire, ce sunt instalate prin pardoseală. Sunt instalate uși celulare interioare și ușă din metal la intrare în apartamente. În camerele de baie toate instalațiile sanitare sunt de la Rehau și bateriile sanitare de la Hans Grohe, vasele de wc sunt suspendate și au rezervoare îngropate în perete. Instalațiile electrice din apartamente sunt montate, acestea sunt din cupru, iar prizele și întrerupătoare sunt de la firma Gewiss. Sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare apartament, iar întreg sistemul termic are instalații de la Rehau conduse prin pardoseală. Și în fiecare din locuințe sunt instalate aparate de aer condiționat de marca Daikin. Toate utilitățile sunt racordate (gaz, apă, canal, curent electric) și sunt contoare separate pentru toate utilitățile. Este internet și CATV.

Dragi cumpărători, pentru mai multe detalii, vă rugăm să treceți pe site-ul Dezvoltatorului și să vă programați la o întâlnire cu agentul imobiliar, pentru a veni în ospeție la apartamentele noi și pentru a vă convinge de toate facilitățile ansamblului locativ „Rebreanu Residence”.

Acest proiect mai este numit și Rebreanu Residence, Rebreanu Residence Timișoara, 181 Rebreanu Residence.

Unde se află Rebreanu Residence 181?

bd. Liviu Rebreanu, 181, zona Soarelui, Timișoara.

Termen de finalizare Rebreanu Residence 181?

Bloc 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rebreanu Residence 181 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rebreanu Residence 181 din Timișoara?

Dezvoltătorul Rebreanu Residence 181 este – Rebreanu Residence 181.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC