Previzualizare foto – fotografie originală aici

Side Avenue
în Timișoara

Apartamente
de la ‍75 759 €
Prețul / m2
de la ‍1 410 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara

Mai detaliat despre blocuri

str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara (Scara A)
6 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 3 an 2021
În desfășurare
str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara (Scara B)
6 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 3 an 2021
În desfășurare

Schițe și prețuri în Side Avenue

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 octombrie 2023
2 camere
53.73–62.35 m2
de la ‍1 410 € +TVA / m2de la ‍75 759 € +TVA
3 camere
70.2–74.69 m2
de la ‍1 410 € +TVA / m2de la ‍98 982 € +TVA
4 camere
93.37 m2
de la ‍1 410 € +TVA / m2de la ‍131 652 € +TVA

Side Avenue pe hartă Timișoara

str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara

Plata în rate la Side Avenue

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Side Avenue

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, video interfon, loc de joacă pentru copii, adăpost protecţie civilă, spații comerciale
🟧 Încălzire încalzire prin pardoseală, aer condiţionat, centrală termică apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente70
🟧 Număr clădiri2 scari
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Side Avenue” se află localizat pe strada Cerna în zona Industrială-Calea Buziașului din orașul Timișoara. Ansamblul de locuințe se învecinează cu Universitatea Politehnică și în proximitate funcționează Școala Gimnazială nr. 30, este Liceul Waldorf și centrul preșcolar „Mini Kids”. La mici distanțe ușor accesibile pietonal funcționează supermarketurile LIDL și Carrefour, sunt pizzerii, cafenele și fast food-ul McDonald’s. În proximitatea complexului sunt centre medicale, este Parcul Lidia și nu departe se află Stadionul Dan Păltinișeanul, este Baza Sportivă Nr. 2 Politehnica, Terenul Sportiv Davia Sport, sala de fitness „Smartfit Studio” și Ștrandul „Sun Beach”.

Lângă blocul rezidențial circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai și de la complexul rezidențial „Side Avenue” sunt de parcurs nu mai mult de 3 km până în centrul orașului Timișoara, Gara se află la 4,8 km și sunt 11,9 km până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Side Avenue” are un bloc de apartamente realizat cu un regim mediu de înălțime: cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje, ce este structurat în două scări locative. Casa de apartamente este construită cu o structură bazată pe cadre din beton armat cu utilizarea materialelor calitative, durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic. Sistemul de izolare termică exterioară este de format din polistiren cu densitatea de EPS 80 și grosimea de 10 cm ales din gama Caparol Minera Line și fațadele clădirii sunt vitrate - de tip cortină. Profilul tâmplăriei exterioare dispune de 5 camere termice și geamurile instalate sunt de producere germană de firma Veka Softline Line de 76 mm. Iar ușile de acces, instalate la intrare în blocul locativ sunt din aluminiu. Fiecare scară este dotată cu câte un ascensor modern Schindler, care are acces direct din nivelul parcării subterane. Toate coridoare, spațiile comune și casa scării sunt complet finisate și dispun de sistem de iluminat cu LED și toate spațiile comune sunt dotate cu instalații de incendiu. La parterul blocului locativ sunt prevăzute spații comerciale, la demisol sunt proiectate boxe de depozitare, iar în curte este amenajat un loc de joacă pentru cei mai mici locatari din complex și sunt spații verzi plantate. Teritoriul ansamblului locativ este supravegheat video și accesul în incintă se face prin sistem cu interfon video Legrande

În complexul locativ sunt disponibile locuri de parcare supraterane și subterane la demisol cu ventilare naturală. Ansamblul rezidențial „Side Avenue” dispune de adăpost pentru protecție civilă.

Detalii de finisare a apartamentelor

Proiectul rezidențial „Side Avenue” conține 70 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere și suprafețele de la 53 mp până la 93 mp. În funcție de poziționarea apartamentului în bloc, acestea dispun de balcoane deschise cu balustrade din sticlă sau din zidărie. Locuințele se livrează complet finisate, unde toate tavanele și toți pereții interiori sunt tencuiți și vopsiți în două straturi cu vopsea lavabilă din gama Caparol. Plăcile de parchet placate pe pardoseli au grosimea de 10 cm cu dublu click și sunt special compatibile cu sistemul de încălzire prin pardoseală (așezate pe folie specială pentru transmisia temperaturii). Plăcile de gresie porțelanată au dimensiuni mari și sunt cu modele moderne. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de marca Cersanit și robineți germani Grohe. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare unitate locativă și apartamentele au centrale termice proprii Vaillant 239 ECOTEC INTRO 24/28 KW cu condensare și cu detectori de gaz, iar instalațiile termice Tece cu țevi Purmo sunt montate prin pardoseală. Sistemul de aer condiționat este de 12000BT și are instalații de la DAIKIN. Sunt instalate tablouri electrice Legrande și aparataj electric de la firma Gewiss. Ușă din metal antiefracție este instalată la intrare în fiecare apartament, iar ușile interioare instalate sunt confecționate din lemn. Fiecare apartament dispune de internet prin fibră optică și TV.

Restul informațiilor despre apartamente sunt afișate pe web site-ul ansamblului rezidențial „Side Avenue”.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Side Avenue?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Side Avenue Residence, Side Avenue Timisoara.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Side Avenue din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Side Avenue?

M² în acest complex costă de la ‍1 410 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Side Avenue în Timișoara?

Modalități de plata în Side Avenue: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Side Avenue?

Scara A, Scara B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC