Previzualizare foto – fotografie originală aici

Side Avenue
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara

Mai detaliat despre blocuri

str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara (Scara A)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil
str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara (Scara B)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Side Avenue pe hartă Timișoara

str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, video interfon, loc de joacă pentru copii, adăpost protecţie civilă, spații comerciale
🟧 Încălzire încalzire prin pardoseală, aer condiţionat, centrală termică apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente70
🟧 Număr clădiri2 scari
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Side Avenue” se află localizat pe strada Cerna în zona Industrială-Calea Buziașului din orașul Timișoara. Ansamblul de locuințe se învecinează cu Universitatea Politehnică și în proximitate funcționează Școala Gimnazială nr. 30, este Liceul Waldorf și centrul preșcolar „Mini Kids”. La mici distanțe ușor accesibile pietonal funcționează supermarketurile LIDL și Carrefour, sunt pizzerii, cafenele și fast food-ul McDonald’s. În proximitatea complexului sunt centre medicale, este Parcul Lidia și nu departe se află Stadionul Dan Păltinișeanul, este Baza Sportivă Nr. 2 Politehnica, Terenul Sportiv Davia Sport, sala de fitness „Smartfit Studio” și Ștrandul „Sun Beach”.

Lângă blocul rezidențial circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai și de la complexul rezidențial „Side Avenue” sunt de parcurs nu mai mult de 3 km până în centrul orașului Timișoara, Gara se află la 4,8 km și sunt 11,9 km până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Side Avenue” are un bloc de apartamente realizat cu un regim mediu de înălțime: cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje, ce este structurat în două scări locative. Casa de apartamente este construită cu o structură bazată pe cadre din beton armat cu utilizarea materialelor calitative, durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic. Sistemul de izolare termică exterioară este de format din polistiren cu densitatea de EPS 80 și grosimea de 10 cm ales din gama Caparol Minera Line și fațadele clădirii sunt vitrate - de tip cortină. Profilul tâmplăriei exterioare dispune de 5 camere termice și geamurile instalate sunt de producere germană de firma Veka Softline Line de 76 mm. Iar ușile de acces, instalate la intrare în blocul locativ sunt din aluminiu. Fiecare scară este dotată cu câte un ascensor modern Schindler, care are acces direct din nivelul parcării subterane. Toate coridoare, spațiile comune și casa scării sunt complet finisate și dispun de sistem de iluminat cu LED și toate spațiile comune sunt dotate cu instalații de incendiu. La parterul blocului locativ sunt prevăzute spații comerciale, la demisol sunt proiectate boxe de depozitare, iar în curte este amenajat un loc de joacă pentru cei mai mici locatari din complex și sunt spații verzi plantate. Teritoriul ansamblului locativ este supravegheat video și accesul în incintă se face prin sistem cu interfon video Legrande

În complexul locativ sunt disponibile locuri de parcare supraterane și subterane la demisol cu ventilare naturală. Ansamblul rezidențial „Side Avenue” dispune de adăpost pentru protecție civilă.

Detalii de finisare a apartamentelor

Proiectul rezidențial „Side Avenue” conține 70 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere și suprafețele de la 53 mp până la 93 mp. În funcție de poziționarea apartamentului în bloc, acestea dispun de balcoane deschise cu balustrade din sticlă sau din zidărie. Locuințele se livrează complet finisate, unde toate tavanele și toți pereții interiori sunt tencuiți și vopsiți în două straturi cu vopsea lavabilă din gama Caparol. Plăcile de parchet placate pe pardoseli au grosimea de 10 cm cu dublu click și sunt special compatibile cu sistemul de încălzire prin pardoseală (așezate pe folie specială pentru transmisia temperaturii). Plăcile de gresie porțelanată au dimensiuni mari și sunt cu modele moderne. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de marca Cersanit și robineți germani Grohe. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare unitate locativă și apartamentele au centrale termice proprii Vaillant 239 ECOTEC INTRO 24/28 KW cu condensare și cu detectori de gaz, iar instalațiile termice Tece cu țevi Purmo sunt montate prin pardoseală. Sistemul de aer condiționat este de 12000BT și are instalații de la DAIKIN. Sunt instalate tablouri electrice Legrande și aparataj electric de la firma Gewiss. Ușă din metal antiefracție este instalată la intrare în fiecare apartament, iar ușile interioare instalate sunt confecționate din lemn. Fiecare apartament dispune de internet prin fibră optică și TV.

Restul informațiilor despre apartamente sunt afișate pe web site-ul ansamblului rezidențial „Side Avenue”.

Acest proiect mai este numit și Side Avenue Residence, Side Avenue Timisoara.

Unde se află Side Avenue?

str. Liviu Rebreanu, 165B, Timisoara.

Termen de finalizare Side Avenue?

Scara A, Scara B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Side Avenue în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Side Avenue din Timișoara?

Dezvoltătorul Side Avenue este – Side Enterprise.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC