Previzualizare foto – fotografie originală aici

Proiect Burebista
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Burebista, 8, zona Parcul Feroviarilor, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

str. Burebista, 8, Cluj-Napoca (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Burebista, 8, Cluj-Napoca (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Proiect Burebista pe hartă Cluj-Napoca

str. Burebista, 8, zona Parcul Feroviarilor, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatiile comerciale, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobz, tramvai, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana si supraterana
🟧 Regim inalțime4
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Semicentral localizat

Proiectul locativ „Burebista Residence” se află amplasat în apropiere de centrul orașului Cluj – Napoca, pe strada Burebista, la numărul 8, imediat lângă Parcul Feroviarilor și la o distanță de doar 300 de metri pietonal până la Gara Mare.

În apropiere de complexul rezidențial este oficiul poștal Nr. 11, funcționează multe bănci, la doar 160 de metri față de blocurile locative este Carrefour Market și sunt circa 550 de metri până la magazinul Dedeman. Fiind localizat într-o zonă centrală, complexul de locuințe facilită de apropierea multor punte de interes, localuri de relaxare, organizații educaționale și instituții medicale, nu departe de case se află stomatologia „Dental Clinic”, este centrul medical „Pedipat”, Spitalul de Pediatrie Nr. 3, sunt farmacii și este clubul sportiv „4Fitness”.

Lângă complexul rezidențial „Proiect Burebista” se află numeroase școli și grădinițe, la câțiva pași se află Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir, este Colegiul Tehnic „Ana Aslan”, Facultatea de Litere, Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”, Grădinița cu Parfum de Tei, Grădinița „Trenulețul Veseliei” și de la locuințe este acces ușor către zona universitară și către Universitatea „Babeș Bolyai”.

Pe lângă blocurile rezidențiale circulă mijloace de transport în comun cu rute de tramvai și autobuz și sunt doar 3,1 km până în Centrul Vechi al orașului Cluj – Napoca până unde pietonal se ajunge în aproximativ 20 de minute și până la Aeroportul Internațional din Cluj Napoca „Avram Iancu” sunt de parcurs 9,5 km.

Facilitățile proiectului imobiliar

Ansamblul imobiliar „Burebista Residence” este un proiect de menire mixtă și se compune din 2 blocuri locative de o arhitectură modernă și cu regimuri de înălțime cu Parter și 3 Etaje locative pentru blocul „A” și corul „B” are un Parter și 5 Etaje de apartamente.

Imobilele sunt responsabil construite, cu folosirea tehnologiilor inovative din materiale durabile și calitative și au o structură pe cadre din beton armat și cărămidă eficientă termic și fonic. Fiecare clădire locativă are aplicat pe exterior un sistem termic cu grosimea de 10 cm. Toate locuințele au instalate tâmplărie exterioară din profil PVC cu 7 camere și cu geam termopan în trei foi de sticlă. În interiorul blocurilor rezidențiale toate spațiile comune sunt modern finisate și iluminate și unde se află instalate ascensoare moderne, sigure și silențioase.

Pentru un nivel înalt de confort al rezidenților în incinta complexului rezidențial sunt prevăzute spații comerciale situate la parterul primii clădiri rezidențiale și la primul etaj sunt prevăzute spații de birouri. Iar la subsolul clădirilor sunt prevăzute locuri de parcare, oferite în vânzare.

Curtea interioară a complexului locativ „Burebista Residence” este îngrijită și dispune de spații verzi plantate.

Informații generale despre locuințe

Complexul de imobile „Burebista Residence” dispune de apartamente semidecomandate cu una, două și trei camere cu un nivel de funcționalitate înaltă și cu scheme primitoare și confortabile. Există 7 apartamente situate în corpul „A” și 86 de unități locative în blocul „B„, locuințele sunt prezentate cu suprafețele cuprinse între 40 mp - 90 mp. Apartamentele beneficiază de terase confortabile, care se predau în folosință complet finisate cu pardoselile placate cu plăci ceramice de exterior, de tip – antiderapante și care sunt rezistente la îngheț și toate terasele dispun de balustrade instalate din sticlă securizată/laminată.

Toate proprietățile locative se predau în folosință cumpărătorilor semifinisate și dispun de toți pereții interiori tencuiți și finisați până la nivel de glet aplicat într-un strat și pardoselile sunt turnate cu sapă de ciment autonivelantă. Locuințele dispun de toate instalațiile sanitare montate și sunt echipate cu instalații electrice și cu panoul electric dotat. Instalațiile sistemului termic sunt conduse prin sapă și apartamentele au instalate centrale termice proprii în condensații și toate caloriferele (inclusiv cu cap de termostat) sunt puse la poziții și sunt racordate cu cazanele.

Imobilele se predau complet racordate la apă, canal, curent și gaz și se contorizează separat. La intrare în fiecare apartament sunt instalate uși de acces formate din metal.

Dezvoltatorul proiectului locativ „Burebista Residence” este o compania SC „SDC Imobiliare”, care se dezvoltă dinamic și care funcționează cu succes în domeniul de investiții și dezvoltare a proiectelor imobiliare și beneficiază de o echipă de profesioniști înalt calificați. Locuințele noi pot fi achiziționate prin credit bancar și plata cash.

Pentru alte detalii despre complex și mai multe informații despre apartamente, scheme, poze, disponibilitate și contactele Dezvoltatorului, sunteți rugați să accesați web pagina complexului locativ „Burebista Residence”.

Acest proiect mai este numit și Proiect Burebista Cluj-Napoca.

Unde se află Proiect Burebista?

str. Burebista, 8, zona Parcul Feroviarilor, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Proiect Burebista?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Proiect Burebista în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Proiect Burebista din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Proiect Burebista este – SC SDC Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC