Previzualizare foto – fotografie originală aici

Proiect Anton Pann
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Anton Pann, 10-16, zona Mărăști, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Anton Pann, 10-16, zona Mărăști, Cluj-Napoca (Bloc A)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Anton Pann, 10-16, zona Mărăști, Cluj-Napoca (Blocurile C, D)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Proiect Anton Pann pe hartă Cluj-Napoca

str. Anton Pann, 10-16, zona Mărăști, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatii comerciale
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime5
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Prezentarea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Proiect Anton Pann” se află construit în apropiere de centrul orașului Cluj – Napoca, în zona Mărăști, pe strada Anton Pann, la numerele 10 – 16. Locuințele se află perfect poziționate, într-o zonă ferită de gălăgie și totodată destul de apropiată de centrul orașului și de punctele importante din Cluj – Napoca. În vecinătatea blocurilor locative funcționează multe organizații educaționale și instituții de învățământ: Liceul Teoretic „Avram Iancu”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” și Colegiul Tehnic de Construcții „Anghel Saligny”. Pe o rază de până la 2 km se află Parcul I.L. Caragiale, sunt magazine, supermarket-uri, bănci, piețe, saloane de înfrumusețare, sunt cluburi sportive, centre medicale și farmacii.

Stațiile mijloacelor de transport în comun cu linii de autobuz și tramvai se află apropiate de complexul locativ „Proiect Anton Pann” și este de parcurs o mică distanță până în centrul Clujului și Piața Mihai Viteazul este la 850 de metri, unde se ajunge în numai câteva minute pe jos, Gara Centrală se află la 1,5 km și Aeroportul Internațional din Cluj – Napoca „Avram Iancu” este localizat la 8,3 km.

Scurtă caracteristică a complexului de locuințe

Ansamblul locativ „Proiect Anton Pann” este format din 4 blocuri locative, toate proiectate într-un stil arhitectural modern și cu un regim de înălțime cu Parter și 5 Etaje. Imobilele au o structură durabilă pe cadre, stâlpi, grinzi și planșee din beton armat. Pe partea exterioară a pereților perimetrali ai blocurilor locative este placat un sistem termic de 10 cm și pentru menținerea ambientului termic confortabil la locuințe sunt instalate ferestre termopane cu profil PVC multicameral. Fațadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuieli decorative cu un fon alb cu elemente de culoare gri și accente luminoase de culoarea galbenă. Și toate spațiile comune din incinta blocurilor, coridoarele, holurile și casa scării sunt complet finisate cu un bun gust și cu materiale moderne. În fiecare corp imobiliar sunt instalate câte două ascensoare de ultimă generație, ce funcționează liniștit și sunt foarte sigure. La parterul blocurilor imobiliare sunt prevăzute spații de menire comercială și pentru oferirea serviciilor, ce pozitiv influențează la confortul vieții rezidenților.

În curtea interioară a complexului locativ „Proiect Anton Pann” se află amenajate diverse zone plantate cu verdeață, iar parcarea este proiectată subterană și se află pe două niveluri ale subsolului, unde locurile de parcare sunt oferite rezidenților în vânzare (contra cost).

Detalii de finisare a locuințelor

Complexul de imobile „Proiect Anton Pann” este proiectat cu unități locative cu una, două și trei camere, cu scheme bine gândite și cu suprafețele de la 42 mp și până la 80 mp. Locuințele beneficiază de balcoane și terase generoase, care se predau în folosință complet finisate, iar unitățile locative sunt oferite în vânzare semifinisate. Toate pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sapă și toate tavanele și pereții interiori sunt tencuiți și dispun de un strat de glet aplicat. Uși din metal sunt instalate la intrare în apartamente și toate ușile interioare la fel sunt instalate. Toate instalațiile termice sunt conduse, există montate calorifere și locuințele dispun de centrale termice proprii instalate. Și în apartamente există puse până la poziții toate instalațiile sanitare și electrice, inclusiv și panourile electrice. Complexul rezidențial este racordat la toate utilitățile generale.

Ansamblul locativ „Proiect Anton Pann” este dezvoltat de către compania de construcții SC „SDC Imobiliare”, care funcționează pe piața imobiliară din Cluj – Napoca din anul 2010 și are calitativ finalizate obiecte imobiliare, ce corespund celor mai înalte și exigente cereri. Dezvoltaorul oferă metode de plată flexibile și acceptă creditele bancare.

Pentru informații de achiziționare, disponibilitate, contacte și alte detalii de construcție și finisare a locuințelor noi, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Proiect Anton Pann”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Complex Anton Pann.

Unde se află Proiect Anton Pann?

str. Anton Pann, 10-16, zona Mărăști, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Proiect Anton Pann?

Bloc A, Blocurile C, D, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Proiect Anton Pann în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Proiect Anton Pann din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Proiect Anton Pann este – SC SDC Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC