Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Prestige Residence - Leonida
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Amurgului, 25, Popești Leordeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Prestige Residence - Leonida

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 43.9 m2totul e vândut

Prestige Residence - Leonida pe hartă București

str. Amurgului, 25, Popești Leordeni, Ilfov

Etape dezvoltare

bloc 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021
bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente56
Număr clădiri2
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate
Număr camere1‑camera, 2‑camere
Suprafața apartamente40–59 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Foarte confortabil localizat

Ansamblul locativ „Prestige Residence-Leonida” se află dezvoltat pe strada Amurgului, la numărul 25 în orașul Popești–Leordeni din județul Ilfov. În imediata vecinătate a complexului de apartamente - la doar 300 de metri se află supermarketul Mega Image, sunt circa 800 de metri până la Penny Market și 900 de metri până la Profy. În proximitatea locuințelor noi funcționează pizzerii și cafenele, sunt câteva saloane de înfrumusețare și se află sala de fitness „BodyFit Popești” și clubul sportiv „KomFitness II”, nu departe este o stomatologie și farmacie. De la casele noi sunt de parcurs 1000 de metri până la Grădinițele „Maria Natalia” și „Appollo Kids”, iar la doar 650 de metri se găsește Grădinița „Kid 2 Kids”, la 1,5 km se află Liceul Tehnologic „Dacia” și sunt 1,7 km până la Școala Gimnazială „Eremia Grigorescu”.

În apropiere de complexul rezidențial sunt stații de transport public și circulă autobuze, iar până la stația de metrou Dimitrie Leonida sunt de parcurs numai 999 de metri și pe jos se ajunge în 12 minute. Până în centrul capitalei se ajunge în 22 de minute parcurgând 8,6 km până la Piața Unirii, sunt 12,3 km până la Gara de Nord și se parcurg 26,3 mp până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 16,9 km.

Descrierea complexului de locuințe

Proiectul locativ „Prestige Residence-Leonida” se compune din două blocuri de apartamente, ce sunt construite cu un regim redus de înălțime și cu un grad înalt de rezistență seismică și ambele imobile sunt realizate cu câte un Parter plus 4 Etaje. Structura de rezistență a clădirilor este realizată pe cadre (stâlpi și grinzi) din beton armat și cu plăci turnate din beton armat peste etajul patru. Iar pereții clădirilor sunt formați din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm pentru umplutura închiderilor exterioare și cu grosimea de 11,5 cm sunt realizate toate compartimentările interioare. Peste pereții exteriori ai blocurilor sunt aplicate materiale DURAZIV. Tâmplăria instalată are profil PVC și 5 camere termice cu geam termopan de tip „patru anotimpuri” cu acoperire cu peliculă low-e. Blocurile rezidențiale dispun de certificat de eficientă energetică de clasa – „A”. La casa scării din bloc este instalat un ascensor silențios și la intrare în bloc este montat interfon. La parter sunt prevăzute și spații comerciale.

Toate locurile de parcare din complexul locativ „Prestige Residence-Leonida” sunt organizate supraterane. Și toate căile de acces către complex sunt asfaltate și iluminate.

Apartamente

În blocurile locative „Prestige Residence-Leonida” sunt prezentate 56 de unități locative cu 2 camere proiectate cu două modele de scheme, ce au suprafețele utile de la 40 mp până la 53,81 mp, inclusiv balcoane. Se livrează imobilele finisate complet – „la cheie” și toate pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sape, iar tavanele și pereții sunt tencuiți mecanizat. Plăcile de gresie și faianță sunt alese cu bun gust și au modele moderne, acestea sunt importate din Italia și Spania. Și din Austria este importat parchetul laminat (cu dublu click), ce are grosimea de 8 mm. Toate ușile interioare sunt prezentate de la firma Porta Doors plus fiabilă, calitativă și metalică este instalată ușa de la intrare cu sistem antiefracție. Iar camerele de baie au instalate obiecte sanitare ceramice de la firma Cersanit. Sistemele inginerești sunt realizate și câte o centrală termică proprie de marca Immergas este dotată, aceasta are puterea de 24 kW și sistemul termic este complet realizat cu instalații de calitate înaltă. Blocurile rezidențiale au branșament total la utilitățile orășenești și fiecare unitate locativă se contorizează separat.

Pentru alte informații despre proiectul locativ, vă rugăm să contactați direct cu Dezvoltatorul complexului locativ „Prestige Residence-Leonida”.

Unde se afla Prestige Residence - Leonida?

str. Amurgului, 25, Popești Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Prestige Residence - Leonida?

bloc 1, bloc 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Prestige Residence - Leonida.

Cine este dezvoltatorul Prestige Residence - Leonida în București?

Dezvoltator Prestige Residence - Leonida – Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC