Previzualizare foto – fotografie originală aici

Premium Residence
în Ploiești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Roșiori, 46-48, Ploiești

Mai detaliat despre blocuri

str. Roșiori, 46-48 (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Roșiori, 46-48 (Bloc 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Premium Residence pe hartă Ploiești

str. Roșiori, 46-48, Ploiești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzire centrala termica individala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente23 apartamente și vile
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+2
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe54–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Premium Residence”, se află amplasat în zona centrală, pe strada Roșiori, nr. 46-48, orașul Ploiești, Prahova.

Facilitățile amplasării

Complexul Locativ „Premium Residence” este construit în apropiere de Stadionul Ilie Oana și de Spitalul Județean „Buna Vestire”. Până la Primăria Ploieștiului sunt doar 1,9 km.

Nu departe de apartamente se află marketurile Profi și Lidl, este piața Mihai Bravu, sunt bănci, cafenele, este un salon de înfrumusețare, funcționează grădinițe, este școala Ioan Grigorescu și Parcul Dorobanți.

Nu atât de departe se află Centrul Comercial AFI Palace și Mall Ploiești Shopping Center (Ominia).

Accesul în incinta Complexului Locativ se face prin strada Mihai Bravu.

Distanța de la apartamente până la Centrul orașului Ploiești este de doar 2,2 km. Gara Ploiești Sud se află la o distanță de numai 2,7 km.

Caracteristici generale a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Premium Residence” este compus dintr-un imobil ultra-contemporan, care este construit cu un subsol, cu un etaj de parter și cu două nivele locative.

Complexul locativ are 28 de locuri de parcare, dintre care 24 de locuri sunt construite subterane la subsolul casei și 4 locuri supraterane.

Teritoriul Complexului rezidențial este îngrădit cu gard viu – mereu verde, precum și spațiile verzi și grădinile interioare la fel sunt îngrădite cu astfel de gard. Curtea este sădită cu plante verzi și plantată cu arbori decorativi.

În incinta Rezidenței este acces controlat atât pentru pieton cât și la garaj. De asemenea funcționează sistemul de supraveghere cu camere video 24 din 24.

Descrierea apartamentelor

Proiectul Rezidențial „Premium Residence” are construite 23 de unități locative mega moderne și foarte atrăgătoare, care sunt puse la dispoziția cumpărătorilor cu două sau cu trei camere. Suprafața apartamentelor începe cu 54 mp și ajunge până la 92 mp. Locuințele de la parterul casei facilită de o curte interioară și de o intrare individuală. Iar apartamentele de la etajul doi dispun de terase spațioase care deschid viziuni panoramice împrejur. Aproape toate locuințele dispun de o scară interioară, care desparte camera de zi, bucătăria și camera de baie de dormitoarele și baia matrimonială. Toate apartamentele sunt finisate „la cheie”. Pardoselile din apartamente (băile, holurile, bucătăria și terasele) sunt placate cu plăci ceramice premium de producere italiană. Pardoselile din camere și dormitoare sunt acoperite cu parchet laminat de la Egger de producere Austria. Pereții sunt finisași cu vopsea lavabilă și cu faință. Apartamentele au montate ușile interioare din Italia, ușa de la intrare la fel este din Italia și dispune de izolație interioară. Camerele de baie se predau complet utilate cu toate obiectele sanitare, care sunt produse în Italia. Ferestrele instalate sunt cu profile PVC cu 5 camere cu rupere de punte termică de marcă REHAU, geamul este termopan cu acoperire low-e. Glafurile atât din interior cât și cele exterioare sunt efectuate din PVC.

Locuințele au instalații termice, instalațiile de alimentare cu apă sunt de la Rehau, toate utilitățile sunt branșate și contoarele pentru apă rece, gaze și electricitate sunt montate.

Fiecare apartament individual este dotat cu o centrală termică în condensații pe gaz și cu calorifere. Există dotări pentru instalarea aparatelor de aer condiționat, cablu TV, telefon și internet.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Premium Residence” este Compania „Premium Immo” SRL.

Mai multe informații utile și detalii tehnice despre structura de rezistență, toate pozele și modelele apartamentelor, despre toate metodele posibile de achitare și achiziționare a unei locuințe direct de la Dezvoltator, sunteți invitat să vizitați web site-ul ansamblului rezidențial „Premium Residence”.

Acest proiect mai este numit și Premium Immo Residence.

Unde se află Premium Residence?

str. Roșiori, 46-48, Ploiești.

Termen de finalizare Premium Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Premium Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Premium Residence din Ploiești?

Dezvoltătorul Premium Residence este – Premium Immo.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC