Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Postavarului Stylish Residence 2
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Varful cu Dor, 20, zona Ozana, sector 3, București

Postavarului Stylish Residence 2 pe hartă București

str. Varful cu Dor, 20, zona Ozana, sector 3, București

Etape dezvoltare

Postavarului Stylish
construit
totul e vândut
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțime D+P+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente31–132 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Postavarului Stylish Residence 2” se găsește localizat pe strada Vârful cu Dor, la numărul 20, în zona Ozana din sectorul 3 al orașului București.

În apropiere de complexul locativ funcționează Oficiu Poștal, este Sector de Poliție, sunt magazine și supermarketuri (Mega Image, Penny), se află complexul sportiv „Extreme” și sunt saloane de înfrumusețare. Pentru copii funcționează grădinițe și școli și sunt doar 350 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 200 și Grădinița YUPY, la 450 de metri față de locuințele noi se află Școala Primară „Anna Lugojana”, circa un kilometru se parcurge până la Grădinița Nr. 241 și până la Parcul Cara și „Romulus & Nicolas Water Park”. Nu departe se află Parcul Titan și Park Lake Mall.

Lângă complexul de locuințe se află stații pentru transport public cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de metrou Nicolae Grigorescu se ajunge pe jos în 15 minute. Centrul capitalei se află la o distanță de 7,8 km față de complexul de apartamente „Postavarului Stylish Residence 2”, până la Gara de Nord sunt de parcurs circa 10 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se găsește la o distanță de 23,1 km și sunt 15,9 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Amenajarea complexului și detaliile tehnice ale blocului

Ansamblul locativ „Postavarului Stylish Residence 2” este prezentat cu un bloc de locuințe, construit cu un Demisol plus Parter și plus Patru Etaje Locative, unde etajele 3 și 4 sunt proiectate și construite retrase.

Structura constructivă este compusă din cadre și diafragme din beton armat și casa de apartamente are toți pereții interiori și exteriori zidiți cu cărămidă eficientă termic și fonic Porotherm. Grosimea compartimentărilor interioare este de 12 cm, pereții interiori perimetrali ai apartamentelor au grosimea de 20 cm și toate închiderile exterioare sunt de 30 cm și sunt placate cu un sistem de izolare termică format din polistiren expandat cu densitatea EPS80 și grosimea de 10 cm. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă siliconată. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ are profil PVC și geam termopan de calitate înaltă. La demisolul clădirii de apartamente sunt organizate boxe de depozitare. Accesul în incintă se face prin interfon și complexul de apartamente dispune de ascensor sigur și silențios.

În curtea complexului de locuință sunt pavate căile de acces, trotuarele și locurile de parcare, și teritoriul complexului este iluminat nocturn. Ansamblul locativ „Postavarului Stylish Residence 2” oferă locuri de parcare subterane în curte și supraterane la demisolul clădirii.

Prezentarea apartamentelor

Ansamblul imobiliar „Postavarului Stylish Residence 2” propune în vânzare apartamente primitoare și luminoase, cu scheme logic proiectate cu 1, 2, 3 și 4 camere decomandate și spațioase. Suprafețele proprietăților locative încep de la 31 mp și sunt până la 132 mp plus suprafețele balcoanelor și a teraselor.

În vânzare apartamentele sunt oferite finisate „la cheie”, cu pardoselile placate cu gresie și parchet, cu tavanele și pereții tencuiți și vopsiți, iar în camerele de baie sunt placări cu faianță și toate obiectele sanitare sunt instalate. Ușile interioare instalate sunt celulare și ușa de acces din apartamente este din metal. Fiecare locuință se încălzește autonom, are instalate calorifere și dispune de câte o centrală termică proprie. Blocul de apartamente este racordat la utilități și locuințele dispun de curent electric plus contor individual, gaze naturale cu contorizare separată, apă curentă cu apometre de apartament și sistem de canalizare. Locuințele beneficiază de internet prin fibră optică.

Complexul de locuințe „Postavarului Stylish Residence 2” este dezvoltat de către „Top Apartamente & SAGEX”.

Pentru alte informații și pentru mai multe detalii de finisare și amenajare a apartamentelor, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului de locuințele „Postavarului Stylish Residence 2”, unde sunt oferite toate condițiile de achiziționare și metodele de plată acceptate.

Unde se afla Postavarului Stylish Residence 2?

str. Varful cu Dor, 20, zona Ozana, sector 3, București.

Termen de finalizare Postavarului Stylish Residence 2?

Postavarului Stylish Residence 2 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Postavarului Stylish Residence 2.

Cine este dezvoltatorul Postavarului Stylish Residence 2 în București?

Dezvoltator Postavarului Stylish Residence 2 – TopApartamente.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC