Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Park Residence Cisnădie
în Sibiu

Prețul / m2
de la ‍696 € +TVA
Adresa
str. Wernigerode, zona Cisnădie, Sibiu

Schițe și prețuri în Park Residence Cisnădie

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 10 februarie
Garsonierede la 28.3 m2de la ‍830 € +TVA / m2de la ‍23 500 € +TVA
1 camerede la 28.3 m2de la ‍813 € +TVA / m2de la ‍23 000 € +TVA
2 camere40.04–47.7 m2de la ‍755 € +TVA / m2de la ‍32 500 € +TVA
3 camere76.2–76.3 m2de la ‍696 € +TVA / m2de la ‍53 000 € +TVA

Park Residence Cisnădie pe hartă Sibiu

str. Wernigerode, zona Cisnădie, Sibiu

Etape dezvoltare

Park Residence Cisnădie
bloc A, bloc B
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Park Residence Cisnădie

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri2
Parcareloc de parcare terestră inclus în preț
Regim inalțime3
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela gri
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente28–76 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de amplasare a complexului

Ansamblul de imobile „Park Residence Cisnădie” se găsește localizat pe strada Wernigerode, în orașul Cisnădie din județul Sibiu. Complexul de locuințe se află poziționat vis-a-vis de ansamblul rezidențial „Wernigerode”, într-un cartier cu mult tineret și rezidenții facilită de acces rapid către Lacul din Cisnădie.

În apropiere de locuințele complexului funcționează magazine alimentare, pizzerii, sunt centre comerciale, farmacii și centre medicale. La o distanță de circa 600 – 700 de metri se află Parcul Măgura, este Sala Polivalentă, Ștrand-ul și Patinoarul din Complexul Sportiv Cisnădie. Nu departe de blocurile locative se află Grădinița Nr. 6, Grădinița cu program prelungit Nr. 7, Grădinița cu program săptămânal Nr. 4, Școala Generală nr. 2, Școala Generală Nr. 3 și Liceul Teoretic Gustav Gundish.

Lângă complexul locativ circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul orașului Sibiu este de parcurs o distanță de 10,4 km și se ajunge prin trei căi de acces: prin Calea Cisnădioarei, Calea Cisnădiei și Calea Șelimbărului. Sunt 11,9 km până la Gara din Sibiu și Aeroportul Internațional din Sibiu se află la o distanță de 15,1 km față de complexul locativ „Park Residence Cisnădie”.

Informații generale despre blocurile rezidențiale

Ansamblul de locuințe „Park Residence Cisnădie” este prezentat cu două blocuri locative complet finalizate și intabulate. Clădirile rezidențiale au un regim de înălțime cu Parter și Două Etaje. Și ambele imobile sunt realizate cu aspecte ultramoderne și atractive, cu fațade luminoase finisate într-o combinație plăcută de culori: alb, gri și roșu.

La construcția blocurilor sunt folosite materiale calitative și clădirile dispun de o structură de rezistență realizată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare, compartimentări și pereți perimetrali ai locuințelor zidiți din cărămidă. Imobilele sunt fiabil izolate termic și dispun de geamuri termopane instalate cu profil PVC. Spațiile comune din blocurile locative sunt complet finisate și există dotate cutii poștale.

Câte un loc de parcare pentru fiecare apartament este inclus în prețul acestuia și parcarea este prevăzută cu locuri deschise (supraterane). Blocurile rezidențiale „Park Residence Cisnădie” sunt poziționate pe o stradă amenajată, cu drum asfaltat și absolut iluminat.

Detaliile de finisare a apartamentelor

În blocurile complexului locativ „Park Residence Cisnădie” sunt disponibile garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Unitățile locative sunt proiectate cu scheme logice și au spații funcționale și balcoane cochete (deschise). Suprafața garsonierelor este de 28,3 mp, apartamentele cu două camere au mărimea de la 40,04 mp până la 47,7 mp, iar locuințele cu trei camere dispun de suprafața de la 76,2 mp până la 76,3 mp.

Fiecare proprietate locativă este oferită în vânzare în versiune de finisare – „La gri”. Și în locuințe toate pardoselile sunt turnate până la nivel de sapă și toți pereții interiori sunt tencuiți. Sistemul termic pentru fiecare apartament este individual, sunt instalate toate caloriferele și este dotată câte o centrală termică de apartament. Toate instalațiile electrice sunt conduse până la nivel de doze și locuințele nu dispun de prize și întrerupătoare. Este racordare la utilitățile generale și contorizare individuală.

Ușile exterioare din metal sunt instalate și intrarea în fiecare locuință este controlată prin sistemul de interfonie.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Park Residence Cisnădie” este compania/agenția imobiliară „New Concept Living”, care activează pe piața imobiliară de peste 4 ani și acceptă ca mod de plată atât plata cash cât și achiziționarea prin creditare bancară sau puteți profita de un sistem special de plată direct de la Dezvoltator.

Vă invităm, să treceți direct pe web pagina Dezvoltatorului, unde sunt afișate mai multe informații utile și alte detalii despre apartamentele din ansamblul locativ „Park Residence Cisnădie”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Park Residence Cisnădie?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Park Residence Cisnădie în Sibiu?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Park Residence Cisnădie?

Metru pătrat în acest complex costă de la 696 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Park Residence Cisnădie în Sibiu?

Modalități de plata în Park Residence Cisnădie: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Park Residence Cisnădie?

Park Residence Cisnădie – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC