Previzualizare foto – fotografie originală aici

North Plaza Apartments
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Oașului, 86-90, cartier Iris, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Oașului, 86 - 90, Cluj-Napoca (North Plaza)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 2
Indisponibil

North Plaza Apartments pe hartă Cluj-Napoca

str. Oașului, 86-90, cartier Iris, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe, galeriile comerciale,
🟧 Încălzirecentrala termica Ariston
🟧 Lift2 lifturi de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente150
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 ZiduriCărămidă Cemacon Evoceramic

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–94 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „North Plaza” se află amplasat în zona Iris, pe strada Oașului, nr. 86 - 90, în partea de nord a orașul Cluj-Napoca.

Facilitățile amplasării

Complexul locativ „North Plaza” se află aproape de hipermarketul Auchan, magazinul JYSK , de un magazin de mobilă, de asemenea are în vecinătate câteva bănci, un salon de înfrumusețare, o farmacie și imediat lângă casă se află Grădinița Floare de Iris. Nu departe se află Parcul Iris. Locatarii acestui Complex dispun de acces imediat către mijloace de transport în comun (tramvaie, autobuze și troleibuze). În incinta Complexului este acces și din strada Treboniu Laurean. Distanța de la Blocul locativ „North Plaza” până în Centrul Vechi al orașului Cluj Napoca este de doar 4,5 km. Sunt de făcut doar 10 – 15 minute până în Piața Mihai Viteazul respectiv Piața Unirii. Gara Centrală se află la 2,1 km, iar Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este situat la 8,1 km.

Caracteristica ansamblului rezidențial și structura constructivă

Proiectul Rezidențial „North Plaza” constituie un bloc de apartamente cu un aspect modern și foarte atrăgător. Care este construit cu subsol plus parter, are cinci etaje locative și al șaselea etaj retras. Structura de rezistență a blocului locativ este din beton armat, iar pereții exteriori, interiori și despărțitori sunt zidiți din cărămidă eficientă energetic Cemacon Evoceramic 24LM, 20 NF, 12 NF. Fațada este termo izolată cu polistiren Austrotherm de 10 cm. Rezidenții beneficiază de două lifturi, fiecare pentru 6 persoane, de 157 locuri de parcare subterane și pot folosi boxele de depozitare de la subsolul imobilului. La exterior la fel sunt organizate un număr de 56 de locuri de parcare supraterane și locuri speciale pentru parcarea bicicletelor. Complexul locativ oferă spații comerciale la parterul clădirii, iar în curte are organizate locuri de joacă pentru copii și sunt amenajate spații verzi.

Descrierea apartamentelor

Complexul Rezidențial „North Plaza” are construite în total un număr de 150 de apartamente cu una, două sau trei camere, care dispun de terase generoase. Locuințele se predau beneficiarilor - semifinisate și conțin următoarele finisaje: pardoselile sunt turnate cu șapă auto-nivelantă, iar pereții conțin un strat de glet, ușile interioare instalate și ușă metalică la intrare instalată, instalații electrice și sanitare la poziție, ferestre cu profil PVC și geam termopan cu 7 camere și cu trei rânduri de sticle. Terasele sunt complet finisate, placate cu plăci ceramice și au balustrade din sticlă securizată. În costul apartamentelor este inclusă și instalată centrala termică proprie de marcă Ariston și calorifere cu termostat. Toate unitățile locative dispun de toate utilitățile generale: de apă, gaze, canalizare și curent electric. La dorința beneficiarilor apartamentele din acest Complex locativ pot fi achiziționate și complet finisate – cu costuri adiționale.

Modalități de achitare

Plata integrală, programul Prima casă, credit ipotecar.

Mai multe informații despre apartamente și despre toate metodele de achiziționare direct de la Dezvoltator găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „North Plaza”.

Acest proiect mai este numit și North Plaza Residence.

Unde se află North Plaza Apartments?

str. Oașului, 86-90, cartier Iris, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare North Plaza Apartments?

North Plaza – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în North Plaza Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul North Plaza Apartments din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul North Plaza Apartments este – North Plaza.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC