Previzualizare foto – fotografie originală aici

Junior Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Fabricii, 145A, zona Iris, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Imobilul J6
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Fabricii, 145A (Imobilul J1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Junior Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Fabricii, 145A, zona Iris, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente144
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterană
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48.83–120.06 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare confortabilă și liniștită

Complexul rezidențial „Junior Residence” se găsește localizat pe strada Fabricii, la numărul 145 A, în partea de Nord – Est al orașului Cluj – Napoca, în cartierul Mărăști, puțin mai departe de aglomerația centrului orașului. Aici este o zonă foarte liniștită și mega confortabilă pentru a oferi rezidenților o viață completă cu multe puncte de interes la îndemână, așa ca: Hipermarket-urile Auchan, Kaufland, magazinul JYSK. În apropiere se află Spitalul Clinic din municipiul Cluj – Napoca, sunt centre medicale, farmacii și saloane de înfrumusețare.

Pentru copii nu departe de case funcționează: Grădinița „Floare De Iris”, centrul de distracții pentru copii „Castelul Piticilor” și este Facultatea de Mecanică a Universității Tehnice. De asemenea în apropiere se află un teren de fotbal, sală de sport, club de tenis și este Ștrand-ul „Clujana”.

Imediat în apropierea apartamentelor se găsesc stații de mijloacede transport în comun. Doar 16 minute sunt de făcut până în centrul Clujului, deoarece sunt de parcurs în jur la 5,4 km, și numai 2 minute până la malul Râului Someș. Aeroportul din Cluj – Napoca este situat la o distanță de 6,9 km de la complex, până unde se ajunge în aproximativ 13 - 15 minute. Intrarea în complex se efectuează din strada Sobarilor.

Detalii constructive și organizarea complexului

Complexul rezidențial „Junior Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de două hectare, unde sunt logic amplasate șapte imobile și cel de al optulea imobil este în stadiu de dezvoltare.

Blocurile rezidențiale sunt construite cu: SUBSOL plus PARTER plus 4 ETAJE locative și respectiv cu PARTER și 4 NIVELE. Dintre acestea șase blocuri sunt împărțite în două scări și restul două imobile au proiectate câte trei scări. Structura de rezistență a tuturor imobilelor este realizată pe cadre de beton armat ortogonal dispuse cu stâlpi și diafragme exterioare, care sunt amplasate pe o fundație continue. Grosimea pereților exteriori ai clădirilor este de 25 cm și aceștia sunt clădiți din cărămidă Porotherm, astfel de cărămidă este utilizată și pentru pereții despărțitori dintre apartamente, acest fapt oferă un nivel mai înalt de fono izolare. Pereții interiori (compartimentările) din locuințe sunt efectuați din blocuri din BCA (beton celular autoclavizat) și au grosimea de 80 mm. Exteriorul caselor locative este placat cu plăci din polistiren expandat de 10 cm. Toate acoperișurile caselor sunt confecționate din lemn și sunt de tip –șarpantă, iar în calitate de învelitoare este folosită tabla LINDAB, pentru sistemul de scurgere a apelor din precipitații sunt folosite jgheaburile și burlanele, care sunt racordate direct la sistemul de canalizare.

Instalate sunt geamurile termopane cu profil PVC cu barieră termică și glafurile exterioare sunt alese de culoarea tâmplăriei. Imobilele sunt echipate cu lifturi moderne și fiabile. Complexul rezidențial „Junior Residence” este prevăzut cu spații comerciale, piațetă, magazin alimentar, farmacie, salon cosmetologic și birouri în incintă. Copiii rezidenților se vor juca pe un teren special amenajat pentru joacă și pentru petrecerea timpului liber plăcut, vesel și principalul – în siguranță. Transportul personal al locatarilor se va parca la locurile de parcare special organizate imediat lângă case sau la parcările subterane. La subsol de asemenea sunt prevăzute și boxe pentru depozitare. Accesul în incinta complexului locativ este securizat și se efectuează prin bară de acces. Complet tot ansamblul rezidențial „Junior Residence” este monitorizat video.

Amenajarea locuințelor, echipajele, dotările și detaliile finisajelor apartamentelor

În total în cele opt blocuri rezidențiale este prevăzut un număr de peste 500 de apartamente cu una, două și trei camere. Ansamblul rezidențial „Junior Residence” are dezvoltate apartamente de clasă energetică de nivelul – A. Toate unitățile locative se predau beneficiarilor cu uși cu antiefracție (Porta Doors) instalate la intrare și cu uși din MDF instalate în interiorul locuințelor, acestea dispun de accesorii cromate.

Pardoselile din camerele „living” și din dormitoare sunt turnate cu sapă și sunt placate cu parchet laminat (de tip - stejar), de import Germania. Pardoselile tuturor balcoanelor sunt placate cu plăci ceramice antiderapante acoperite cu un strat pentru impermeabilizare.

Prizele și conexiunile pentru televiziune, internet și telefonie sunt instalate în living-uri și în dormitoare. Toate instalațiile electrice sunt instalate în conformitate cu legislația României, iar prizele, întrerupătoarele și comutatoarele instalate sunt de culoare albă. Toate bucătăriile și camerele de baie dispun de pardoseli placate cu gresie și cu plăci ceramice antiderapante de mărimea 30x30 cm iar plăcile ceramice ale faianței au mărimea de 45x30 cm și 60x30 cm. Pereții interiori din apartamente sunt finisați cu vopsea lavabilă SPOR, și ei au culoarea albă.

Obiectele sanitare Cersanit instalate în camerele de baie sunt din ceramică de culoare albă, precum și mobilierul dotat este de culoare albă (de import Polonia). Sistemul de ventilație a băilor este mecanizat și se activează prin aprinderea luminii. În fiecare apartament este condusă câte o instalație specială de gaz pentru conectarea centralei termice individuale, care este dotată individual în locuințe și le aprovizionează căldură autonomă prin calorifere din aluminiu anodizat de culoare albă.

Ansamblul rezidențial „Junior Residence” este construit și dezvoltat de un grup de firme specializate în construcții și care au o experiență enormă nu numai în domeniul construcțiilor dar și la instalațiile electrice, termice, sanitare și edilitare, foarte bine construiesc drumuri și poduri, produc confecții metalice și armaturi. Aceste companii sunt: S.C. CHTRANSBETON CONSTRUCȚII S. R. L. (activează din anul 1994) și S.C. CHIM&MAR CONSTRUCȚII S. R. L. Pentru alte detalii și informații complete despre apartamentele noi din Cluj – Napoca dezvoltate în ansamblul rezidențial „Junior Residence”, precum și despre toate metodele de cumpărare, care din apartamente sunt libere și ce fel de scheme sunt disponibile, vă rugăm să contactați unul din agenții de vânzări ai companiei de construcții, pe site-ul web sunt afișate toate contactele directe ale Dezvoltatorilor.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Junior Residence Fabricii.

Unde se află Junior Residence?

str. Fabricii, 145A, zona Iris, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Junior Residence?

Imobilul J1, Imobilul J2, Imobilul J8, Imobilul J3, Imobilul J4, Imobilul J5, Imobilul J6, Imobilul J7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Junior Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Junior Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Junior Residence este – CH Transbeton.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC