Previzualizare foto – fotografie originală aici

River Side Residence
în Cluj-Napoca

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Porțelanului, 2, zona Piața 1 Mai, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Porțelanului, 2, zona Piața 1 Mai, Cluj-Napoca (Scara A)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

River Side Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Porțelanului, 2, zona Piața 1 Mai, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente279
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe37.90–116.5 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și informație despre zonă

Ansamblul locativ „River Side Residence” se află amplasat pe Piața 1 Mai, la strada Porțelanului, nr. 2 în Vest-ul orașului Cluj Napoca. Imobilul este localizat în zona semi-centrală, la nemijlocita apropiere de opririle de transport în comun. Imediat lângă imobil se află sectorul de poliție, supermarket-ul Mixed, sunt diverse magazine și cafenele, de asemenea funcționează grădinițe și școli, iar Spitalul Clinic Municipal „Clujana” este la o distanță de doar 700 metri (nu mai mult de 5 minute pe jos). Ștrand-ul Clujana cu teren de tenis și zonă de recreere se află la doar 850 de metri (10 minute pe jos) și până la Parcul Armatura sunt de parcurs nu mai mult de 1000 metri (maxim 12 minute).

Centrul comercial „Iulius Mall” se află la doar 10 minute de mers pe jos, în vecinătatea apartamentelor este Piața Gării și centrul orașului Cluj Napoca este la 2,7 km, unde se poate ajunge în cel mult 34 de minute fără transport.

Despre complex, amenajare și detalii

Complexul locativ „River Side Residence” este amplasat pe un teren, unde în jur la 3000 mp sunt plantați și amenajați cu spații verzi și locuri pentru relaxare. Blocul de apartamente are un concept arhitectural modern și are înălțimea de: Subsol plus Demisol plus Parter și plus 10 Nivele locative, acestea fiind construite din beton armat pentru carcasă și cărămidă roșie (Porotherm) folosită pentru închideri și compartimentări interioare. Clădirea de apartamente este echipată cu lifturi moderne, fiabile și silențioase. În complex există un număr de 450 de locuri de parcare, acestea toate sunt organizate la subsolul clădirii locative. În complex este sistem cu interfon, iar curtea comună a ansamblului locativ este bine amenajată și îngrijită. Accesul către complexul imobiliar se efectuează prin străzi asfaltate și iluminate.

Despre unitățile locative

Ansamblul rezidențial „River Side Residence” are construite un număr total de 279 de apartamente spațioase cu planimetrii cu una, două, trei și patru camere, suprafața cărora este cuprinsă între 34 mp utili și 110 mp utili, acestea dispun de 43 de tipuri de scheme moderne și confortabile. Absolut toate locuințele beneficiază de terase cu vederi panoramice. În fiecare apartament centrala termică este dotată și conectată, iar caloriferele sunt instalate în camere. Cumpărătorii primesc apartamente racordate la apă, gaz, curent și canal plus apometre și contoare individuale. Dezvoltatorul acestui proiect rezidențial este compania „RIVERSIDE RESIDENCE CLUJ, care oferă astfel de metode de plată: plata Cash, programul Prima Casă sau Credite Ipotecare. Pe site-ul complexului rezidențial „River Side Residence” găsiți mai multe informații, detalii, poze și schemele apartamentelor noi, unde Dvs sunteți așteptați cu o vizită pentru a lua cunoștință mai apropiat și pentru a vedea contactele directe către dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și River Side Residence 1 Mai.

Unde se află River Side Residence?

str. Porțelanului, 2, zona Piața 1 Mai, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare River Side Residence?

Scara A, Scara B, Scara C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în River Side Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul River Side Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul River Side Residence este – Riverside Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC