Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Nord - Noua Casă
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Dr. Grigore T. Popa, 34 A, zona Calea Aradului, Timișoara

Schițe și prețuri în Nord - Noua Casă

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 70 m2totul e vândut

Nord - Noua Casă pe hartă Timișoara

str. Dr. Grigore T. Popa, 34 A, zona Calea Aradului, Timișoara

Etape dezvoltare

Nord - Noua Casă
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termică proprie, încălzire in pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz, troleibuz
Număr apartamente58
Număr clădiri2
Parcare67 locuri de parcare supraterană și garaje
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsistem supraveghere 24/24

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente53–70 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare excelentă

În partea de Nord a orașului Timișoara se află foarte prezentabil localizat Ansamblul imobiliar „Nord – Noua Casă”, acesta este amplasat pe strada Dr. Grigore T. Popa, la numărul 34A, în zona Calea Aradului și se învecinează cu o mulțime de puncte de interes așa ca: Sectorul de Poliție Nr. 5, Parcul Tematic, Parcul pentru copii Cugir, sunt sălile sportive: „Arena Carlo”, „Sport 4 Fun” și Ștrandul „Textila”, nu departe se află Spitalul „Premier”, centrul medical „Ecomed”, cabinet stomatologic, farmacii, bănci, zoo magazin, clinică veterinară și stație de alimentare cu combustibil. Pentru cumpărărturi nu departe de blocurile locative sunt puncte comerciale așa ca: supermarket-urile: „Profi City”, „Unicarm”, „Penny Market”, hipermarket-ul Auchan, magazinele Decathlon, Selgros și Hornbach, iar în imediata apropiere de case se află diverse cafenele, baruri, restaurante și este o cofetărie superbă. Pentru educația copiilor nu departe de case sunt grădinițele de copii „Artă în Nori” și „Lady Bird” și se află Universitatea de Agricultură.

De la complexul de locuințe este acces facil către punctele de interes din oraș cu rute de autobuz și troleibuz. Până la Piața Victoriei din Timișoara sunt de parcurs circa 4,3 km de la complexul de locuințe „Nord – Noua Casă”, Gara de Nord din Timișoara se află la 5,2 km, iar Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se află localizat la o distanță de 11,9 km.

Caracteristici constructive generale

Complexul imobiliar „Nord – Noua Casă” este format din două blocuri locative de clasă energetică – „A”, ambele imobile fiind construite cu un regim egal de înălțime și au câte un Parter plus 5 etaje și se află dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 3 568 mp.

Obiectele imobiliare sunt realizate cu o mare atenție și răspundere în conformitate cu toate normele în vigoare și cu utilizarea materialelor de calitate înaltă și cu o durabilitate sporită. Ambele blocuri rezidențiale au o structură de rezistență formată din beton armat, iar toate închiderile exterioare, pereții perimetrali ai apartamentelor și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă. Pentru menținerea temperaturii constante și mediului ambient confortabil în apartamente este instalată tâmplărie cu profil PVC și cinci camere termice cu geam termopan. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuieli decorative de culoarea albă în combinație cu culoarea gri aplicate pe balcoane și la etajele superioare. Pentru comoditatea locatarilor și circulația pe vertical ai locatarilor la casa scării sunt instalate ascensoare de ultimă generație.

Curtea ansamblului rezidențial „Nord – Noua Casă” este înverzită și are amenajate spații verzi cu copaci ornamentali și gazon, în curte sunt pavate alei pietonale și trotuare. În total în complex sunt prevăzute 67 locuri de parcare, printre care sunt garaje și parcări supraterane (7 locuri sunt acoperite și se poziționează la parterul blocului 2). Ansamblul de imobile este securizat și are instalat sistem de video supraveghere 24 din 24 plus funcționează sistem cu interfon.

Apartamente armonioase cu finisaje luxoase

În blocurile locative din complexul „Nord – Noua Casă” sunt concepute 58 de unități locative cu planuri funcționale cu 2 și 3 camere, care au suprafața de la 53 mp și până la 70 mp. În primul corp de imobil sunt proiectate 30 de apartamente, iar în corpul doi se află poziționate 28 de locuințe. Cu terase private sunt prevăzute apartamentele poziționate la parterul blocurilor și cu balcoane cochete sunt prezentate apartamentele de la etaje.

Locuințele sunt realizate și finisate complet „la cheie”, la cele mai înalte standarde de calitate. Ușile, ce sunt instalate la intrare în apartamente sunt foarte sigure, sunt din metal și au sistem fiabil de antiefracție.

Centralele termice proprii, ce funcționează în condensații și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală, ce semnificativ minimizează costurile la facturi și oferă spațiu suplimentar în locul caloriferelor. Plus locuințele beneficiază de sistem de climatizare.

Cablurile pentru telefonie, televiziune și internet sunt dotate și apartamentele sunt asigurate cu curent electric, cu apă, gaz și sistem de canalizare. Toate unitățile locative sunt separat contorizate și în apartamente sunt instalate contoare și apometre.

Pe pagina web a Dezvoltatorului sunt afișate mai multe informații tehnice și detalii de finisare a apartamentelor și amenajare a complexului rezidențial „Nord – Noua Casă”. Doar cu un singur click aveți posibilitatea de a trece direct pe website-ul Dezvoltatorului și cât mai repede să contactați unul dintre managerii de vânzare pentru a cumpăra locuința din visul fericit al Dvs.

Unde se afla Nord - Noua Casă?

str. Dr. Grigore T. Popa, 34 A, zona Calea Aradului, Timișoara.

Termen de finalizare Nord - Noua Casă?

Nord - Noua Casă – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Nord - Noua Casă.

Cine este dezvoltatorul Nord - Noua Casă în Timișoara?

Dezvoltator Nord - Noua Casă – Noua Casa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC