Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Noir Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Papadiei, 10, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Papadiei, 10, zona Boreal, Palazu Mare (imobil)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Noir Residence pe hartă Palazu Mare

str. Papadiei, 10, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare26 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatecamere supraveghere video, acces restrictionat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Noir Residence” se află localizat într-o zonă liniștită, pe strada Păpădiei, la numărul 10, din zona Palazu Mare/Boreal al orașului Constanța. Lângă complexul de locuințe se află hipermarketul Kaufland și funcționează supermarketurile Mega Image și Profi, sunt farmacii și la doar 2,5 km se află centrul comercial „Tom Shopping Center” și o mulțime de magazine de mobilă, electronică, mărfuri pentru casă ș.a.

În apropiere de blocul rezidențial se află stații de autobuz și distanța până în centrul orașului Constanța este de 7,2 km, Gara se află la 10 km și sunt de parcurs 37 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Proiectul rezidențial „Noir Residence” este prezentat cu un bloc locativ, ce are un regim de înălțime de Parte plus 5 Etaje de apartamente. Clădirea locativă este proiectată într-un stil arhitectural modern și elegant și imobilul are un aspect decent și solid. Structura constructivă a imobilului este atent realizată din cadre, stâlpi, grinzi, plăci, diafragme și planșee din beton armat bazate pe o fundație de tip radier general. Toate închiderile exterioare cu grosimea de 30 cm, pereții interiori perimetrali de 24 cm și compartimentările de 15 cm sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA, ce este caracterizat ca un material eficient din punct de vedere termic și fonic. Peste pereții exteriori perimetrali ai imobilului este aplicat un sistem termic cu grosimea de 15 cm cu inserție de carbon și fațadele clădirii sunt prelucrate cu un strat de finisare cu tencuială decorativă siliconată Caparol cu capacități de autocurățare și granulație. De la firma Salamander sunt instalate ferestrele și ușile de la balcoane, acestea au profil PVC de culoare gri – antracit, au 6 camere termice și geam tripan termopan. Blocul este echipat cu un ascensor hidraulic și silențios.

Accesul în incinta complexului rezidențial este controlat și pentru persoane streine și oaspeți nedoriți este restricționat, întreg teritoriul ansamblului este dotat cu camere de video supraveghere. Spațiul adiacent blocului locativ este amenajat și în incintă este organizat un loc de joacă pentru copii și sunt plantate spații verzi. Parcarea complexului rezidențial este prevăzută deschisă cu 26 locuri de supraterane, oferite gratuit câte unul pentru fiecare apartament. În incinta complexului locativ este special organizat un loc pentru parcarea bicicletelor.

Echipamentele apartamentelor

Blocul locativ „Noir Residence” găzduiește 24 de apartamente luminoase și primitoare cu scheme ergonomice cu 2 camere și garsoniere cu o cameră, ce sunt logic proiectate și dispun de suprafețele utile de 29,90 mp pentru garsoniere și pentru apartamente de la 44 mp până la 78 mp. Cu suprafețe mari vitrate sunt prevăzute toate locuințele și acestea dispun de terase confortabile, unde sunt instalate balustrade din sticlă securizată. Imobilele se livrează în versiune de finisare – „la alb” sau pot fi predate și complet finisate în versiune „la cheie”. Toate pardoselile sunt turnate cu șapă elicopterizată și au zidăriile interioare tencuite și gletuite. Este ușă din metal instalată la intrare în fiecare apartament și toate unitățile locative au complet realizate instalațiile inginerești. Instalațiile de gaze sunt conduse și sistemul electric este realizată cu cablaj din cupru și doze Gewiss. Se încălzesc apartamentele individual prin centrale termice proprii și prin calorifere din oțel. Imobilele au racordare la toate utilitățile generale și au instalate contoare pentru controlul consumului de gaz, curent și au apometre dotate. În locuințe este internet, cablu pentru TV și fir de telefon.

Din ferestrele locuințelor noi se deschid vederi panoramice asupra împrejurimilor, asupra Stațiunii Mamaia și Lacului Siutghiol.

Dezvoltatorul acceptă următoarele metode de plată: plata prin credit ipotecar, plata în trei tranșe, plata integrală (cu reducere) sau plata în rate de la Dezvoltator.

Pentru mai mult util despre blocul locativ și despre apartamentele noi, sunteți invitați pe pagina web a complexului locativ „Noir Residence”, unde este oferit acces direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Noir Residence, Noir Residence Development.

Unde se află Noir Residence?

str. Papadiei, 10, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Noir Residence?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Noir Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Noir Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Noir Residence este – Noir Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC