Previzualizare foto – fotografie originală aici

Armonia
în Ploiești

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Merişorului, zona Păulești, Ploiești, Prahova

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
duplex 1
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Armonia

Vile
de la 109 m2totul e vândut

Armonia pe hartă Ploiești

str. Merişorului, zona Păulești, Ploiești, Prahova

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală proprie pe gaze
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente12
🟧 Număr clădiri6 vile duplex
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1 E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobil vile duplex
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe271 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea complexului

Ansamblul imobiliar „ Armonia” se află localizat în apropiere de orașul Ploiești, în satul Păulești din comuna Păulești, pe strada Merișorului, județul Prahova. Zona de amplasare a caselor este liniștită, ușor accesibilă și ecologic curată, în apropiere de locuințe la o distanță de 550 – 650 de metri se află o pădure și este complexul de recreere cu ștrand „Perla” și la o distanță de 2,6 km față de case se află Parcul de Distracții „Amusement Park Păulești”. Și în proximitate se află: supermarket-ul Maya, Oficiul Poștal, este Primăria din Păulești, funcționează Grădinița Mirabela, Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu”, sunt cafenele și restaurante, iar la 500 de metri este Spitalul „Uromed”.

Distanța de la complexul locativ „Armonia” până în centrul orașului Ploiești este de 9,6 km, sunt de parcurs 6,9 km până la centrul comercial „Ploiești Shopping City”, unde se află hipermarket-ul Carrefour, sunt food corturi, este fast food-ul McDonald’s, restaurante, cafenele, farmacii, buticuri și diverse magazine. Iar până la Gara de Sud din Ploiești sunt de parcurs circa 11,9 -13 km. Și sunt de parcurs 59,4 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”.

Detalii tehnice și compoziția ansamblului

Complexul de imobile „Armonia” este format din șase locuințe de tip – Duplex, ce sunt realizate cu o arhitectură unică și modernă. Construcțiile au un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și parțial plus o Mansardă.

Structura constructivă a caselor locative este formată din cadre și stâlpi din beton armat. Cărămida Durotherm este folosită pentru zidurile exterioare și pentru compartimentările interioare. Grosimea sistemului termic, aplicat pe partea exterioară a caselor este de 8 cm și 10 cm și este format din polistiren, iar cu tencuiala decorativă siliconată sunt finisate toate fațadele imobilelor. Toate ferestrele instalate sunt din profil PVC cu 7 camere termice și au geam termopan cu trei foi de sticle. Și toate glafurile, atât cele interioare cât și cele exterioare sunt formate din marmură.

Curtea complexului este de tip – închis și accesul în incintă este controlat, copiii și rezidenții iși pot petrece timpul liber în siguranță și cu plăcere acasă. Locurile de parcare sunt organizate terestre, câte un loc propriu pentru fiecare casă. Dar în complex există organizate și locuri suplimentare de parcare, care pot fi achiziționate la dorința și nevoile locatarilor. În incinta ansamblului toate trotuarele de acces către case sunt pavate cu pavele autoblocante de 6 cm și drumul interior este betonat.

Compartimentarea caselor și descrierea interioară

Ansamblul imobiliar „Armonia” dispune de locuințe atractive cu terase deschise, terase acoperite și suprafețe de teren liber disponibil pe 100 mp, care este îngrijit, plantat cu gazon și complet îngrădit. În total Duplex-urile oferă un număr de 12 locuințe cu 3 camere. Suprafața construită a caselor este de 271 mp, iar suprafața utilă este de 109 mp. Locuințele sunt perfect compartimentate și la Parter (suprafața construită este de 140 mp) sunt proiectate: un living room legat de sufragerie, cu o bucătărie, un birou, un spațiu tehnic sau de depozitare, un bloc sanitar și ieșirea la terasa exterioară. Schema Etajului (suprafața construită este de 131 mp) cuprinde un hol, are două băi și două dormitoare unul dintre care dispune de un spațiu de Dressing și acces direct la baia personală, de asemenea la etaj se află poziționată încă o terasă (de 9 mp), care este accesibilă din ambele dormitoare.

În versiune „La cheie” finisate sunt predate toate casele și beneficiază de camere de baie complet echipate cu obiecte sanitare, cu instalații sanitare conduse și absolut mobilate. Pereții băilor sunt placați cu faianță de calitate superioară și pardoselile sunt placate cu gresie. Tavanele și pereții încăperilor sunt nivelați, zugrăviți și vopsiți cu lavabil de culoare albă. La Parterul caselor toate pardoselile sunt placate cu gresie de Premium calitate, iar pardoselile dormitoarelor și încăperilor de la Etaj sunt placate cu parchet melaminat cu grosimea de 8 mm. Scările interioare ale imobilelor sunt realizate din beton armat și sunt placate cu lemn (stejar și fag) și balustrada este confecționată din lemn de stejar.

Sistemul de încălzire a caselor este individual de tip mixt și este instalat prin pardoseală la parter și cu calorifere la etaj, toate se încălzesc printr-o centrală termică proprie, care funcționează pe gaz. Fiecare locuință este dotată cu contor de gaz, curent electric și apometre și se contorizează separat. Casele sunt branșate la sistemul de alimentare cu curent electric, au apă, gaze și sistem de canalizare de tip fosă septică.

Ansamblul rezidențial „Armonia” este dezvoltat de către firma „Arttoni Concept”, pe site-ul căruia cu mut drag și cu informații depline sunt așteptați toți cumpărătorii interesați de o locuință foarte atractivă, calitativ construită și perfect localizată din complexul locativ „Armonia”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Armonia?

str. Merişorului, zona Păulești, Ploiești, Prahova.

Termen de finalizare Armonia?

duplex 1, duplex 2, duplex 3, duplex 4, duplex 5, duplex 6 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Armonia.

Cine este dezvoltatorul Armonia în Ploiești?

Dezvoltator Armonia – Arttoni Concept.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC